Outlander II GEN Techniczne - nowe intense plus
wojas_wa - 22-01-2010, 09:44
mitsu00 napisał/a: | Widać znaczną rożnicę po przełączeniu z mijania? |
Widać, widać, oświetlenie to chyba jedna z mocniejszych stron tega samochodu a doświetlenie boczne to idealne rozwiązanie do wszelkich parkingów podziemnych-super!.
Podobnie b. zadowolony jesten ze spryskiwaczy i wycieraczek-idealne oczyszczanie przedniej szyby, szczególnie tryb nazwany przeze mnie "odsalaniem", działa to tak, że jak jest sól i włączy się spryskiwacz, to po wyłączeniu włącza się sam jeszcze trzy razy, trafiając bezbłędnie pomiędzy ruchy piór wycieraczek szyba po tym zabiegu jest idealnie !!!czysta bez zacieków etc, testowane na mrozie przy różnych prędkościach.
mitsu00 - 22-01-2010, 11:04
tomko napisał/a: | kupiles w studiu fotografii reklamowej te reflektory ?
nie moge znalezc na tej sronie |
Wkradł się mały babol Zapomnialem o myślniku: www.well-done.pl Można kupić bezpośrednio u nich w Mysłowicach na Śląsku albo przez Internet.
Pozdr.
13zbyszek13 - 22-01-2010, 19:05
Koledzy ap ropo kraty mnie też denerwowało to trzeszczenie,ale poradziłem sobie z tym.Wykręciłem ją całkowicie pod każdą śrubę z obydwu stron rury dołożyłem zwykłe podkładki hydrauliczne czarne i poskręcałem.Sruby które były za krótkie wymieniłem na trochę dłuższe skręciłem to od nowa i problem jak ręką odjął.Przy okazji w dolnej części wyciąłem dwie rurki poprzeczne wymontowałem deskę i w ten sposób dołem mogę włożyć cos długiego Pozdrawiam Zbyszek
DABRO - 06-02-2010, 19:53
Steff napisał/a: | a mi od wyjazdu z salonu coś telepie w środkowym słupku i wpada w tak wkurzający rezonans że szok
japońska technika |
Witam,
u mnie zauważyłem podobny, wkurzający hałas. Nie wiem dokładnie skąd dobiega i pojawia się w różnych momentach więc jak znam życie jak pojadę do ASO to akurat niczego słychać nie będzie.
Stąd mam pytanie czy już coś udało się ustalić skąd to się bierze i jak to wyeliminować.
Pozdrawiam.
Dora - 06-02-2010, 21:19
Niedokręcone mocowanie pasów bezpieczeństwa, trzeba zwrócić uwagę na to w ASO i poprawią.
DABRO - 06-02-2010, 21:58
Dora napisał/a: | Niedokręcone mocowanie pasów bezpieczeństwa, trzeba zwrócić uwagę na to w ASO i poprawią. |
Ok, dzięki. Sprawdzę to.
Steff - 07-02-2010, 00:26
na 100% masz to samo
u mnie była jedna śrubka za mało ,swoją drogą niezła kiszka jakby przy uderzeniu pasy wyleciały ze słupka
|
|
|