To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - rezerwacje

misiek-misiek - 16-04-2009, 14:28

co do czwartku się jeszcze zobaczy, muszę się skonsultować z moja żonką
pamar - 16-04-2009, 20:58

U mnie te konsultacje wyglądają tak:
:roll: :ANAL: :shock: :axe: :-({|= :bio: :argue: :occasion5: ... :dontknow:

junior81 - 16-04-2009, 21:51

pelasio napisał/a:
...to my byśmy reflektowali do domku z juniorem i miśkiem- miśkiem jeżeli jest możliwość... tylko prosz o kontakt z kimś w celu dogrania spraw finansowych...
.
No to super pelasio podam ci wszystko na PW
Od pelasio poproszę kwotę w wysokości 147 zł
od Misiek- misiek kwotę również 147 zł
Jeśli jest możliwość to proszę o wpłaty jeszcze w tym tygodniu.

w Neptunie :
7. Ekipa Łódź (Chooper) - piątek-niedziela (Chooper z Joasią + Kamil73-73 z żoną i chłopakami) 6 osób
8. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w. (Iza + Grabsio; Czarcik + Anetka; Forest_Taft + Madzia) 2 NOCE (Cały domek) 6 osób
9. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w.(Misiek-Misiek + iza; junior81(+1); pelasio + paulina, (cały domek)6 osób

Panowie wysłałem wam info o numerze konta na PW dajcie znać czy do was dotarły.

[ Dodano: 16-04-2009, 22:11 ]
os12 napisał/a:
Jest możliwość wcześniejszego przyjazdu na zlot i rezerwacji domków ale tylko na NEPTUNIE

sam tez Tam będę od czwartku natomiast jak powiedzieli mi kierownicy pozostałych ośrodków (czyli Odysa i Fregaty ) mają w tym czasie turnusy i niestety u nich nie bedzie możliwości rezerwacji noclegów na wcześniejszy termin niż ten zarezerwowany dla nas na potrzeby zlotu czyli 28-30 sierpnia (piątek-niedziela)
ale jak znam życie pewnie pojedyncze wolne miejsca we wczesniejszym terminie na pozostałych obiektach też sie znajdą ale to musicie sobie załatwiać sami ja jako organizator zlotu tego Wam nie mogę zagwarantować (gwarantuję tylko wolne miejsca na wcześniejszy termin na ośrodku Neptun bo tam kierowniczka obiecała mi zostawić minimum 10 wolnych domków z możliwością rezerwacji pobytu we wcześniejszym terminie niż 28-30 sierpnia)

Witam
Rozumiem że można wziąć jeden domek juz od czwartku
Forest_Taft
działamy w tej sprawie?

iza - 16-04-2009, 22:30

Ja chetnie jesli tylko wolne bedzie tez pojechlabym w czwartek wiec mozna kolowac jeden domek jak cos to materace i ...hihi
SHARK1979 - 17-04-2009, 16:13

Ja jednak na razie się nie określam, z kaską dupa do lipca przynajmniej, może wczesniej. Coś się zawsze wymyśli a dojechać musze :mrgreen:

[ Dodano: 17-04-2009, 16:23 ]
W auto teraz wsadziłem w mod 100zł :)

misiek-misiek - 17-04-2009, 17:03

junior daj no jeszcze raz konto bo jakoś do mnie nie doszło :oops:
Anonymous - 17-04-2009, 20:35

junior81 napisał/a:
Forest_Taft działamy w tej sprawie?

Jasne że działamy. A kto wali w czwartek?

Tylko sprawa wygląda tak:
wyjeżdżamy rano w okolicy godziny 6-7 co by na 12-13 dotrzeć. (do ustalenia, ale dla mnie najlepiej i najspokojniej)
Wynajmujemy domki tylko na jedną noc (po nocy zwijamy manele i do swoich docelowych domków)
Jedziemy na spokojnie, Przystanki na "siusiu" itp.

To są moje propozycje. A co do działania to jasne że tak. Oczywiście przelewy to pewnie dopiero po 10.05 więc mamy czas do dogadania.

Tutaj sprawa dla Choopera. Czy możemy założyć oddzielny temat (wyjeżdzający w czwartek) aby nam nic nie umknęło? Bo nasze działania związane z czwartkiem będą prowadzone na własną rękę przez jedno z nas.

SHARK1979 - 18-04-2009, 21:02

Sprostowanie 1000zł :P
junior81 - 18-04-2009, 21:28

Forest_taft
Jestem za z tego co się orientuje to na pewno uda sie ekipę zebrać na przynajmniej jeden domek

Misike-misiek wysyłam na PW jak by cos znowu nie doszło to odezwij sie do mnie na gg(masz dostępne na forum).

misiek-misiek - 20-04-2009, 13:36

SHARK1979 napisał/a:
Sprostowanie 1000zł :P

A już myślałem, że za te 100 zł sobie jakieś wieśniackie brewki założyłeś w białym kolorze :mrgreen:

junior81 kasa poszła przed chwilą, bądź pozdrowiony :)

SHARK1979 - 20-04-2009, 14:01

misiek-misiek, brewki sam se zrobiłem ale czarne :wink:
misiek-misiek - 20-04-2009, 21:51

Jak już tak lecimy na OT, to na allegro widziałem za 1500zł poloneza trucka z podwójną kabiną, stojakiem na okna PVC na pace oklejonego jakimiś napisami reklamowymi, lumpisko jak nie wiem.... ale z przodu miał takiego bad looka zrobionego, że wymiękłem :shock:

Sorry za OT, odrobię jakoś :wink:

kizia-mizia - 21-04-2009, 09:45

co do wyjazdu czwartkowego...mój szanowny małżonek nic mi nie proponował...gapa zapomniał...więc moje zdanie jest takie......jademy :mrgreen: w czwartek nie ma problemu...materac jest i pompka też. :D
iza - 21-04-2009, 23:20

hmm tez o tym pomyslalam kizia-mizia :D :D ze jak bedzie jeen domek a ful osob to materacyk i jedna nocka to nie koszmar tak spac hihi
junior81 - 22-04-2009, 12:21

A ja uważam że pewnie będziemy długo i ciężkie "książki" czytać i jak skończymy to każdy miło się wtuli do swojego miśka. :lol:
Ale jakby co to mam namiot i materac.