Chce kupić VR4 - Wyceny i wartości Galanta/Legnum VR4
Bartek - 08-12-2009, 18:33
Dokładnie - wersja golas.
[ Dodano: 08-12-2009, 18:33 ]
aaaa i jeszcze '98 nie '99
krzypolo - 08-12-2009, 18:57
Krzys napisał/a: | krzypolo, to nie jest VR-4 |
hm nie znam się na tym szukałem w necie co by zrozumieć o czym tu piszecie ... a na tej stonie był opisany jako VR4
LINK
Mitsubishi LEGNUM 2.5 VR-4 general characteristics
First registration (year/month) 1999 / 04
Grade 2.5 VR-4
Engine type 6A13
Transmission Automatic
Fuel Petrol
Capacity 5 passengers
Color PEARL
Chassis No: EC5W-0201897
Manufacture date (year/month) 1999 / N/A
Type GF-EC5W
Dispalcement 2500 cc
Turbo Yes
Drive 4WD
Steering Wheel Right
Mileage 77380 km
Vehicle Type wagon
swinks_UK - 08-12-2009, 19:06
Krzys, juz Bartek ci odpowiedział. To jest legnum VR4 type-V, bez ayc i asc; oraz ze starymi zegarami, za to 280 kuni ma, szkoda, ze nie w manualu .
macia - 08-12-2009, 22:17
Dobra, dyskutujcie sobie dalej. Ja odpadam (fajnie, co?). I dziękuję roch za miłe słowa
roch_27 - 09-12-2009, 10:58
macia napisał/a: | Dobra, dyskutujcie sobie dalej. Ja odpadam (fajnie, co?) | nie chodzi o to że nie masz brać udziału w dyskusji - tylko o to że tak naprawdę nie napisałeś o co Ci chodzi. Bo na początek zapytałeś co jest brane pod uwagę do wyceny - dostałeś odpowiedź. Dalej uczepiłeś się wartości wyceny twierdząc, że Twoim zdaniem "za dużo" - jednak nikt sam tej wyceny nie robił lecz osoba kompetentna w tym temacie jaką jest rzeczoznawca. Poźniej próbowałeś wmówić, że ktoś dodał do wyceny auta serwis- na co też dostałeś odpowiedź że tak nie było. Na koniec napisałeś po co nam te pieczątki DEKRA - wiec także Ci zacytowałem po co była głównie wycena.
macia napisał/a: | I dziękuję roch za miłe słowa | sorry ale o co chodzi.
O to że napisałem o tym czytaniu ze zrozumieniem czy o wartości Twojego ex-Gala.
Jeżeli o to pierwsze to odpowiedź napisałem powyżej - bo było jasno napisane po co robiłem/robiliśmy wycenę a Ty widocznie to przeoczyłeś.
Jeżeli o Twojego ex-Gala to wiedz, że cena jaką wtedy wołałeś za 2,0 była dosyć duża - ale jak też wspomniałem - sprzedałeś, jesteś zadowolony, wiec chwała Ci za to. Czy to jest coś obraźliwego Jeżeli tak to przepraszam.
Z mojej strony temat wyceny (przynajmniej mojego auta) uważam za zakończony - napisałem dlaczego robiłem wycenę, na jaką wartość jest wycena, co było brane pod uwagę.
pozdro
kochajj - 09-12-2009, 22:51
ta dyskusja utwierdza mnie w przekonaniu co do naszego Polskiego narodu...
|
|
|