To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colcik 2Fast4U created by KucharZ

deejay - 09-10-2010, 20:06

Colcik dokończony :)

robertdg - 09-10-2010, 20:10

deejay, gwarancja do momentu wyjazdu z garażu ;-)
deejay - 09-10-2010, 20:21

:mrgreen: ............. na "raka" rdzy nie daję gwarancji , zrobiłem co mogłem :roll:
KucharZ - 09-10-2010, 21:11

Bartku dobrze jest :D Ważne, że przed zimą rudej już nie ma na dachu. A autko tak wypiękniłeś, że jak wracaliśmy to jakaś para w sąsiednim aucie nie mogła oderwać od niego wzroku i przez całe 43sek jakie były do zielonego go oglądali :D i coś pokazywali ;) . Dorotka myślała, że może coś jest nie tak, ale zajechaliśmy do domu, a nic się nie działo, więc musieli podziwiać twoją polerkę :)
robertdg - 10-10-2010, 10:05

KucharZ napisał/a:
A autko tak wypiękniłeś, że jak wracaliśmy to jakaś para w sąsiednim aucie nie mogła oderwać od niego wzroku i przez całe 43sek jakie były do zielonego go oglądali i coś pokazywali .
Tak to pewnie było cos w stylu "cóż za okropna 'skórka pomarańczowa na dachu' " ;-)

:mrgreen: Just kidding

Cytat:
............. na "raka" rdzy nie daję gwarancji , zrobiłem co mogłem
jakby nie było, lekarze powiadają, że lepiej zapobiegać niż leczyć :D
Tak jest Panie dr deejay :?: a może Panie Ordynatorze :?: :P

2Fast4U - 11-10-2010, 21:20

Zdjęcia dokończonego Colcika z bliska :)

a to ocynk, którego używał Deejay :)

mouseman - 11-10-2010, 21:47

KucharZ napisał/a:
że jak wracaliśmy to jakaś para w sąsiednim aucie nie mogła oderwać od niego wzroku
to oni was na swinging zapraszali :D btw. Profi robota doktora deejay-a 8)
2Fast4U - 11-10-2010, 22:17

mouseman napisał/a:
to oni was na swinging zapraszali :D

Oj Mysza Mysza, co Ci po główce chodzi :D :D

mackbeth - 11-10-2010, 22:20

Swingi nie swingi... może tak na ładnym dachu chcieli... :D :D a deejay w trakcie tak narzekał że nie aż tak idealnie mu wychodzi... rany gdyby mi w życiu wszystko tak nieidealnie wychodziło... :D :D
2Fast4U - 11-10-2010, 23:00

mackbeth napisał/a:
deejay w trakcie tak narzekał że nie aż tak idealnie mu wychodzi... rany gdyby mi w życiu wszystko tak nieidealnie wychodziło... :D :D

Mackbeth, święte słowa :)

mkm - 12-10-2010, 07:26

2Fast4U napisał/a:

Co prawda Deejay wybrał inną metodę zabezpieczenia dachu przed zimą niż mkm, ale ważne, żeby było skutecznie ;)

I bardzo dobrze wybrał. Co lakier to lakier.

Ja poleciałem „niskobudżetowo”, bo mojego nadwozia na igłę już niestety się nie wyprowadzi… zbyt bogatą ma przeszłość niestety...

Co następne w planach?

2Fast4U - 12-10-2010, 11:11

W najbliższym czasie planujemy "odświeżyć" maskę, bo trochę za matowa jest teraz przy błyszczącym dachu :)

Niedługo trzeba będzie zmienić oponki, to w końcu zobaczymy jak wygląda Colcik w nowych butach, które malowaliśmy na wiosne :P

A jak już przejdzie zima, śniegi i lodowe koleiny to pomalujemy zderzaki bo już są przeszlifowane z każdej strony a najlepsze jest to, że nie z mojej winy, u nas poprostu tak ludzie umieją na parkingach parkować :axe:

mouseman - 12-10-2010, 11:14

Dorota gdzie malowaliście felunek?
2Fast4U - 12-10-2010, 11:19

U mnie w ogrodzie :D
tucci - 12-10-2010, 20:07

2Fast4U napisał/a:
U mnie w ogrodzie :D

A u mnie w ogrodzie kwiatki rosna :rolleyes: