To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - nowe intense plus

wojas_wa - 22-01-2010, 09:44

mitsu00 napisał/a:
Widać znaczną rożnicę po przełączeniu z mijania?

Widać, widać, oświetlenie to chyba jedna z mocniejszych stron tega samochodu a doświetlenie boczne to idealne rozwiązanie do wszelkich parkingów podziemnych-super!.
Podobnie b. zadowolony jesten ze spryskiwaczy i wycieraczek-idealne oczyszczanie przedniej szyby, szczególnie tryb nazwany przeze mnie "odsalaniem", działa to tak, że jak jest sól i włączy się spryskiwacz, to po wyłączeniu włącza się sam jeszcze trzy razy, trafiając bezbłędnie pomiędzy ruchy piór wycieraczek :lol: szyba po tym zabiegu jest idealnie !!!czysta bez zacieków etc, testowane na mrozie przy różnych prędkościach.

mitsu00 - 22-01-2010, 11:04

tomko napisał/a:
kupiles w studiu fotografii reklamowej te reflektory ?
nie moge znalezc na tej sronie

Wkradł się mały babol :lol: Zapomnialem o myślniku: www.well-done.pl Można kupić bezpośrednio u nich w Mysłowicach na Śląsku albo przez Internet.

Pozdr.

13zbyszek13 - 22-01-2010, 19:05

Koledzy ap ropo kraty mnie też denerwowało to trzeszczenie,ale poradziłem sobie z tym.Wykręciłem ją całkowicie pod każdą śrubę z obydwu stron rury dołożyłem zwykłe podkładki hydrauliczne czarne i poskręcałem.Sruby które były za krótkie wymieniłem na trochę dłuższe skręciłem to od nowa i problem jak ręką odjął.Przy okazji w dolnej części wyciąłem dwie rurki poprzeczne wymontowałem deskę i w ten sposób dołem mogę włożyć cos długiego Pozdrawiam Zbyszek
DABRO - 06-02-2010, 19:53

Steff napisał/a:
a mi od wyjazdu z salonu coś telepie w środkowym słupku i wpada w tak wkurzający rezonans że szok
japońska technika :roll:

Witam,
u mnie zauważyłem podobny, wkurzający hałas. Nie wiem dokładnie skąd dobiega i pojawia się w różnych momentach więc jak znam życie jak pojadę do ASO to akurat niczego słychać nie będzie.
Stąd mam pytanie czy już coś udało się ustalić skąd to się bierze i jak to wyeliminować.

Pozdrawiam.

Dora - 06-02-2010, 21:19

Niedokręcone mocowanie pasów bezpieczeństwa, trzeba zwrócić uwagę na to w ASO i poprawią.
DABRO - 06-02-2010, 21:58

Dora napisał/a:
Niedokręcone mocowanie pasów bezpieczeństwa, trzeba zwrócić uwagę na to w ASO i poprawią.

Ok, dzięki. Sprawdzę to.

Steff - 07-02-2010, 00:26

na 100% masz to samo
u mnie była jedna śrubka za mało ,swoją drogą niezła kiszka jakby przy uderzeniu pasy wyleciały ze słupka :roll: