MitsuManiaki.com - Rozdawanie Mitsumaniakowych wizytówek
cactooz - 25-12-2008, 12:08
cuuube napisał/a: | jesli chodzi o drukarnie to robilem w print24.pl placilem z przesylka jakos 75 zl za 250 szt sklada sie online to co chce sie drukowac |
Ja za 60 pln zrobiłem 1k wizytówek i są na prawdę dobrej jakości na kredowym śliskim papierze, trwałe. Znalazłem tę ofertę na allegro, trzeba tylko delikatnie przerobić wymiary pliku cdr który mają drukować (kwestia dodania 4mm szerokości i wysokości wizytówki).
stary alfer napisał/a: | Widzę, że Cactooz ma wymienione forum. Na starych tego nie było. |
To jest ostatni wzór jaki wygrał konkurs na wzór wizytówki, co do linku do adresu forum, to byłem za tym żeby na rewersie umieścic adres forum, ale jakoś nie spotkało się to z aprobatą
akbi - 27-12-2008, 12:52
cuuube, W statystykach "Zaproszone osoby" to te, które zalogują się na forum po uprzednim wejściu na stronę Mitsumaniaków z dedykowanego dla każdego z nas linku ... jakiego możemy znaleźć w naszym profilu.
Pole "Zaproszone przez" jest wypełniane w profilu ... i tu możemy uzupełnić dane w każdym momencie.
cuuube napisał/a: | wiem na 100% ze to jest kolega z Torunia ktoremu wyslalem linka przez gadu SZYMEL |
oraz użytkowniczka o nicku Magda
stary alfer napisał/a: | Na wizytówkach brakuje info o forum. |
Na nowym wzorze wizytówek, które obowiązują od ponad miesiąca jest info o forum... a także znacznie więcej informacji
Rob600 - 11-05-2009, 13:37
Ja was znalazłem przez net, jak i pewnie większość "tubylców"
a może któryś zdolny by zrobił jakiś baner do umieszczenia na stronie ??
Oczywiście żeby wymiary miał nie za duże
Pozdro
Ewelina - 28-10-2011, 23:00
Witam.
A ja dostałam wizytówkę na zlocie w Katowicach ( Muchowiec ). Pamiętam to jak dziś..... Deszczowe pozne popoludnie, stoje w korku do wyjazdu z lotniska a tu prosze komus sie chciało podejsc do auta i porozmawiac. Potem otrzymałam wizytówke do reki- bylo mi bardzo milo:-)) Po przyjezdzie do domu odrazu na kompa i na stronke. I............. tak to sie zaczeło, wciągło mnie no:-)) Pozdrawiam
Firebee - 30-10-2011, 13:14
informuję, iż na początku grudnia postaramy się wyprodukować nową edycję Mitsumaniakowych wizytówek i rozesłać do moderatorów regionalnych
pozdrawiam
Firebee - 28-07-2012, 23:53
na najbliższym Zlocie Mitsumaniaków będą dostępne MitsuManiakowe Wizytówki, których będzie można sobie za darmo nabrać do woli. Mam nadzieję, że starczy dla każdego
|
|
|