To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot w Krakowie

Anonymous - 19-09-2006, 12:26

Oprócz 3000GT stoi mi pod domem CRX...jestem fanklubowiczem Hondzi nio i oczywiście od dziś Mitsubishi. Fakt ,że wcześniej zainteresowałam sie Hondzią, bo nie miałam zielonego pojęcia o istnieniu Mitsumaniaków. Zapraszam na spoty Rexów co niedziele pod M1 około godziny 20...będę się wybierała chyba na zmiane dwoma wozami:)W końcu wszyscy mamy Japończyki , także musimy trzymać sie razem.Nie ma sensu tych spotów rozdzielać:)Postaram sie jeszcze namówić swojego mężczyznę żeby dołączył do Nas ze swoim srebrnym Eclipsem GSX z 97. Całą "trójcą"od czasu do czasu jeździmy po Krakowie, bo tu mieszkamy:)...także machać :) Z czasem dołączę fotki...
Spoty koniecznie trzeba rozkręcić. Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi( niedziele, czasem środy ).Pozdrawiam

Marcin-Krak - 19-09-2006, 14:39

INESSA, - witamy i na niedzielę zapraszamy. :D ;)
Skoro tu piszesz więc pewnie wiesz ze spotykamy się w niedzielę o 19 za Abrą ;)
Szczególnie w tą niedzielę zapraszamy - kobieca opinia o tym jak się wyróznić z tłumu innych Misków może się okazać cenna ;) .

Adaho_krak - 19-09-2006, 14:50

INESSA napisał/a:
Spoty koniecznie trzeba rozkręcić.

I tu się z Tobą zgodzę !!!!

INESSA napisał/a:
Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi

Problem w tym że równocześnie z nami pod Abrą ma spota Małopolski Tuning Klub może wy przyjedziecie do nas i zrobimy MEGA SPOTA TRZECH KLUBÓW
Zupełnie jak trzy diamenty :roll:

POZDRAWIAM I WITAM W KLUBIE

Anonymous - 19-09-2006, 16:13
Temat postu: :)
Nio..:) Prawdziwy spot trzech diamentów:) To mi się podoba....ja w ten weekend pewnie nie dam rady, ale w nastęępną niedzielę przyjade i wezmę ze soba Rexomaniaków:)Z czasem podjade jeszcze 3000 GT..albo z kimś na dwa autka:)Pozdrawiam
Anonymous - 19-09-2006, 17:44

INESSA napisał/a:
Oprócz 3000GT stoi mi pod domem CRX...jestem fanklubowiczem Hondzi nio i oczywiście od dziś Mitsubishi. Fakt ,że wcześniej zainteresowałam sie Hondzią, bo nie miałam zielonego pojęcia o istnieniu Mitsumaniaków. Zapraszam na spoty Rexów co niedziele pod M1 około godziny 20...będę się wybierała chyba na zmiane dwoma wozami:)W końcu wszyscy mamy Japończyki , także musimy trzymać sie razem.Nie ma sensu tych spotów rozdzielać:)Postaram sie jeszcze namówić swojego mężczyznę żeby dołączył do Nas ze swoim srebrnym Eclipsem GSX z 97. Całą "trójcą"od czasu do czasu jeździmy po Krakowie, bo tu mieszkamy:)...także machać :) Z czasem dołączę fotki...
Spoty koniecznie trzeba rozkręcić. Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi( niedziele, czasem środy ).Pozdrawiam

Inessa nie wiem gdzie juz wczesniej poruszalas ten temat,czy zostal on po prostu przeniesiony przez Admina ale nie przywitalas sie z nami :P .Przegladam te strony przegladam a tu nagle YEB! ni w gruche ni w pietruche temat, jest gdzies jakies nawiazanie?
:mrgreen: jak tak zwracam honor :oops:

P.S heh jest w warsztatach i jest powitanie takze looz , staraj sie pisac ze wstepem na poszczeglnych tematach bo nie wadomo niekiedy o co chodzi :)
pozdrawiam
bwr

Anonymous - 19-09-2006, 18:01

Panowie co z fotami z ostatniego spota? Ja nie mam jak ich wrzucić...
Proponuje nowy temat w małopolskim i tam je wrzucić.

Anonymous - 19-09-2006, 18:22

Ficu865 napisał/a:
Panowie co z fotami z ostatniego spota?

Siemasz Ficu! bede wdzieczny za fotki brovvvar@wp.pl w tym tyg bede ae trzeba ciutke wczesniej zeby byly jasniejsze :)
pozdrawiam
bwr

Anonymous - 19-09-2006, 19:04

Browar napisał/a:
Ficu865 napisał/a:
Panowie co z fotami z ostatniego spota?

Siemasz Ficu! bede wdzieczny za fotki brovvvar@wp.pl w tym tyg bede ae trzeba ciutke wczesniej zeby byly jasniejsze :)
pozdrawiam
bwr

Nie kumie... chodzi mi żeby je ktoś wstawił.

[ Dodano: 19-09-2006, 19:06 ]
te z 10 września dokłądnie

Anonymous - 19-09-2006, 19:38

Browar..tak jest Panie komendancie!!!:) ODMASZEROWAĆ :lol:
Adaho_krak - 19-09-2006, 20:22

:)
Ficu865 napisał/a:

[ Dodano: 19-09-2006, 19:06 ]
te z 10 września dokłądnie

Jak znajde chwilkę dziś wieczorem to zrobie nowy temat i wrzóce te foty przynajmniej się postaram obiecuje :)

Anonymous - 19-09-2006, 20:30

A ja poraz kolejny zapraszam w piątki na 19 na Galerie Kazimierz,tam jesteśmy prawie samymi Japońcami.Wyjeżdrzamy jak najwyżej sie da.Moje auto jest tak stawiane że go zawsze można zobaczeć.
Adaho_krak - 19-09-2006, 20:45

Seba nie obiecuje ale się postaram zaglądnąć :)
Anonymous - 20-09-2006, 00:08

Ficu865 napisał/a:

Myslalem ze masz najswiezsze foty z ostatniego spotu na ktorym mnie niestety nie bylo heh ;p

[ Dodano: 20-09-2006, 00:09 ]
Iness ->SPOCZNIJ! :lol:
heh
pozdrawiam
bwr

Adaho_krak - 20-09-2006, 00:29

No to się znalazło chwilkę foty w osobnym Temacie sporo tego :)

Browar napisał/a:
Myslalem ze masz najswiezsze foty z ostatniego spotu na ktorym mnie niestety nie bylo heh ;p

No o myśle że się poprawisz i na tym spocie się spotkamy jeszcze większą grupą.

I czas najwyższy na liste na spota kto się zamelduje :

1. Adaho_Krak

Anonymous - 20-09-2006, 09:16

adaho_krak napisał/a:
I czas najwyższy na liste na spota kto się zamelduje :

1. Adaho_Krak

2. Ficu865 ale będe ok 1930 bo o 19 kończe prace...