To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

KaWu - 24-11-2009, 10:21

robertdg napisał/a:
janeq, prawie taki jak twój, Ty nie masz spojlera a ja nie mam ciemnych szyb,

A SE nie miały fabrycznie przyciemnianych :?:

Rafal_Szczecin - 24-11-2009, 11:25

sedany nie, natomiast kombi chyba tak, z zaznaczeniem na chyba
j13mk - 24-11-2009, 13:00

KaWu napisał/a:
A SE nie miały fabrycznie przyciemnianych :?:
Coś w tym jest, tylko nie nazwałbym tego przyciemnieniem a przydymieniem (jeśli taki wyraz w ogóle istnieje ;) ). Gdzieś nt. temat czytałem, że SE miało parę zmian w wyglądzie... tak jak np. większy garb na masce.
janeq - 24-11-2009, 15:00

Nie wiem jak wygladały moje szyby w oryginale, bo jak go kupiłem to miał juz przyciemnione. Nie jest to zwykła folia, tylko jakas specjalna, która zatrzymuje promienie UV w zwiazku z tym samochód nie nagrzewa sie tak bardzo w srodku jak stoi na słońcu. Mam na te folie stertę papierów :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 24-11-2009, 15:34

j13mk napisał/a:
ak jak np. większy garb na masce

wiekszy garb byl w samochodach po lifcie .
przed liftem czy to se czy zwykly mialy takie same garby

robertdg - 24-11-2009, 15:53

Panowie a zescie sie rozpisali ;-) droga wyjasnien stwierdzam to co widzialem, czyli szyby deliktanie barwione na zielono, zreszta znajomy co handluje szybami mowil mi ze do tego auta wystepuja szyby w podstawie clear i barwione, a w dodatku mozna sobie zamowic jezeli chodzi o przednia szybe z pasem tylko mowa tu o zamienniku ;-)
KaWu - 25-11-2009, 13:41

Rafal_Szczecin napisał/a:
sedany nie, natomiast kombi chyba tak, z zaznaczeniem na chyba

Kombi SE na pewno miały przyciemnione. Ale nie wiem jak to było z sedanami - ale widze, że chyba nikt nie wie, z zaznaczeniem na chyba :)

Rafal_Szczecin - 25-11-2009, 17:49

KaWu napisał/a:
le nie wiem jak to było z sedanami - ale widze, że chyba nikt nie wie, z zaznaczeniem na chyba :)

wydaje mi sie, iz sedany w se mogly miec w zaleznosci od dodatkowego wylozenia $$ przez wlasciciela . ja u siebie w SE (dla przypomnienia sedan ) nie mam przyciemnionych szyb.

jkrzysztof80 - 25-11-2009, 19:04

robertdg, zamówiłem sobie to Apexi ze stanów mają tam trochę tańsze i czekam powinno najpóźniej w poniedziałek dotrzeć, a o tym komputerku także myślałem tylko nie wiem kto go dokładnie zrobił znalazłem na forum elektronicznym gościa który podjąłby się tego ale zaśpiewał mi taką cenę :( że Apexi wychodzi mi dwa razy taniej :)
KoraX - 25-11-2009, 22:33

No Fajowy ten twój SE robertdg :twisted:

Spojler na + ale niestety dla mnie Nakładki na reflektory na -

... po co poprawiać coś co jest niemalże idealne ... i kwintesencją tego RYJKA :D

robertdg - 25-11-2009, 22:40

KoraX, ja kupilem auto z tymi nakladkami, juz niedlugo beda szly OUT, szykuje sie do zrobienia reperaturek i paru innych drobnostek lakierniczych, ktore wywolane sa kultura na nasej drodze i stanem naszych drug, a takze zawiscia ludzi ktorzy nie lubia jak sie stawia auto na ich osiedlu, poprostu chamstwo :(
Nemoi - 28-11-2009, 20:00

Ech, tez chce taki:(
Postremus - 30-11-2009, 16:02

Takim to bym mógł jeździć :P Powiadasz, że Astra zła ? :( To chyba zrobiłem błąd kupując Opla Vectrę 1.7 TDi
wyderka - 01-12-2009, 23:06

no ładny misiek po prostu kozak moje marzenie kiedyś sobie takiego kupie :lol: :twisted:
tucci - 02-12-2009, 23:01

lampy tylne moglbys zmienic na postlift i dolozyc zegary HC :wink:
robertdg napisał/a:
naszych drug
:badgrin: