To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Osłona zabezpieczająca pod silnik.

macior - 03-01-2010, 14:29

no dobra 300-400 i uruchamiam produkcję :D
mazin - 03-01-2010, 17:29

macior napisał/a:
no dobra 300-400 i uruchamiam produkcję :D

Jeszcze paru chętnych i pogadamy z grafixem, to nam ściągną w cenie hurtowej po 300 zeta/szt.kilkadziesiąt sztuk ;-)
A jak taka płyta jest mocowana? Blachowkręty, jakieś specjalne spinki? Ktoś wie?

Trik - 03-01-2010, 19:37

mazin napisał/a:
A jak taka płyta jest mocowana? Blachowkręty, jakieś specjalne spinki? Ktoś wie?

parę spinek i wkrętów. nic szczególnego ale działa.

krzycho81 - 11-01-2010, 19:57

To i ja się dopiszę. W rozsądnej cenie oczywiście.
Kicek - 12-01-2010, 08:32

Ja rowniez jestem chetny w rozsadnej cenie
ohayo - 12-01-2010, 15:50

Dopisuję się do listy chętnych.
Mr.U - 12-01-2010, 19:00

Zamawiałem taką płytę pod swojego. Dowiedzialem się, że zamówić ją sprzedawca może dopiero jak auto przyjedzie do salonu, bo musi zajrzeć pod spód i zobaczyć jaki typ tej płyty pasuje :roll:
Ponoć są 2 typy tej płyty i bez zajrzenia nie wiadomo który pasuje. Chodzi mi oczywiście o diesla, co do benzyny ktoś wcześniej napisał że jest 1 typ więc nie ma problemu.
Myślę, że tu najlepiej będzie wiedział Jackie, jak to jest z tymi płytami bo nie sądzę, żeby sprzedawca mi naściemniał i wymyślił to po to żebym.... no własnie, nie dorobił sobie sam ??

Lestat - 13-01-2010, 07:32

kurde ale jak moga byc dwie rozne plyty do diesla...no chyba ze wyposazenie dodatkowe w wersjach instyle albo intense rozni sie tak od informa i invite ze jest inna plyta ale dalej nie rozumiem po kodzie VIN nie sa w stanie dobrac plyty??
mazin - 13-01-2010, 08:08

ulrik napisał/a:
kurde ale jak moga byc dwie rozne plyty do diesla...no chyba ze wyposazenie dodatkowe w wersjach instyle albo intense rozni sie tak od informa i invite ze jest inna plyta ale dalej nie rozumiem po kodzie VIN nie sa w stanie dobrac plyty??

Ja myślę, że miał na myśli dwie różne - jedną do benzyny drugą dla diesla, tylko nie potrafił określić jaka (która) jest do diesla.

Lestat - 13-01-2010, 08:11

aaaa no chyba ze tak ;-)
Mr.U - 15-01-2010, 10:47

mazin napisał/a:
Ja myślę, że miał na myśli dwie różne - jedną do benzyny drugą dla diesla, tylko nie potrafił określić jaka (która) jest do diesla.

Jeszcze inaczej. Są dwa rodzaje płyt, ale bez podziału że jedna do diesla a druga do benzyny. Rodzaj płyty zależy od rozmieszczenia otworów na wkręty (?) czy czegoś, w każdym razie od sposobu zamontowania.
Gdyby było łatwiej, to nie napisali by w katalogu dodatków "sprawdź u swojego dealera możliwość prawidłowego zastosowania".

macior - 15-01-2010, 11:48

no to kicha :? , bo może sie okazać że będzie trzeba dla nas robić 2 rózne płyty, albo w najlepszym razie płyte z dwoma zestawami otworów jeżeli ich rozmieszczenie nie ma wplywu na kształt samej płyty
Uwex - 15-01-2010, 17:00

macior - a czemu to ma być problem ?
macior - 15-01-2010, 18:59

Uwex, jak będzie duuuży popyt to i 5 różnych płyt nam zrobią - ale mało nas
Trik - 15-01-2010, 20:54

Mr.U napisał/a:
Rodzaj płyty zależy od rozmieszczenia otworów na wkręty (?) czy czegoś

Wydaje mi się, że chodzi o rozmieszczenie otworów w okolicach filtra oleju albo korka spustowego miski olejowej. Żeby nie demontować całej płyty do wymiany, jest dekielek na dwa wkręty w jego okolicy.