MitsuManiaki.com - HYMN MITSUMANIAKÓW
Efa! - 30-01-2007, 13:01
Zaczęło się od Hymnu Mitsumaniaków, a skończy się być może promowaniem Mitsumaniaków przy okazji robienia kariery, hehe!
Anonymous - 30-01-2007, 13:26
Według mnie ekstra bosko zajefajnie:)
A na rozstaju dróg jest kapitalne.
Przewiduje, przewiduje....
WIELKĄ KARIERĘ!
Gene - 30-01-2007, 13:27
hi hi... to moze sie klub dolozy i wydamy jakies Twoje CD
wierze w sukces
GL HF
Anonymous - 30-01-2007, 13:38
Gene napisał/a: | hi hi... to moze sie klub dolozy i wydamy jakies Twoje CD
wierze w sukces
GL HF |
Ja jestem za;P
Efa! - 30-01-2007, 23:37
Póki co, wystarczy, że wszyscy będziecie trzymali za mnie kciuki
akbi - 31-01-2007, 08:26
Efa! napisał/a: | Póki co, wystarczy, że wszyscy będziecie trzymali za mnie kciuki |
trzymamy i czekamy na kolejne "kawałki"
Anonymous - 31-01-2007, 09:38
akbi napisał/a: | Efa! napisał/a: | Póki co, wystarczy, że wszyscy będziecie trzymali za mnie kciuki |
trzymamy i czekamy na kolejne "kawałki" |
Ja tam czekam na Cd..:)
Efa! - 11-02-2007, 02:08
W piątek puszczało mnie Polskie Radio Pomorza i Kujaw.
Z tego powodu już drugi dzień świętuję
Wiecie, wszystko jest gotowe, szukam tylko... twórców muzyki. Bo cała reszta, włącznie z obietnicą ogólnopolskiej promocji już jest. Tylko nie mam muzyki, do której miałabym śpiewać na płycie.
Może pomożecie???
Juiceman - 11-02-2007, 02:38
Gotyk ;] Polskie wydanie nightwish czy jak to tam sie pisze;] heh
Marcin-Krak - 11-02-2007, 11:33
Efa! napisał/a: | W piątek puszczało mnie Polskie Radio Pomorza i Kujaw. |
No no gratulacje
Efa! - 11-02-2007, 23:03
Pitbull71 napisał/a: | Gotyk ;] Polskie wydanie nightwish czy jak to tam sie pisze;] heh |
Kiedyś przez 6 lat śpiewałam gotyk w zespole Time Of Silence. Nawet pan Piotr Kaczkowski nas w "Trójce" puszczał. Stare, dobre czasy...
Tylko że z tym pytaniem o muzykę nie chodziło mi właściwie o rodzaj, ale o samą muzykę...
Nie mam muzyki, nie mam nikogo, kto by mi stworzył coś, do czego zaśpiewam... Chciałabym, żeby to były produkcje w miarę komercyjne i stwarzające szanse wybicia się.
I pomyślałam, że Was, Mitsumaniaki zapytam, czy nie macie może pomysłu, gdzie znaleźć dobrych "współgraczy"?
Marcin-Krak, dziękuję
xor - 12-02-2007, 12:00
Wątek dopiero zauważyłem... Co do hymnu : zajeżdża mi niestety disco-polo. Wyrzucić ten podkład 'umc...umc...umc' i będzie o niebo lepiej.
Natomiast wokal to zupełnie inna para kaloszy... Efa! W morde jeża ! Ty naprawdę masz piękny głos ! Kobieto - czapki z głów !
Hoho, ja nie wiedział, że tutaj taka perełka rośnie
Oj trzymamy, trzymamy kciuki, wszystkimi 4 kończynami. Tylko zmień menedżera... Bo odnośnie braku muzykantów - to co on robi ? Śpi ? Toć to jego działka...
Serdeczności
Efa! - 12-02-2007, 23:30
Dziękuję
Xor, bardzo, bardzo Ci dziękuję za te słowa.
Hymnu już nie zmienię, ponieważ nie śpiewam już w Tangramie. I nie będę. Musi więc pozostać taki hymn, jaki jest.
Natomiast co do mojego managera... Managera mam dopiero od kilkunastu dni, więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Szukam też samodzielnie dróg rozwoju, żeby być może zaoszczędzić na czasie. Bardzo, bardzo by mi się chciało już, już, już - teraz robić karierę
Dlatego pytam i Was, moi Kochani, czy nie znacie dobrych muzyków z apetytem na sukces sceniczny i płytowy???
[ Dodano: 14-02-2007, 14:09 ]
No to jeszcze się kapkę pochwalę: jutro będzie wywiad ze mną w Radio Rzeszów. Będzie mnie też można posłuchać .
Rafal_Szczecin - 12-04-2007, 13:40
Ewa mam pytanie czy to Ty spiewasz w reklamie(puszczanej w radiu) z tego co dobrze pamietam skody roomster ? bo jakis taki znajomy glosik
Efa! - 17-04-2007, 10:50
Nie, to nie ja
Chociaż z rzadka bywa, że śpiewam do spotów. Albo udzielam głosu jako lektorka.
Póki co, możesz mnie posłuchać na www.efa1.mp3.wp.pl
|
|
|