Off Topic - Jestem w Szwecji
akbi - 28-10-2006, 23:22
No to atrakcji masz tam troche Hubeeert,
to na tą halę dałeś mi podgląd Bo w środku nie wygląda już tak ładnie
BUBU - 29-10-2006, 00:18
Hubeert a jak z harmonogramem roboty ??? (dobrze że nie ma trupich główek w emotikonach)
Pozdrowienia BUBU
Matejko - 29-10-2006, 01:27
ale tam chyba tak pogoda o tej porze roku to norma, wiec czym sie podniecac??
tym ze w polska nie byc snieg?
Hubeeert - 29-10-2006, 01:39
BUBU napisał/a: | Hubeert a jak z harmonogramem roboty ??? |
Ja zachowuję pełen spokój - ja świadczę usługi za pomocą zakontraktowanej ilości sprzętu i pracowników. To że zwracałem uwagę Duńczykom że są optymistami na razie przeszło bez echa. Pożyjemy zobaczymy.
BUBU napisał/a: | dobrze że nie ma trupich główek w emotikonach |
BUBU - 29-10-2006, 02:13
Hubeert przynajmniej podchodzisz na luzie , mnie ostatnio mimo poczucia humoru mało szlag nie trafił na robocie , kiedy w Cz-wie sie zameldujesz . Pozdrowienia BUBU
[ Dodano: 29-10-2006, 02:05 ]
Hubeeert napisał/a: | BUBU napisał/a: | Hubeert a jak z harmonogramem roboty ??? |
Ja zachowuję pełen spokój - ja świadczę usługi za pomocą zakontraktowanej ilości sprzętu i pracowników. To że zwracałem uwagę Duńczykom że są optymistami na razie przeszło bez echa. Pożyjemy zobaczymy.
BUBU napisał/a: | dobrze że nie ma trupich główek w emotikonach |
|
Czyli ich małpa i ich cyrk
[ Dodano: 29-10-2006, 02:08 ]
Hubeert z tą małpą to nie do Ciebie , miałem na myśli ich zmartwienie .
Hubeeert - 29-10-2006, 03:09
BUBU napisał/a: | Hubeert z tą małpą to nie do Ciebie , miałem na myśli ich zmartwienie |
No przecie wiem
saphire - 29-10-2006, 07:24
Wcale sie nie dziwię że w skandynawii tak popularne są 4x4 bo biorąc pod uwagę że pół roku u nich jest ZIMA i to solidna, to jazda autem bez napędu na cztery łapy gdzieś w terenie gdzie pługi mniej zaglądają może być w większości sezonu niemożliwa.
Jak ktoś chce spróbować skandynawskich warunków to zapraszam do Przemyśla lub w okolice na narty bo u nas cały sezon śniegu masa a pługi to tylko co większe zwały odgarniają a i w bieszczady to rzut beretem a tam zimą już jest masakra
Ostatni sezon narciarski dzieliłem między wyciągi w Przemyślu, Arłamowie i Karlikowie i w sumie dojazd do nich był jednakowo ciężki - tu trzeba mieć opony które idą po śniegu jak przecinaki np. Dębice Frigo2 albo Goodyear UG7 lub te przynajmniej nowe Continentale 810 choć osobiście uważam że jednak na nasze śniegi tutaj do Dębica rulez a i cenowo to różnice są znaczące. W tym roku jednak dla odmiany chyba kupię na przód mojej Cari parkę UG7...
Hubeeert - 02-11-2006, 11:36
Ufff...
Dotarłem.
Trasa 1170 km pokonana na 2 razy
ETAP I
Boden - Sundsval 570km 10h z przerwą około 1godziny na zakup zimówek.
Tych zimówek:
Dlatego musiałem je kupić:
Trasa Boden - Sundsval
II ETAP - Sundsval - Linkoping 600km - 14h przerwy około 1,5 godziny w tym 4 godziny na przebicie się przez Sztokholm...
Było niewesoło...
Ale wyprzedziłem Koeniggsegga i Subaru Legacy a ma napęd na 4 koła Taki napęd - ślizgało się jak posrane
Cezar - 02-11-2006, 12:21
Swojski widok - polonez w rowie
Hubert 3m sie cieplo w tym zimnym kraju
Krzyzak - 02-11-2006, 12:40
Jesteśmy z Tobą - to widok dziś rano u mnie - na wprost domu:
Rafal_Szczecin - 02-11-2006, 15:25
lol polonez
wojmi1 - 03-11-2006, 21:16
Hubeeert, nie tesknij za bardzo u nas zima pojawila sie 2.11 akurat musialem jechac ze swojej dziczy na Slowacje blisko Poprad z towarem . Wyjechalem z domu o 5.00 tylko 200 km i juz bylem na 11.45.
Trasa Andrychow-Wadowice- Makow podch. Juszczyny-gorka dopiero za 4 razem na lancuchach-Jordanow - Skomielnia wiem skad nazwa na zjezdzie z zakopianki istny mord kilka aut w rowie korek-Zakopianka trzeba bylo zdjac lancuchy czarna New Targ do Jurgowa kopny snieg - po Slowackiej stronie lancuchy w bagazniku na letnich oponach w jazd po bialym na Zdar/taka gorka/ oni sypia taki ostry grys z granitu - Kotlina Tatrzanska - Spiska Bela sucho asfalt carny dziurawy jak w lecie- Poprad 11.45 dostawa towar zwrotny 14.00 wyjazd i na bezludziu u siebie 19.00 tylko 5 godzin no ekspress
Nawiasem jak wytrzymujesz ze Szwedami oni tacy malo jajeczni???
Hubeeert - 03-11-2006, 21:28
wojmi1 napisał/a: | Nawiasem jak wytrzymujesz ze Szwedami oni tacy malo jajeczni | Z trudem
saphire - 04-11-2006, 08:58
Ale jak trzeba to skandynawowie też wypić ostro potrafią
Matejko - 04-11-2006, 09:04
saphire napisał/a: | Ale jak trzeba to skandynawowie też wypić ostro potrafią |
na zimnie kazdy moze
a przy minus 15st C nawet popita nie potrzebna
|
|
|