Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg
KaWu - 24-11-2009, 10:21
robertdg napisał/a: | janeq, prawie taki jak twój, Ty nie masz spojlera a ja nie mam ciemnych szyb, |
A SE nie miały fabrycznie przyciemnianych
Rafal_Szczecin - 24-11-2009, 11:25
sedany nie, natomiast kombi chyba tak, z zaznaczeniem na chyba
j13mk - 24-11-2009, 13:00
KaWu napisał/a: | A SE nie miały fabrycznie przyciemnianych | Coś w tym jest, tylko nie nazwałbym tego przyciemnieniem a przydymieniem (jeśli taki wyraz w ogóle istnieje ). Gdzieś nt. temat czytałem, że SE miało parę zmian w wyglądzie... tak jak np. większy garb na masce.
janeq - 24-11-2009, 15:00
Nie wiem jak wygladały moje szyby w oryginale, bo jak go kupiłem to miał juz przyciemnione. Nie jest to zwykła folia, tylko jakas specjalna, która zatrzymuje promienie UV w zwiazku z tym samochód nie nagrzewa sie tak bardzo w srodku jak stoi na słońcu. Mam na te folie stertę papierów
Rafal_Szczecin - 24-11-2009, 15:34
j13mk napisał/a: | ak jak np. większy garb na masce |
wiekszy garb byl w samochodach po lifcie .
przed liftem czy to se czy zwykly mialy takie same garby
robertdg - 24-11-2009, 15:53
Panowie a zescie sie rozpisali droga wyjasnien stwierdzam to co widzialem, czyli szyby deliktanie barwione na zielono, zreszta znajomy co handluje szybami mowil mi ze do tego auta wystepuja szyby w podstawie clear i barwione, a w dodatku mozna sobie zamowic jezeli chodzi o przednia szybe z pasem tylko mowa tu o zamienniku
KaWu - 25-11-2009, 13:41
Rafal_Szczecin napisał/a: | sedany nie, natomiast kombi chyba tak, z zaznaczeniem na chyba |
Kombi SE na pewno miały przyciemnione. Ale nie wiem jak to było z sedanami - ale widze, że chyba nikt nie wie, z zaznaczeniem na chyba
Rafal_Szczecin - 25-11-2009, 17:49
KaWu napisał/a: | le nie wiem jak to było z sedanami - ale widze, że chyba nikt nie wie, z zaznaczeniem na chyba |
wydaje mi sie, iz sedany w se mogly miec w zaleznosci od dodatkowego wylozenia $$ przez wlasciciela . ja u siebie w SE (dla przypomnienia sedan ) nie mam przyciemnionych szyb.
jkrzysztof80 - 25-11-2009, 19:04
robertdg, zamówiłem sobie to Apexi ze stanów mają tam trochę tańsze i czekam powinno najpóźniej w poniedziałek dotrzeć, a o tym komputerku także myślałem tylko nie wiem kto go dokładnie zrobił znalazłem na forum elektronicznym gościa który podjąłby się tego ale zaśpiewał mi taką cenę że Apexi wychodzi mi dwa razy taniej
KoraX - 25-11-2009, 22:33
No Fajowy ten twój SE robertdg
Spojler na + ale niestety dla mnie Nakładki na reflektory na -
... po co poprawiać coś co jest niemalże idealne ... i kwintesencją tego RYJKA
robertdg - 25-11-2009, 22:40
KoraX, ja kupilem auto z tymi nakladkami, juz niedlugo beda szly OUT, szykuje sie do zrobienia reperaturek i paru innych drobnostek lakierniczych, ktore wywolane sa kultura na nasej drodze i stanem naszych drug, a takze zawiscia ludzi ktorzy nie lubia jak sie stawia auto na ich osiedlu, poprostu chamstwo
Nemoi - 28-11-2009, 20:00
Ech, tez chce taki:(
Postremus - 30-11-2009, 16:02
Takim to bym mógł jeździć Powiadasz, że Astra zła ? To chyba zrobiłem błąd kupując Opla Vectrę 1.7 TDi
wyderka - 01-12-2009, 23:06
no ładny misiek po prostu kozak moje marzenie kiedyś sobie takiego kupie
tucci - 02-12-2009, 23:01
lampy tylne moglbys zmienic na postlift i dolozyc zegary HC
robertdg napisał/a: | naszych drug |
|
|
|