Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Propozycje ośrodków
koszmarek - 08-11-2009, 20:52
wszelkie pytanka proszę kierować w nowym wątku do tego stworzonym
ło tutaj
http://forum.mitsumaniaki...b692de8f#586876
josie - 09-11-2009, 12:11
Ja polecam skontaktować się z właścicielem portalu mazury.info.pl - panem Zbyszkiem Jatkowskim. Myślę, że na pewno można liczyć na fotorelację ze zlotu na portalu i ogólną pomoc co, gdzie jak:) Może i pomoc w znalezieniu sponsorów
xjacobs - 09-11-2009, 12:28
Spokojnie, jestem zorientowany w temacie lokalnych mediów - takie sprawy odchodzą na pozniejszy czas, ale dzięki za przypomnienie
koszmarek - 09-11-2009, 21:24
no słuchajcie -prawdopodobnie na początku grudnia jadę zobaczyć ośrodek, ale napiszcie mniej więcej swoje odczucia odnośnie wioski turystycznej w Wilkasach, żebyście mnie nie ganiali po całej Polsce i wszystkich ośrodkach i uzasadniajcie proszę swoją opinię- będzie to bardzo pomocne w dalszych działaniach:)
Morfi - 09-11-2009, 21:34
Jest to chyba najlepszy wybór.
1. Wszyscy w jednym miejsu
2. Ośrodek caly na wyłączność
3. Przystepne ceny
4. Nie byłem jeszcze na mazurach
5. Warunki przyzwoite
6. Super okolica
mkm - 11-11-2009, 15:27
Nigdy nie byłem na Mazurach wiec jak dla mnie miejsce super.
Niepokoi mnie jedynie co z autami?
Parkowanie „na zieleni” musicie załatwić obowiazkowo i sprawdzic czy do tej „zieleni” pod domki da się w miare bezkolizyjnie dojechac.
Biorac pod uwage, ze będziemy na terenie jednego osrodka może być problem z „organizacja ruchu i postoju”.
Możemy się po prostu zakorkowac, żeby nie napisac „zaklinowac”… nawet przy zalozeniu, ze auta będziemy ruszac sporadycznie.
Kamilofone - 12-11-2009, 09:10
Mazury są SUPER zwłaszcza pod koniec lata
W tym roku miałem okazji jedynie tydzień obcować w tej krainie, ale i tak udało się sporo
zwiedzić oraz poznać ! Jak będziecie zainteresowani to chętnie podzielę się swoimi wrażeniami
oraz podpowiem co warto i co koniecznie trzeba zobaczyć w tamtejszych okolicach.
halbog - 12-11-2009, 10:54
mkm napisał/a: | Biorac pod uwage, ze będziemy na terenie jednego osrodka może być problem z „organizacja ruchu i postoju”.
Możemy się po prostu zakorkowac, żeby nie napisac „zaklinowac”… nawet przy zalozeniu, ze auta będziemy ruszac sporadycznie | Myślę, że trzeba ośrodek rozrysować, podzielić na sektory, wyznaczyć drogi dojazdowe i wprowadzić na nich zakaz parkowania - drogi ewakuacyjne -, wyznaczyć porządkowych w sektorach i można się bawić .
Pozdrawiam
Bogdan
sauber5 - 12-11-2009, 15:34
miejscówka ŚWIETNA!!! mam nadzieje że też będę mógł wpaść i mi nic nie wypadnie, pzdr
masa - 14-11-2009, 09:16
Swego czasu trochę jeździłem do Giżycka i Wilkas. Wspaniała miejscówka.
Tylko czy uda się to zarezerwowac na koniec sierpnia
W takim miejscu w sezonie może byc nie lada problem.
Gdyby się udało to chyba lepszego miejsca na zabawę i wypoczynek się nie znajdzie.
koszmarek - 14-11-2009, 15:02
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, bardzo ciepłe i podbudowujące odnośnie wyboru miejsca. Zaczynamy powolutku działać odnośnie organizacji właśnie w Wilkasach.
Zapraszam do pozostałych tematów odnośnie Zlotu Wilkasy 2010
xjacobs - 14-11-2009, 16:09
masa napisał/a: | Swego czasu trochę jeździłem do Giżycka i Wilkas. Wspaniała miejscówka.
Tylko czy uda się to zarezerwowac na koniec sierpnia
W takim miejscu w sezonie może byc nie lada problem.
Gdyby się udało to chyba lepszego miejsca na zabawę i wypoczynek się nie znajdzie. | Spokojnie, ośrodek jest już dla nas zaklepany
|
|
|