Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - luźne pogaduchy o zlocie
koszmarek - 18-08-2010, 10:59
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55232
Pamar, właśnie o to kółeczko
BUBU - 18-08-2010, 11:47
Aga napisał/a: | będziemy musieli jechać na Mazury rozklekotanym Bubowym galem...
|
No ja zdecydowanie wolę jechać cichym galem niż charczącym i kaszlącym mułem Agusi
No i będziemy szybciej
mabda napisał/a: | aj tam - maly spacerek na parking i spowrotem dla trzezwosci dobrze zrobi tylko uwazajcie, coby sie piwko nie wylalo |
Hmn Aga coś o trawie wspominała
mabda - 18-08-2010, 11:51
w sensie, ze bedzie miekko na trawie? a moze, ze trawa nad ranem jest bardzo sliska i latwo zjechac ze skarpy, wylewajac piwko? albo mozna zjechac tak, zeby ubrudzic calutkie spodnie, ale zeby nie uronic nawet kropli piwa
akbi - 18-08-2010, 11:59
Aga napisał/a: | no i jak ja się oczyszczę teraz z tak wielkiego poczucia winy.... |
nie pisałem tego personalnie do Ciebie ...doczytaj moją wypowiedź
Na tej polance w ośrodku stały w sobotę niemalże wszystkie nasze auta - w tym i moje
Aga napisał/a: | ile kosztuje trawa???? |
dokładnie nie pamiętam, ale trzeba było zapłacić coś blisko 1000pln
Aga - 18-08-2010, 12:00
mabda napisał/a: | bo mozna zjechac tak, zeby ubrudzic calutkie spodnie, ale zeby nie uronic nawet kropli piwa |
co niektórzy, jak pamiętamy, już mają w tym wprawę
mabda - 18-08-2010, 12:02
wiem dlatego napisalam to akurat teraz w odpowiedzi na slowa wlasciwego czlowieka
Aga - 18-08-2010, 12:06
akbi napisał/a: |
Na tej polance w ośrodku stały w sobotę niemalże wszystkie nasze auta - w tym i moje
Aga napisał/a: | ile kosztuje trawa???? |
dokładnie nie pamiętam, ale trzeba było zapłacić coś blisko 1000pln |
wiem Akbi, ze nie personalnie - spokojnie, nie poczułam się specjalnie urażona
poczułam się jednak odpowiedzialna i dlatego biorę na siebie powiedzmy 1/10 tej kwoty
mógłby tak zrobić każdy kto parkował na trawie, wtedy strata klubu by się szybko zwróciła
to taki mój apel przy okazji tegorocznego zlotu i analogicznej sytuacji z parkowaniem przed domkami
koszmarek - 18-08-2010, 12:09
po raz ostatni proszę o nie dyskutowanie o trawie, bo
NIE MA PARKOWANIA NA TRAWIE KOŁO DOMKU, PRZED DOMKIEM, ZA DOMKIEM
Parkujemy w wyznaczonych miejscach
dziękuję bardzo za uwagę i czekamy na wielkie poruszenie mailowe od ciotki, które nastąpi niebawem
Aga - 18-08-2010, 12:13
Martyna - nie rozumiem czemu się oburzasz
przecież to są "luźne pogaduchy"
temat trawy jest bardzo ważny
przy okazji została załatwiona sprawa ubiegłorocznego problemu
i wszystkim zostało przypomniane jakie to ważne
osobiście poczułam się winna, właśnie uregulowałam należność i uważam że inni również powinni to zrobić
naprawdę naiwnie sądzisz, ze wszyscy parkowaliby w WYZNACZONYCH MIEJSCACH gdyby tu właśnie w tak dosadny sposób nie zostało to zaznaczone i wskazane ile to kosztuje??
mabda - 18-08-2010, 12:23
poza tym ostatnie kilka wypowiedzi dotyczylo pewnych zabawnych sytuacji ze zlotu zeszlorocznego takie luzne, zabawne pogaduchy. nie zamierzamy parkowac na trawniku. a juz na pewno aga nie bedzie parkowac, skoro ja zeszloroczne rozbestwienie kosztowalo troche grosza
czestochowa jest powazna i zna zasady
Aga - 18-08-2010, 12:24
mabda napisał/a: | poza tym ostatnie kilka wypowiedzi dotyczylo pewnych zabawnych sytuacji ze zlotu zeszlorocznego takie luzne, zabawne pogaduchy. nie zamierzamy parkowac na trawniku. a juz na pewno aga nie bedzie parkowac, skoro ja zeszloroczne rozbestwienie kosztowalo troche grosza
czestochowa jest powazna i zna zasady |
właśnie!!!!
Madzia na Prezydenta!!
albo wiem!!
będzie organizować przyszłoroczny zlot
koszmarek - 18-08-2010, 12:26
jakby nie parkowali to by musieli się przeparkować
Gdzież ja się oburzyłam? Minki świadczą tylko o humorze, a dosadność się przyda
dobra, już mnie nie ma w tym temacie (trawy oczywiście)
mabda - 18-08-2010, 12:27
aga... bo bedziesz sie sama julkiem zajmowac na kolejnym spocie slaskim... nie zartuje!
Aga - 18-08-2010, 12:35
mabda napisał/a: | aga... bo bedziesz sie sama julkiem zajmowac na kolejnym spocie slaskim... nie zartuje! |
eee tam....
przecież uwielbiasz Julka
Juiceman - 18-08-2010, 18:31
To co robimy zapisy na moje Kamikadze xD
|
|
|