[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Galeria Lancerków CYxA
adrian1984 - 14-03-2017, 13:01
Mitsu_Gawlo napisał/a: | Tak samochód wyglądał tuż po zabiegu nałożenia warstwy ochronnej |
Jaka ceramika jest na samochodzie, jak wyglądał stan lakieru przed korektą i jak po ?
Jeśli można zapytać z ciekawości cenowo ile Cię wyszła ta impreza i czy jesteś zadowolony ? To już chyba było pytanie retoryczne bo podejrzewam, że tak
Mitsu_Gawlo - 01-02-2018, 19:42
adrian1984 napisał/a: | Mitsu_Gawlo napisał/a: | Tak samochód wyglądał tuż po zabiegu nałożenia warstwy ochronnej |
Jaka ceramika jest na samochodzie, jak wyglądał stan lakieru przed korektą i jak po ?
Jeśli można zapytać z ciekawości cenowo ile Cię wyszła ta impreza i czy jesteś zadowolony ? To już chyba było pytanie retoryczne bo podejrzewam, że tak |
Przepraszam, nie wiedziałem o tym pytaniu.
Preparat to Nanoshine Ceramic Pro Medium na 36miesięcy. Co to dokładnie to nie wiem. Korygowania za dużo nie było, ponieważ samochód był nowy, prosto z salonu. Po nałożeniu warstwy ochronnej kolor stał się bardziej jednorodny, żywyi intensywny. No i taki świecący. Na początku trochę aż za mocno. Nie dało się ukryć, że coś tu było robione. Że to nie tylko to, że samochód jest nowy. Cena 2k. Myłem samochód tylko na myjni ręcznej. Jednak nie odnawiałem tej warstwy i nie uzupełniałem. Jest to wymagane do 36 miesiecznej gwarancji. Mimo wszystko, po dwóch latach nadal widać efekty zabiegu, choć już wyraźnie mniej. Ogólnie jestem zadowolony. Ta ochrona łagodzi skutki np. otarcia przez otwierane drzwi. Ale w 100% przed wszystkim nie chroni. Zdarzyły się 2-3 odpryski lakieru, pomimo naniesienia warstwy ceramicznej. Jeden nawet na przedniej masce . Jednak to już po ponad 1,5 roku od naniesienia warstwy.
Setzer Lancer - 28-06-2018, 21:37
A to mój batmobil
Pozdro ze Szczecina
https://fotosik.pl/zdjecie/7e733aa412a5fb84
https://fotosik.pl/zdjecie/f387c5b5a023ac90
Mitsu_Gawlo - 29-06-2018, 08:01
Bardzo mi się podoba ten szary kolor Twojego samochodu. Czerwony i ten szary najbardziej pasują do bryły tego samochodu. Wg. mnie
Setzer Lancer - 05-07-2018, 14:21
A dziękuje biały jeszcze robi robotę
Nie powiem ta czarna felga i alus skłoniły mnie do kupna hehe
Marcin1997 - 25-09-2018, 22:42
Witam może ktoś wrzucić zdjęcie podwozia Lancera sedan 1.8? Głównie chodzi mi o układ wydechowy
misiek962 - 10-10-2018, 11:32
Setzer Lancer napisał/a: | A dziękuje biały jeszcze robi robotę
Nie powiem ta czarna felga i alus skłoniły mnie do kupna hehe |
No to masz mojego w bieli
ZACHPIO - 29-10-2018, 12:57
Misiek962 piękny ten Twój Lancer. Świetnie pomalowany dziób. Będzie inspiracją dla mojego....
|
|
|