Zloty i Spoty - Zlot 2010 -poważne i mniej poważne rozmowy na temat
xjacobs - 22-09-2009, 21:47
Tak jak juz wpisalem z regionalnym dziale, mam do Pisza jakieś 50-60 km i to jest fakt, że mam bliżej niż reszta, ale sa problemy w takiej postaci, że ten rok aż do końca maja będę miał wyjątkowo zaciśnięty i właśnie az do owego maja, zbyt wiele nie pomogę, a jeżeli już to tylko symbolicznie Inna kwestia jest taka, że mam można powiedzieć wręcz zerowe doświadczenie w organizowaniu tego typu imprez - jedyna moja pomoc mogłaby się ograniczać do niewielkich zadań.
halbog - 22-09-2009, 22:51
Na tegorocznym zlocie w Żywcu nie pozwoliły mi się stawić obowiązki zawodowe, ale obiecałem sobie i mojej ładniejszej połowie, że pojedziemy w 2010r . Służę wtedy swoją pomocą jako porządkowy/ techniczny - mam w tym spore doświadczenie, od 13 lat razem z małżonką organizujemy Festiwal Teatru Otwartego w Świdnicy, gdzie odpowiadam za te kwestie
Pozdrawiam
Bogdan
Kondzio_czdz - 04-10-2009, 23:24
Trochę się cicho zrobiło. Już październik, a organizator dalej nie został wyłoniony.
fargo - 05-10-2009, 08:47
W tym ośrodku ZLOTają się miłośnicy Saab Klub Polska, nawet w miarę centralnie położony
koszmarek - 05-10-2009, 08:52
fargo, niezły ten ośrodek o ile mają zniżki dla grup 200+
cns80 - 05-10-2009, 08:53
Trochę mały ten ośrodek, bo tylko 150 miejsc. Cena od 50 zł za osobę też może być dla niektórych nie do przyjęcia.
Kamilofone - 05-10-2009, 09:30
Z ceną pewnie można ponegocjować,
ale co do miejsca to pewnie nie przybędzie
koszmarek - 05-10-2009, 10:36
jest ktoś z wawy chętny do podjechania nad zegrze żeby się rozejrzeć? Może jednak pod wawą spróbować
Jassmina - 05-10-2009, 12:40
http://www.farmamakedonskich.com/
Mam rzut beretem
Jak się Wam spodoba to mogę się zająć przygotowaniem.
Ale to już sobie popatrzcie, pokrytykujcie
Tylko że to pod namiotami (większość), więc trzeba być Hardkorem
cns80 - 05-10-2009, 13:59
Po raz kolejny zwracam uwagę że nie wyłoniła się żadna grupa organizatorów. Wybieranie ośrodka to w tej sytuacji bezsensowne bicie piany. Jak znajdą się organizatorzy to sobie sami wybiorą ośrodek. A pomysły z osrodkami też radzę najpierw przemyśleć, bo co z tego że osrodek fajny jak za mały albo brak bazy noclegowej ?
koszmarek, znajdź organizatorów, a później się będziesz martwić o ośrodek.
placet - 05-10-2009, 14:05
Jassmina napisał/a: |
http://www.farmamakedonskich.com/
Mam rzut beretem
Jak się Wam spodoba to mogę się zająć przygotowaniem.
Ale to już sobie popatrzcie, pokrytykujcie
Tylko że to pod namiotami (większość), więc trzeba być Hardkorem |
Jak dla mnie bardzo ciekawa propozycja, ale nie zapominajmy że niektórzy zabierają z sobą swoje pociechy, które w namiocie będą miały ciężko;)
koszmarek - 05-10-2009, 20:20
cns80 napisał/a: | koszmarek, znajdź organizatorów, a później się będziesz martwić o ośrodek. |
dobrze, tyle że wydawało mi się, że żeby byli organizatorzy to powninno być chociaż określone województwo.. niestety mazurskie i mazowieckie się wypina
czy ktoś z wielkopolski da rade jak próbują na regionalnym??
Adaho_krak - 05-10-2009, 20:53
koszmarek napisał/a: | tyle że wydawało mi się, że żeby byli organizatorzy to powninno być chociaż określone województwo.. |
Właściwie to najpierw się zgłaszają chętni do organizacji zlotu i później szukają coś w swoim regionie.
Morfi - 06-10-2009, 12:05
koszmarek napisał/a: | niestety mazurskie i mazowieckie się wypina | nie za ostre słowa ???
Nie można nikogo zmuszać jezeli wie, że nie da rady lub jest tak pochłoniety praca/rodziną, że nie bedzie miał czasu dobrze tego zrobić.
To musza byc osoby które nie boja sie podjać ryzyka i wzięcia naprawde cięzkiej sprawy na swoje barki.
Po pierwsze trzeba chcieć
koszmarek - 06-10-2009, 12:55
Morfi napisał/a: | Po pierwsze trzeba chcieć | \\
nikt nie chce. Jak widać. Dla mnie nie za ostro, bo jak jest 3-4 osoby to odpowiedzialność się dzieli. Ja też dużo czasu nie mam, ale uważam, że skoro chce w następnym roku przyjechać na zlot to ktoś się za organizację wziąć powinien. nie będzie zlotu?
poza tym kurcze. Nie mamy nikogo w mazurskim- w piszu, osoby 60-120km od pisza mówią, że daleko.. ja z moją mama mam 250prawie i jestem w stanie się poświęcić. Poświęcić swój czas i pieniądze dla klubu. i co? Jacek mówił mi, że dwie osoby to mało i trudno...
Jeśli chodzi o mazowsze, to CNS już wyżej napisał- nie widać ludzi, którzy by mogli to u nas zorganizować.
cns80 napisał/a: | Ale nie widzę u nas lidera, który to skoordynuje i dopilnuje. Chyba że Ty | (do Bartka).
W tamtym roku się znaleźli ludzie szybko, a teraz?
przykro mi i dlatemu tak właśnie mówię i twierdze.
nie mniej jade w sobotę prawdopodobnie do Białobrzegów zobaczyć jak to wszystko tam wygląda...
|
|
|