[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Listwy progowe
farel - 31-05-2014, 23:59
szkoda kasy jak dla mnie, ani to dobrze nie wyglada ani nic chyba nie daje z zabezpieczenia. W sumie nigdy nie fascynowałem się motoryzacją więc to pewnie dlatego
RalfPi - 01-06-2014, 00:32
wygląda zacnie Lucas123w - dużo zapłaciłeś?
Dasz link?
PS Myślę, że takie listwy powodują zwyczajnie, że prób od strony kabiny się nie rysuje - wygląda estetyczniej i będzie z czasem mniej podatny na korozję (może)
Lucas123w - 01-06-2014, 11:43
RalfPi, 200 zł z przesyłką, link wyśle na PW
RalfPi napisał/a: | PS Myślę, że takie listwy powodują zwyczajnie, że prób od strony kabiny się nie rysuje |
Dokładnie o to chodzi, kwestia estetyki to już rzecz gustu. Korozja szybciej wyjdzie na progu który jest porysowany od wchodzenia, niżeli pod listwą która jest zdrowa od samego początku i nie miała rys do gołej blachy.
irhabi - 01-06-2014, 23:27
Czy poza listwami progowymi, które występują na lakierowanej powierzchni autka, są może w sprzedaży takie, które zabezpieczają plastik bliżej wnętrza. Prawdę mówiąc w moim przypadku, ten element dużo bardziej się zużywa, czy też po prostu brudzi na co dzień.
irq - 03-06-2014, 18:20
piomic napisał/a: | W żony Colcie pięknie się ruda pod tymi nakładkami gnieździła. Znajomy lakiernik mówi po cichu żeby omijać, taśma/folia lepsza. |
pogubiłem się nieco w lekturze tego wątku. Mówisz tutaj o nakładkach naklejanych pod drzwi, czy zewnętrznych progach całych od koła do koła? Bo o obu pisali niedawni przedpiścy.
|
|
|