To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com

Firebee - 17-01-2006, 17:25

A więc odpowiadam, co dalej. Ze sklepu znikaj± produkty proponowane przez Kordiana (tymczasowo, do czasu aż znajdzie czas na produkcję)
przy okazji zapraszam Was wszystkich, ktorzy macie stycznosc z produkcja gadzetow o info na pw - po zatwierdzeniu projektow mozecie Wy produkowac mitsumaniakowe gadzety.
Co do innych rzeczy (kalendarze itp) - mozna wystawiac, ale musze zamowic je np na allegro i kupic wieksza ilosc (np 30-50) by mialy rozsadna cene zakladajac ze z tych produktow w ciagu kilku miesiecy sprzedadza sie np 3szt. Staram sie, ale poki co nie stac mnie na zakup takich ilosci. Kupilem zapalniczki a teraz rozdaje, bo i tak nikt nie kupuje..
Wiec zapraszam osoby, ktore moga produkowac gadzety i nie beda nabijac przeogromnych marży, bo nie na tym ma to polegać.
Pozdro
Firek

Anonymous - 17-01-2006, 17:33

a ja obiecalem niespodzianke i juz mowie co to bedzie, troche osob prosilo o kalendarze i teraz bede zbieral zamowienia na nie (mailem). Kalendarze beda wielkosci A4, jedna strona na kazdy miesiac, ze sprezynka do zawieszenia na sciane w pozycji pionowej :-) . Cena raczej nie przekroczy 15zl za szt.
Grze¶ku - 17-01-2006, 19:17

Papier kredowy, 16 mln kolorów, a na piatej majowej kartce będzie ....
Sami zobaczycie ;)

Anonymous - 22-01-2006, 16:44

Chyba sie nie doczekam aktywacji konta w sklepie :/ :shock: :evil: :?: :!: :(
Anonymous - 22-01-2006, 17:51

A ja się chyba niedoczekam od kordiana mojego zamówienia :cry: naklejki i ramki pod tablice nawiasem mówi±c jedn± ramke musiałem kupić bo mi pękła a stara naklejka dawno zerwana bo zrobiłem miejsce na now± ale dalej czekam na przesyłke w komplecie :roll: może nast±pi jaki¶ cud :?: :mrgreen: :roll:
Anonymous - 24-01-2006, 00:03

eee no jakby to powiedzial Robbie Williams: THANKS, THANKS :p :p
za konto :)

Anonymous - 24-01-2006, 01:17

Piotru¶ Pan, niestety narazie sie nie doczekasz, dlatego kilka produktow tymczasowo zniknelo ze sklepu
benio, milych zakupow, sorry za opoznienia ;-)

Anonymous - 31-01-2006, 09:07

borecki napisał/a:
Piotru¶ Pan, niestety narazie sie nie doczekasz,

No to dzięki jestem niepocieszony i załamany aż przykro :evil:

roch_27 - 31-01-2006, 09:40

Czyli też muszę poczekać - niestety jeszcze trochę czasu :( :(

ps. czekam już od listopada :wink:

Rafal_Szczecin - 10-02-2006, 22:57

widze ze juz Kordian wrocil , czy oznacza to,ze sklepik (wkoncu)ruszy ??
Anonymous - 11-02-2006, 10:16

Grze¶ku, te kalendarze to jeszcze aktualne? bo tez bylbym chetny :)
Cezar - 30-03-2006, 13:41

a ja mam pytanie czy do sklepu w najblizszym czasie powroca naklejki na szybe mitsumaniaki.com

czy nalezy juz je we wlasnym zakresie zalatwic :(

igi - 30-03-2006, 13:45

Gadałem z Kordianem który zajmował się robieniem gadzetów. Obiecał że jak znajdzie trochę czasu to zrobi ich na zapas troszeczkę i udostępni w sklepie. ALe jak widać niestety musi być zarobiony skoro nie widać go na forum ani sie nie odzywa :( .
Firebee - 30-03-2006, 17:43

jest jeden projekt, rozmowy trwaja i byc moze odciazy to nas absolutnie od produkcji/wysylek - zajmie sie tym jedna firma...

Czy zajmie sie profesjonalnie to niestety sprawdzam... Niby dzialaja juz z kilkoma Klubami.
Pozdrawiam
Firek

Cezar - 30-03-2006, 17:45

ok wiec jeszcze poczekam z ta naklejka na szybke :wink: