Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Może jakiś spot?
raddex - 03-10-2006, 22:43
Następnym razem postaram się już być.
akbi - 03-10-2006, 22:55
raddex, tylko z synem przyjedź no przecie pochwalić się musisz
a synek rodzine musi poznać
Krzyzak - 04-10-2006, 10:26
No ja myślę, że czas już coś zorganizować. Może tym razem jakiś środek tygodnia?
Czy środa - 11.10.2006 komuś w ogóle odpowiada, godziny mocno popołudniowe - 18.30? Oczywiście wszystko zależy od pogody. No i chyba trzeba pomyśleć o innym miejscu, bo nam pewnie knajpki nad morzem zamkną. Zresztą ciemno już będzie, więc lepiej w jakimś lokalu posiedzieć (tylko nie Krokodyl ).
josie - 04-10-2006, 15:57
Krzyzak napisał/a: | Czy środa - 11.10.2006 komuś w ogóle odpowiada, godziny mocno popołudniowe - 18.30 |
Środa tak sobie, ale w czwartek kończę o 18 i na 18.30 bym wpadł.
Anonymous - 06-10-2006, 07:20
Środek tygodnia wogóle odpada w moim przypadku. Sorry ale jak środek tyg. to beze mnie.
Krzyzak - 06-10-2006, 08:32
To przekładamy. W tą niedzielę nie mogę, więc może następna? Proszę chętnych o wpisywanie się:
Niedziela 15.10.2006 - godzina 16. Pozostaje do opracowania miejsce - najlepiej knajpka, bo z pogodą to teraz może być już różnie. Może - tak lubiana przez Scandika - Chłopska Chata - przy stacji Statoil między Żabianką a Sopotem. No chyba, że znów Geant?
Anonymous - 06-10-2006, 09:29
Simka, ja ostatnio nawaliłem. Nie wiem czy spot się odbył (24.09) ale teraz będę napewno. Mi pasuje 15.10. Potwierdzam. Pzdr dla wszystkich ®
Anonymous - 06-10-2006, 10:21
Niedziela 15.10 mi też pasuje.
futro68 - 06-10-2006, 21:04
mi również pasuje niedziela 15.10 proponuję jednak Matarnię - na podziemnym parkingu jest zawsze sporo miejsca a i z dziećmi jest co zrobić - mają tam darmowy plac zabaw z opieką.......... no i usiąść spokojnie można na kawę i nie tylko
Anonymous - 07-10-2006, 14:15
Ja tam pewnie będe jak zwykle z dziiećmi tylko ustalmy miejsce
Anonymous - 09-10-2006, 18:14
Tja sorki ,ze tak dlugo sie nie odzywalem ale mam ostatnimi czasy ciezki zywot w pracy i po robocie nie mialem ochoty na nic ale obiecuje poprawe hehe
Niedziela 15 mi pasuje i bede na 99%
Pozdrawiam wszystkich
Krzyzak - 09-10-2006, 18:41
No dobrze - przychylam się do Matarni. Może zróbmy tak, że każdy pisze, gdzie mu pasi, ew. zgadza się na większość. W Matarni jeszcze nas nie było, więc nie wiem, jak tam jest. Fakt - parking duży, ale wiecznie zajęty, więc pewnie będziemy porozrzucani jak na JP2 w sezonie wakacyjnym.
Michał - zrób mapkę, gdzie się spotkamy. Jakby był Geant, to ja kiedyś taką mapkę machnąłem. Tak, żeby każdy wiedział jak tam trafić i w jakim rejonie są zawsze wolne miejsca, żeby stać razem.
Anonymous - 09-10-2006, 20:42
Krzyzak napisał/a: | No dobrze - przychylam się do Matarni. Może zróbmy tak, że każdy pisze, gdzie mu pasi, ew. zgadza się na większość. W Matarni jeszcze nas nie było, więc nie wiem, jak tam jest. Fakt - parking duży, ale wiecznie zajęty, więc pewnie będziemy porozrzucani jak na JP2 w sezonie wakacyjnym.
Michał - zrób mapkę, gdzie się spotkamy. Jakby był Geant, to ja kiedyś taką mapkę machnąłem. Tak, żeby każdy wiedział jak tam trafić i w jakim rejonie są zawsze wolne miejsca, żeby stać razem. |
Mi też miejsce odpowiada. Z tym że na parkingu naziemnym będzie problem - byłem w tą niedzielę ok. 14 i wolne miejsce postojowe kosztowało chyba wiecej od hot-doga w ikeii.
Za to pod ziemią sporo miejsca - z ronda pod ziemię, potem w pierwszą w lewo na parking, zaraz potem w prawo i do końca pod scianę, sektor chyba A5 . Blisko do taśmociągu na powierzchnię a reszta kierowców wali dalej w głąb parkingu. Chyba że ktoś obczaił jakąś lepszą scieżkę...
piwkotom - 09-10-2006, 20:54
my sie niestety nie przylaczymy tym razem
co do Matarni to przemyslcie jeszcze ta lokalizacje ze wzgledu na ewentualny powrot. Jak ostatnio jechalismy na spot i jak wracalismy zreszta tez korek w kier. Wrzeszcza onczyl sie gruuuubo w lesie
pzdr
Anonymous - 09-10-2006, 21:26
lukamar napisał/a: | byłem w tą niedzielę ok. 14 i wolne miejsce postojowe kosztowało chyba wiecej od hot-doga w ikeii. |
od kiedy jest platny parking tam?
[ Dodano: 09-10-2006, 21:27 ]
piwkotom napisał/a: | co do Matarni to przemyslcie jeszcze ta lokalizacje ze wzgledu na ewentualny powrot. Jak ostatnio jechalismy na spot i jak wracalismy zreszta tez korek w kier. Wrzeszcza onczyl sie gruuuubo w lesie |
zawsze jest obwodnica
|
|
|