Małopolskie - Spot w Krakowie
Anonymous - 19-09-2006, 12:26
Oprócz 3000GT stoi mi pod domem CRX...jestem fanklubowiczem Hondzi nio i oczywiście od dziś Mitsubishi. Fakt ,że wcześniej zainteresowałam sie Hondzią, bo nie miałam zielonego pojęcia o istnieniu Mitsumaniaków. Zapraszam na spoty Rexów co niedziele pod M1 około godziny 20...będę się wybierała chyba na zmiane dwoma wozami:)W końcu wszyscy mamy Japończyki , także musimy trzymać sie razem.Nie ma sensu tych spotów rozdzielać:)Postaram sie jeszcze namówić swojego mężczyznę żeby dołączył do Nas ze swoim srebrnym Eclipsem GSX z 97. Całą "trójcą"od czasu do czasu jeździmy po Krakowie, bo tu mieszkamy:)...także machać Z czasem dołączę fotki...
Spoty koniecznie trzeba rozkręcić. Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi( niedziele, czasem środy ).Pozdrawiam
Marcin-Krak - 19-09-2006, 14:39
INESSA, - witamy i na niedzielę zapraszamy.
Skoro tu piszesz więc pewnie wiesz ze spotykamy się w niedzielę o 19 za Abrą
Szczególnie w tą niedzielę zapraszamy - kobieca opinia o tym jak się wyróznić z tłumu innych Misków może się okazać cenna .
Adaho_krak - 19-09-2006, 14:50
INESSA napisał/a: | Spoty koniecznie trzeba rozkręcić. |
I tu się z Tobą zgodzę !!!!
INESSA napisał/a: | Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi |
Problem w tym że równocześnie z nami pod Abrą ma spota Małopolski Tuning Klub może wy przyjedziecie do nas i zrobimy MEGA SPOTA TRZECH KLUBÓW
Zupełnie jak trzy diamenty
POZDRAWIAM I WITAM W KLUBIE
Anonymous - 19-09-2006, 16:13 Temat postu: :) Nio..:) Prawdziwy spot trzech diamentów:) To mi się podoba....ja w ten weekend pewnie nie dam rady, ale w nastęępną niedzielę przyjade i wezmę ze soba Rexomaniaków:)Z czasem podjade jeszcze 3000 GT..albo z kimś na dwa autka:)Pozdrawiam
Anonymous - 19-09-2006, 17:44
INESSA napisał/a: | Oprócz 3000GT stoi mi pod domem CRX...jestem fanklubowiczem Hondzi nio i oczywiście od dziś Mitsubishi. Fakt ,że wcześniej zainteresowałam sie Hondzią, bo nie miałam zielonego pojęcia o istnieniu Mitsumaniaków. Zapraszam na spoty Rexów co niedziele pod M1 około godziny 20...będę się wybierała chyba na zmiane dwoma wozami:)W końcu wszyscy mamy Japończyki , także musimy trzymać sie razem.Nie ma sensu tych spotów rozdzielać:)Postaram sie jeszcze namówić swojego mężczyznę żeby dołączył do Nas ze swoim srebrnym Eclipsem GSX z 97. Całą "trójcą"od czasu do czasu jeździmy po Krakowie, bo tu mieszkamy:)...także machać Z czasem dołączę fotki...
Spoty koniecznie trzeba rozkręcić. Jeszcze raz namawiam do połączenia ich z fanklubami Hondzi( niedziele, czasem środy ).Pozdrawiam |
Inessa nie wiem gdzie juz wczesniej poruszalas ten temat,czy zostal on po prostu przeniesiony przez Admina ale nie przywitalas sie z nami .Przegladam te strony przegladam a tu nagle YEB! ni w gruche ni w pietruche temat, jest gdzies jakies nawiazanie?
jak tak zwracam honor
P.S heh jest w warsztatach i jest powitanie takze looz , staraj sie pisac ze wstepem na poszczeglnych tematach bo nie wadomo niekiedy o co chodzi
pozdrawiam
bwr
Anonymous - 19-09-2006, 18:01
Panowie co z fotami z ostatniego spota? Ja nie mam jak ich wrzucić...
Proponuje nowy temat w małopolskim i tam je wrzucić.
Anonymous - 19-09-2006, 18:22
Ficu865 napisał/a: | Panowie co z fotami z ostatniego spota? |
Siemasz Ficu! bede wdzieczny za fotki brovvvar@wp.pl w tym tyg bede ae trzeba ciutke wczesniej zeby byly jasniejsze
pozdrawiam
bwr
Anonymous - 19-09-2006, 19:04
Browar napisał/a: | Ficu865 napisał/a: | Panowie co z fotami z ostatniego spota? |
Siemasz Ficu! bede wdzieczny za fotki brovvvar@wp.pl w tym tyg bede ae trzeba ciutke wczesniej zeby byly jasniejsze
pozdrawiam
bwr |
Nie kumie... chodzi mi żeby je ktoś wstawił.
[ Dodano: 19-09-2006, 19:06 ]
te z 10 września dokłądnie
Anonymous - 19-09-2006, 19:38
Browar..tak jest Panie komendancie!!!:) ODMASZEROWAĆ
Adaho_krak - 19-09-2006, 20:22
Ficu865 napisał/a: | Nie kumie... chodzi mi żeby je ktoś wstawił.
[ Dodano: 19-09-2006, 19:06 ]
te z 10 września dokłądnie |
Jak znajde chwilkę dziś wieczorem to zrobie nowy temat i wrzóce te foty przynajmniej się postaram obiecuje
Anonymous - 19-09-2006, 20:30
A ja poraz kolejny zapraszam w piątki na 19 na Galerie Kazimierz,tam jesteśmy prawie samymi Japońcami.Wyjeżdrzamy jak najwyżej sie da.Moje auto jest tak stawiane że go zawsze można zobaczeć.
Adaho_krak - 19-09-2006, 20:45
Seba nie obiecuje ale się postaram zaglądnąć
Anonymous - 20-09-2006, 00:08
Ficu865 napisał/a: | Nie kumie... chodzi mi żeby je ktoś wstawił. |
Myslalem ze masz najswiezsze foty z ostatniego spotu na ktorym mnie niestety nie bylo heh ;p
[ Dodano: 20-09-2006, 00:09 ]
Iness ->SPOCZNIJ!
heh
pozdrawiam
bwr
Adaho_krak - 20-09-2006, 00:29
No to się znalazło chwilkę foty w osobnym Temacie sporo tego
Browar napisał/a: | Myslalem ze masz najswiezsze foty z ostatniego spotu na ktorym mnie niestety nie bylo heh ;p |
No o myśle że się poprawisz i na tym spocie się spotkamy jeszcze większą grupą.
I czas najwyższy na liste na spota kto się zamelduje :
1. Adaho_Krak
Anonymous - 20-09-2006, 09:16
adaho_krak napisał/a: | I czas najwyższy na liste na spota kto się zamelduje :
1. Adaho_Krak |
2. Ficu865 ale będe ok 1930 bo o 19 kończe prace...
|
|
|