Nasze Miśki - Prawie jak dżitiaj.
londolut - 16-03-2010, 10:13
Hugo napisał/a: | Przecież ta kierownica to porażka. | Kiera jest ok, brakuje tylko klaksonu i będzie 100%
viader napisał/a: | jakiej wielkości jest ori kiero w colcie | Z wczorajszych przymiarek wychodzi na to, że ok 38-40cm PKS
viader napisał/a: | "sportową" | To jest sport kiernia. MOMO mówi samo za siebie.
viader - 16-03-2010, 10:49
"sportowa" chodziło mi ogólnie o mniejszą. Momo to oczywiście klasa sama w sobie, ale w porównaniu do innych niemarkowych nie kieruje się nią o tyle lepiej, aby warto było przepłacać za markę...
Osobiście miałem momo 28 cm, co było przegięciem. Wywaliłem ją i wstawiłem "no name" 32 cm i nie narzekam na brak znaczka, co więcej o wiele lepiej mi się nią kieruje i jest moim zdaniem ładniejsza
pawela - 16-03-2010, 14:34
hugo się nie zna - przeszedł na allegrotuning, nie mamy o czym rozmawiać
pyjte, kierownica jest w deche Rajdowa, odsadzona, taka jaka powinna być
btw, czy pyta to wulgaryzm?
raczej nie, ale poniewaz raz u kogos byla edytowana wiec juz jest
Hugo - 16-03-2010, 16:30
pawela napisał/a: | hugo się nie zna - przeszedł na allegrotuning, nie mamy o czym rozmawiać | odezwał się ten co chce zrobić z Colta Subaru
pawela - 16-03-2010, 16:51
Cytat: | :D odezwał się ten co chce zrobić z Colta Subaru |
Ja Ciebie też
mkm - 16-03-2010, 17:02
Jak dzieci
Poczekajcie na lepsze fotki...
pyjte - 02-04-2010, 12:30
Korzystając wczoraj z dobrej pogody zmieniłem świece:
stare wyglądały tak:
. Pozbyłem się w końcu szarpania na niskich obrotach przy większej ilości gazu.
Zmienione również filtry paliwa i powietrza.
Oraz co najważniejsze linki ręcznego. W końcu odrzył
Czerwień chyba coś zgubiłeś w aucie
Kwasówka
kawałek nowej linki:
Oraz Lutek nie tylko ty masz "KYB"
Do wymiany zostały jeszcze Kable WN
i teraz pytanie do ludności GTi.
Jakie kable polecicie, napisałem już maila do Mateusza, ale chciałbym się jeszcze was spytać co tam uwas siedzi.
Wiem że harp miałeś jakieś tam przygody z nowymi kablami.
Ostatnio się spotykam z samymi pozytywnymi opiniami dotyczącej maski, która się komponuje z felgami i szybami. Póki co zostaje czarna
harpagan - 02-04-2010, 13:35
NGK tylko
Do wyjecia w dobrej cenie.
Problemy mialem z seiwa
londolut - 02-04-2010, 14:20
pyjte napisał/a: | Lutek nie tylko ty masz "KYB" | Ale mnie się wydaje, żę u mnie dalej oryginały siedzą A Excell Gas to raczej nóweczki
pyjte napisał/a: | Ostatnio się spotykam z samymi pozytywnymi opiniami dotyczącej maski | A ty chciałeś malować te plastiti
Nom a u ciebie kable ewidentnie do wymiany jak już fajki zaczynają się rozdwajać
pyjte - 08-07-2010, 12:50
londolut napisał/a: | Nom a u ciebie kable ewidentnie do wymiany jak już fajki zaczynają się rozdwajać | Silikonowego mechanika zostawię bez komentarza
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Anonymous - 16-07-2010, 13:19
Hehe:)
No proszę-bileciki:)
Odnośnie kabli to wsadzałem Nipparts i jak widać słabo się spisują bo już trzeba je wymieniać:)
kafar87 - 16-07-2010, 17:37
Ładne stworzonko od zawsze podobały mi się te colciki tak jak civic V. Czemu teraz nie robią takich małych diabłów tylko jakieś pseudo mikro vany
pyjte - 26-09-2010, 10:52
Przyszedł czas na zmiany, małe ale widoczne
Oto dawca nowej
Dzięki browar !
rosomak1983 - 27-09-2010, 08:50
pyjte napisał/a: | Oto dawca nowej |
??? maska ??? Przepoleruj bo wyglada na matowa...
londolut - 27-09-2010, 23:26
Przydała by się polerka całego auta Twardy wosk potem i fajnie
|
|
|