To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Zbierzmy Sie

Anonymous - 27-11-2009, 17:57

Wybacz, dawno nie zaglądałem na tę ostoję kultury wyższej wśród wzburzonego morza Polskiego chamstwa drogowego ;)

Dokładnie, szczerze mówiąc nie miałem pojęcia o istnieniu Billi w Ostrowcu. Cactooz, co właściwie stało się z El Colto Magnifico? Sprzedałeś go po dumpingowej cenie czy trzymasz jako lokatę kapitału w stodole? :P

cactooz - 27-11-2009, 21:03

No rzeczywiście jesteś nie na czasie :wink: Poszedł do lublina wraz z zestawem wizytówek :) Teraz jeździ nim jakaś Pani nauczycielka. Cena była wcale nie dumpingowa, powiedziałbym adekwatna :wink:

[ Dodano: 27-11-2009, 21:05 ]
a Gelon gdzie? Nie zagląda na forum? Adam, może podskocz na miasto i zwołaj chłopaków z OC :wink:

Anonymous - 27-11-2009, 23:51

jak skąd jak nawet ich nr nie mam ... eh jak sie nie odwrócic tak d... z tyłu :)

[ Dodano: 29-11-2009, 11:23 ]
kurde to dzisiaj?? Ledwo litery widze po Andrzejkach a tu Cactooz dzwoni i sie drze ze mam przyjechac hehehe. Nie no co jak co ale nie wiedzialem ze to dzisisaj. Zjebłem ale srednio sie nadaje narazie na podróż do Kielc mimo ze mam ochote pojechac... Next time nie odpuszcze chocby nie wiem co:)

Wiktor - 30-11-2009, 09:54

no ja bylem, ale spotkałem się tam tylko z Krzyśkiem,
cactooz - 30-11-2009, 16:42

No w mordę jeża, czemuście się nie odezwali że będziecie, Adam się nie nadawał do przyjazdu więc doszliśmy z Norbertem do porozumienia, że zbierzemy większą ekipę następnym razem :evil:
Wiktor, Krzysiek, jak już czytacie posty to weźcie napiszcie 2 słowa następnym razem.

Krzys - 30-11-2009, 19:13

Eh... tak sie z wami umawiac... :D
cactooz - 30-11-2009, 19:57

Staary nie załamuj :wink:
Wiktor - 30-11-2009, 21:35

ja o spocie zapomniałem, Krzysiek mi przypomniał i byliśmy tam tak po 15, dzwoniłem do Ciebie Cactooz ale albo mam nieaktualny nr. albo miałeś wyłączony tel.
Anonymous - 30-11-2009, 23:26

Taaa Krzychu tak to sie z nami umawiac :mrgreen: raz jak mowimy o spocie to pierwszy piszesz ze nie przyjedziesz a jak nic nie piszesz to znaczy ze przyjedziesz? no dobra to teraz jakos trzeba by sie ugadac gdzies na spocik i przyjechac a jak krzys napisze ze bedzie to go nie bedzie a jak napisze ze go nie bedzie to tez go nie bedzie, jak nic nie napisze to bedzie :) )) hehehe no z mojej str soryy jeszcze raz ale chyba pierwszy spot przeze mnie opusczony od niepamietam jakichs 2 latek...(na oko) a bylem w ciezkim stanie na łóżeczku jak mnie cactooz teleportem obudził i w ogole nie myslalem nawet o wstaniu z łózka nie mowiac juz o jezdzie samochodem. :) ))
mitsu_marcin - 01-12-2009, 16:44

cześć wszystkim, jestem tu nowy mam fajnego Gala i chętnie bym się zjawił na jakims spocie - fajne felgi zakupiłem do miska zobaczcie czy ok ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837455741
Krzys - 01-12-2009, 17:36

mitsu_marcin, po za tym ze chńszczyzna to oki no i drogawo droche ale to moje zdanie tylko... 8) ciekawe czy nie beda sie krzywic łatwo na PL dziurach... :? jak bys oponek szukal to najlepiej 215/50/17 miałem takie i nie narzekałem 8)
a tak wogole to my sie znamy telefonicznie :D
Witamy :)

cactooz - 01-12-2009, 18:32

Ja tam nie jestem uprzedzony do chińszczyzny :) o ile nie zrobią się z nich ósemki po roku to OK.
Apropos spota, Krzyś, jeździ już twój resorak?

Krzys - 01-12-2009, 21:30

podobno jutro ma juz jezdzic...
Anonymous - 01-12-2009, 23:13

te raczej nie ale słyszałem o felach oczywiscie made in china ktore na mrozie ponizej -15st. sie poprostu same krzywiły. Nie wiem czy to mit czy nie. W każdym bądz razie podoba mi sie wzór tych. Witamy Witamy oczywiscie. Spot bedzie tylko trzeba isc do kazdego do domu i poinformowac :) ))
sion2002 - 02-12-2009, 20:56

Witam ponownie i przepraszam za brak odzewu :(
Ostatnio nie mogę niestety na nic znaleźć czasu. Myślałem, że teraz jak sezon się kończy w pracy to jakoś to będzie, lecz szefostwo wymyśliło jakiś układ z targami w Katowicach i wyszło, że 2-3 razy w miesiącu będę tam jechał na 3-4 dni - kaplica :evil:

Tym razem postaram się chociaż na 10 minut pojawić - tylko mam prośbę do Pana Arkadiusza - daj znać wcześniej niż 1,5h przed spotem - wystarczy sms. Słyszałem, że całkiem fajny ten nowy Gal - po dużym i słabszym Hyundaiu :mrgreen:

Mam także nadzieję, że uda się zorganizować spota jak będę miał jeszcze Gala.

Pozdrawiam
Szymon