[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA] Spoiler w sedanie
sveno - 21-02-2011, 16:48
Torp12 napisał/a: | 2. okolice 300-350 zł ze światłem stop | rozumiem, że w podkładzie i do lakierowania? Jak dla mnie cena kosmos, nie mówiąc już o ori które chodzą po 500-700zł i dlatego zaczynam kombinować, czy np nie zaadoptować by spojlerka z innego auta np:
1. Mondeo MK1 klik lub klik
2. Hondy Accord klik
rozmiary mniej więcej te same, ale klape ze spojlerem można wyrwać za grosze, jeżeli trzeba będzie przedłużyć albo skrócić to żaden problem, bo i tak to jest do malowania.
Tomek - 21-02-2011, 18:32
sveno napisał/a: | Torp12 napisał/a: | 2. okolice 300-350 zł ze światłem stop | rozumiem, że w podkładzie i do lakierowania? Jak dla mnie cena kosmos, nie mówiąc już o ori które chodzą po 500-700zł i dlatego zaczynam kombinować, czy np nie zaadoptować by spojlerka z innego auta np:
1. Mondeo MK1 klik lub klik
2. Hondy Accord klik
rozmiary mniej więcej te same, ale klape ze spojlerem można wyrwać za grosze, jeżeli trzeba będzie przedłużyć albo skrócić to żaden problem, bo i tak to jest do malowania. |
nic, tylko kupic ktorys z powyzszych i zalozyc do Gala
sveno - 21-02-2011, 19:57
tomek84 napisał/a: | nic, tylko kupic ktorys z powyzszych i zalozyc do Gala | ciekawy jestem, czy byś odróżnił na Galancie ten z accorda od oryginalnego, ten z Mondeo to kaszanka, ale podałem tylko przykład a chodziło mi o podłapanie tematu i podanie innych przykładów
Torp12 - 21-02-2011, 22:17
Cytat: | 2. okolice 300-350 zł ze światłem stop rozumiem, że w podkładzie i do lakierowania? Jak dla mnie cena kosmos, nie mówiąc już o ori które chodzą po 500-700zł |
Po 1 ogryginaly po 500-700, gdzie je niby masz za taka cene??
Po 2 tu bys mial identyczny jak oryginal albo i lepszy za 300. I co Ci tu sie nie oplaca??
pozdr
MacFly - 22-02-2011, 00:12
sveno napisał/a: | ciekawy jestem, czy byś odróżnił na Galancie ten z accorda od oryginalnego, |
Ten z accorda haczyłby o antenę przy otworzonej klapie.
Jarcev - 28-02-2011, 16:43
Wiktor napisał/a: | u mnie tył ze spoilerem wygląda tak:
Obrazek
długo się go naszukałem ale jak dla mnie tył fajniej wygląda |
Ma ktos taki spojlerek >? najlepiej w melve metalic?
pitbu77 - 28-02-2011, 23:42
Jarcev napisał/a: | Ma ktos taki spojlerek >? najlepiej w melve metalic? |
Być może będzie oryginalny spoiler z Miśka z białą lampą światła stopu w weekend. Jeśli się wstrzymasz troszkę to będą w weekend zdjęcia. Kolor spoilera A71 (Hamilton Silver jeśli dobrze oceniam kolor).
Jarcev - 01-03-2011, 14:46
ok
Anonymous - 04-03-2011, 07:15
Jarcev napisał/a: |
Ma ktos taki spojlerek >? najlepiej w melve metalic? | mam OEM od VR4 niemalowany ze swiatlem stop (zestaw montazowy - srubki i gumy miedzy spoiler a klape , okablowanie stopu) taki jak na focie w podpisie
adm78 - 04-03-2011, 12:06
cuuube napisał/a: | Jarcev napisał/a: |
Ma ktos taki spojlerek >? najlepiej w melve metalic? | mam OEM od VR4 niemalowany ze swiatlem stop (zestaw montazowy - srubki i gumy miedzy spoiler a klape , okablowanie stopu) taki jak na focie w podpisie |
jesli to nie tajemnica to ile taka przyjemność? ewentualnie prosze info na priv bo bym sie moze skłaniał w bliskiej przyszłości
pitbu77 - 05-03-2011, 23:54
Zdjęcie spoilerka wrzucę jutro, dzisiaj nie dałem już rady.
I ten mój jest coś jakby taki:
Białe światło stopu.
Mogę użyczyć spoilerka do wykonania formy aby inni także mogli się nacieszyć oryginalną kopią Oczywiście Jarcev jesteś pierwszy w kolejce po oryginał...
marcinzam - 06-03-2011, 10:01
pitbu77 tylko że Jarcev raczej szuka tego od VR4
Jarcev - 06-03-2011, 10:19
Dokładnie
Torp12 - 06-03-2011, 14:42
Cytat: | Oczywiście Jarcev jesteś pierwszy w kolejce po oryginał... |
Jesli Jarcev go nie lyknie to ja sie raczej ustawiam w kolejce po niego:) Oczywiscie jak beda chetni to damy go do Autora by narobil wiecej:)
Czekam na fotki
pozdr.
pitbu77 - 09-03-2011, 23:38
Torp12 napisał/a: | Cytat: | Oczywiście Jarcev jesteś pierwszy w kolejce po oryginał... |
Jesli Jarcev go nie lyknie to ja sie raczej ustawiam w kolejce po niego:) Oczywiscie jak beda chetni to damy go do Autora by narobil wiecej:)
Czekam na fotki
pozdr. |
Przepraszam, niestety znowu się przeciągnie trochę z fotkami. Dzieciak mi się pochorował i nie mam głowy do zabawy w fotografa... Także sorki koledzy, jeszcze troszkę cierpliwości
[ Dodano: 09-03-2011, 22:09 ]
Okay Gentlemen!
Są fotki lotki Małe sprostowanie. Ten biały "stop" okazał się zaślepką No cóż tak to jest jak się nie ogląda samemu tylko polega na "oku" innych...
Dobra, zatem fotki: 1 - Lotka z tyłu
2 - mocowanie lotki
3 - widok z góry
4 - lekko z boku
5 - po skosie z góry
Klapa i lotka trochę brudne więc nie przejmujcie się. Ogólnie stan lotki naprawdę dobry, nie jest popękana, porysowana czy z łuszczącym się lakierem. Przykręcona do klapy. Na samej klapie tuż przy styku lotki z klapą odszedł lakier (5 zdjęcie, lewy dolny róg klapy). Chętnie zamienię na lotkę do kombi. Klapa kompletna z tapicerką, zamkiem i znaczkami i taką chciałbym sprzedać.
Jak są pytania to proszę śmiało tu lub na priv
O cenę jak to się mówi proszę pytać na priv bowiem w towarzystwie o pieniądzach i ilości kobiet, dżentelmeni nie rozmawiają
[ Dodano: 09-03-2011, 23:34 ]
A tak swoją drogą to ciekawe to czy można kupić lampę stopu do takich lotek?
|
|
|