To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2010 -poważne i mniej poważne rozmowy na temat

xjacobs - 22-09-2009, 21:47

Tak jak juz wpisalem z regionalnym dziale, mam do Pisza jakieś 50-60 km i to jest fakt, że mam bliżej niż reszta, ale sa problemy w takiej postaci, że ten rok aż do końca maja będę miał wyjątkowo zaciśnięty i właśnie az do owego maja, zbyt wiele nie pomogę, a jeżeli już to tylko symbolicznie :( Inna kwestia jest taka, że mam można powiedzieć wręcz zerowe doświadczenie w organizowaniu tego typu imprez - jedyna moja pomoc mogłaby się ograniczać do niewielkich zadań. :)
halbog - 22-09-2009, 22:51

Na tegorocznym zlocie w Żywcu nie pozwoliły mi się stawić obowiązki zawodowe, ale obiecałem sobie i mojej ładniejszej połowie, że pojedziemy w 2010r :wink: . Służę wtedy swoją pomocą jako porządkowy/ techniczny - mam w tym spore doświadczenie, od 13 lat razem z małżonką organizujemy Festiwal Teatru Otwartego w Świdnicy, gdzie odpowiadam za te kwestie :lol:
Pozdrawiam
Bogdan

Kondzio_czdz - 04-10-2009, 23:24

Trochę się cicho zrobiło. Już październik, a organizator dalej nie został wyłoniony.
fargo - 05-10-2009, 08:47

W tym ośrodku ZLOTają się miłośnicy Saab Klub Polska, nawet w miarę centralnie położony :rolleyes:
koszmarek - 05-10-2009, 08:52

fargo, niezły ten ośrodek o ile mają zniżki dla grup 200+ :P :)
cns80 - 05-10-2009, 08:53

Trochę mały ten ośrodek, bo tylko 150 miejsc. Cena od 50 zł za osobę też może być dla niektórych nie do przyjęcia.
Kamilofone - 05-10-2009, 09:30

Z ceną pewnie można ponegocjować,
ale co do miejsca to pewnie nie przybędzie :(

koszmarek - 05-10-2009, 10:36

jest ktoś z wawy chętny do podjechania nad zegrze żeby się rozejrzeć? Może jednak pod wawą spróbować
Jassmina - 05-10-2009, 12:40

http://www.farmamakedonskich.com/

Mam rzut beretem :)
Jak się Wam spodoba to mogę się zająć przygotowaniem.
Ale to już sobie popatrzcie, pokrytykujcie :P

Tylko że to pod namiotami (większość), więc trzeba być Hardkorem :D

cns80 - 05-10-2009, 13:59

Po raz kolejny zwracam uwagę że nie wyłoniła się żadna grupa organizatorów. Wybieranie ośrodka to w tej sytuacji bezsensowne bicie piany. Jak znajdą się organizatorzy to sobie sami wybiorą ośrodek. A pomysły z osrodkami też radzę najpierw przemyśleć, bo co z tego że osrodek fajny jak za mały albo brak bazy noclegowej ?
koszmarek, znajdź organizatorów, a później się będziesz martwić o ośrodek.

placet - 05-10-2009, 14:05

Jassmina napisał/a:

http://www.farmamakedonskich.com/

Mam rzut beretem
Jak się Wam spodoba to mogę się zająć przygotowaniem.
Ale to już sobie popatrzcie, pokrytykujcie

Tylko że to pod namiotami (większość), więc trzeba być Hardkorem

Jak dla mnie bardzo ciekawa propozycja, ale nie zapominajmy że niektórzy zabierają z sobą swoje pociechy, które w namiocie będą miały ciężko;)

koszmarek - 05-10-2009, 20:20

cns80 napisał/a:
koszmarek, znajdź organizatorów, a później się będziesz martwić o ośrodek.

dobrze, tyle że wydawało mi się, że żeby byli organizatorzy to powninno być chociaż określone województwo.. niestety mazurskie i mazowieckie się wypina :?
czy ktoś z wielkopolski da rade jak próbują na regionalnym??

Adaho_krak - 05-10-2009, 20:53

koszmarek napisał/a:
tyle że wydawało mi się, że żeby byli organizatorzy to powninno być chociaż określone województwo..

Właściwie to najpierw się zgłaszają chętni do organizacji zlotu i później szukają coś w swoim regionie.

Morfi - 06-10-2009, 12:05

koszmarek napisał/a:
niestety mazurskie i mazowieckie się wypina
nie za ostre słowa ???
Nie można nikogo zmuszać jezeli wie, że nie da rady lub jest tak pochłoniety praca/rodziną, że nie bedzie miał czasu dobrze tego zrobić.

To musza byc osoby które nie boja sie podjać ryzyka i wzięcia naprawde cięzkiej sprawy na swoje barki.

Po pierwsze trzeba chcieć :wink:

koszmarek - 06-10-2009, 12:55

Morfi napisał/a:
Po pierwsze trzeba chcieć :wink:
\\

nikt nie chce. Jak widać. Dla mnie nie za ostro, bo jak jest 3-4 osoby to odpowiedzialność się dzieli. Ja też dużo czasu nie mam, ale uważam, że skoro chce w następnym roku przyjechać na zlot to ktoś się za organizację wziąć powinien. nie będzie zlotu?
poza tym kurcze. Nie mamy nikogo w mazurskim- w piszu, osoby 60-120km od pisza mówią, że daleko.. ja z moją mama mam 250prawie i jestem w stanie się poświęcić. Poświęcić swój czas i pieniądze dla klubu. i co? Jacek mówił mi, że dwie osoby to mało i trudno... :(
Jeśli chodzi o mazowsze, to CNS już wyżej napisał- nie widać ludzi, którzy by mogli to u nas zorganizować.

cns80 napisał/a:
Ale nie widzę u nas lidera, który to skoordynuje i dopilnuje. Chyba że Ty ;)
(do Bartka).

W tamtym roku się znaleźli ludzie szybko, a teraz?

przykro mi i dlatemu tak właśnie mówię i twierdze.

nie mniej jade w sobotę prawdopodobnie do Białobrzegów zobaczyć jak to wszystko tam wygląda...