To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Anonymous - 30-07-2005, 00:20

to był żart
co wam net ?
wysiadł?

Anonymous - 30-07-2005, 00:30

E tam net, sa tez inne tematy i inne fora ;P
Siarkacza walne chetnie, dawno, oj dawno juz nie czulem tego smaku, tylko tak jak mowie, siarowego teraz ciezko.. jakis czas temu sie zmienilo.

Ale jak ktos bedzie na mazurach i znajdzie wino o nazwie 'mazowieckie' i dostarczy mi do Wawy to ozloce... a jak dostarczy na zlot, to normalnei wezme sie w sobie i przyjade. Normalnei wezme i przyjade!
Ja chce mazowieckie abu.... do dostania w Sztynorcie... i Rucianych ;/

Rafal_Szczecin - 30-07-2005, 10:12

Jackie napisał/a:
Rafi powiem staremu!!!

:cry: i taki z Ciebie kolega ??

Jackie napisał/a:
P.S. Jak już musisz wal coś szlachetniejszego, co??

szczerze powiedziawszy to wino(to tanie ;) ) wypilem tylko trzy razy w moim "dlugim" zyciu.
jak pic to cos mocniejszego, najlepsza jest woda ognisa :) tzw wódka :) Absolwent czy Smirnoff(jakos tak to sie pisze.)
pozdrawiam

Hubeeert - 30-07-2005, 14:45

Jackie napisał/a:
chcesz tak wyglądać?? ;)

Uwierz mi Rafał nie chcesz . :wink: :lol:

Chooper - 30-07-2005, 16:36

domyslam się, że Rafi wychodzi z założenia, że Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie ;)

Wież mi Rafał, a z resztą poprzygladaj się sam, jaki sposób poruszania się maja ci, co bez takiego winka nie moga dnia wytrzymać...siadają stawy i po pół roku czasu gość chodzi jakby miał nogi z drewna i nie zginał ich w kolanach...
1000% razy bardziej wole woooodke i pozbyć sie kilku szarych komórek (których i tak jest duzo wg. KOfiego) niż psuc sobie wątrobę i katowac stawy...

Rafal_Szczecin - 30-07-2005, 19:42

ojjjj
ile razy mam Wam mowic ze taniego wina nie pijam ?? (tak jak pisalem zdazylo sie to tylko 3 razy)
i tak jak Chooper wole wódke niz przykladowo piwo

Hubeeert - 30-07-2005, 20:25

Ojjj Rafi :lol:
Rafal_Szczecin - 30-07-2005, 20:30

Hubi co sie stalo ?? Co, zle robie ze pisze prawde ? nie napisalem ze nie lubie piwa, poprostu przykladowo gdybym mial wybierac co pijemy czy wodke czy piwo to wybralbym to pierwsze, lecz tym drugim tez nie pogardze.
Anonymous - 01-08-2005, 09:53

A jak ju zkacik pijaka, to troche zmienei temat - ulubiona forma drinka (o ile pijecie)?

U mnie w sumie stara, dobra zubrowka z sokiem jablkowym, cytryna i czasami cynamonem.

Rafal_Szczecin - 01-08-2005, 10:21

ja nie znam slowa drink (a moze nie chcem znac ... ;) hehe)
Anonymous - 01-08-2005, 10:22

O rany, tez wole czysta, ale czasami przychodzi taka sytuacja (kac?) ze na czysta woli sie czlowiek nie patrzec ;P
Chooper - 01-08-2005, 11:25

Cytat:
ulubiona forma drinka (o ile pijecie)?

U-boot :mrgreen: niepełny Kufel piwa i 50 wódki w kieliszku na dno...wypic duszkiem...(redakcja nie poosi odpowiedzialnosci za treść nadawanych ogłoszeń) :mrgreen:

Matejko - 01-08-2005, 11:35

z drinkow ostatnio pilem cos co nie wiem jak nazwac, otworzylismy z kumplem barek po czym wlalilsmy do szklanek 250ml wszystkiego po trochu - dobry byl a w dodatku niepowtarzalny bo drugiego juz nie zrobilismy, nie musze juz chyba pisac ze po drugiej takiej mieszance bylo milo :D
Hubeeert - 01-08-2005, 11:55

No cóż pijaki (hiik!) ja po spozyciu w sobotę (hiiiiiik!) miałem dzień następny z głowy łącznie z tupiącym kotem i częstymi rozmowami do dużej białej słuchawki :lol: generalnie nie polecam mieszania (heeep!) :wink:
Chooper - 01-08-2005, 11:58

Matejko napisał/a:
z drinkow ostatnio pilem cos co nie wiem jak nazwac, otworzylismy z kumplem barek po czym wlalilsmy do szklanek 250ml wszystkiego po trochu - dobry byl a w dodatku niepowtarzalny bo drugiego juz nie zrobilismy, nie musze juz chyba pisac ze po drugiej takiej mieszance bylo milo :D

to sie nazywa JEŻ BUTELKOWY :D