Nasze nieMiśki ;-) - Lexus IS 200 '01 - KRAKSA ;/
gigant87 - 02-05-2010, 13:01
U nas w Mondeo II też było łatwo zgasić samochód przy ruszaniu (potrzebował trochę więcej gazu). To był silnik TDCi 115KM. "Kopa" miał niesamowitego... odczucia były nawet lepsze niż z wersji 130KM
Teraz mamy Mondeo III z TDCi 125KM i już to poprawiono.. tak jakby jakiś elektroniczny układ sam dodawał gazu. Ogólnie silnik znacznie cichszy niż w poprzedniku (który był jak traktor) i baaardzo oszczędny, a dynamika... jak na tą masę naprawdę zadowalająca (na 1. i 2. nie bardzo, ale później już coraz lepiej )
robertdg - 02-05-2010, 17:27
ehhh, ten silnik to z calkiem innej bajki, stara, bardzo stara konstrukcja, troszke unowoczesniona, wiec jezeli chodzi o ten silnik to zwracam honor, ale szału on nie robi (w dodatku prezentuje max 90KM ale jakies takie emeryckie)
Anonymous - 02-05-2010, 21:42
Dzisiaj zamowilem dwie rzeczy do mojego Lexa
CLICK i CLICK.
(Nacisnijcie view relisted item, bo sprzedawca odnowil aukcje i mi sie nie chce edytowac linkow)
W nastepnym tygodniu bedzie zamowione CLICK i jakies czarne/ciemne tylne swiatla przeciwmgielne a nastepnym krokiem bedzie malowansko przednich reflektorow na czarno i wrzuce angeleyes przy okazji bo mozna za smieszne pieniadze kupic I bedzie trzeba odkleic ta pomaranczowa "naklejke" w reflektorach te od kierunkow i wrzuc jakas chromowana zarowke ;>
Psikus - 03-05-2010, 12:26
nooo fajne fanty, proponuje jeszcze zmienić wnętrze przednich lamp na czarne
Anonymous - 03-05-2010, 16:45
Psikus, Wlasnie pisalem o tym wyzej :>
Psikus - 03-05-2010, 23:05
miziek, zaćma jakaś,nie doczytałem ale angel-eyes przemyśl jeszcze raz...
Anonymous - 04-05-2010, 02:18
Dlaczego Angel Eyes przemyslec ? Przy okazji wlasnie mysle ze mozna by je dorzucic a ze koszt maly to czemu nie ??
jarekrk - 04-05-2010, 08:55
wg mnie to oszpeci to auto
Angele zaczęto montować w starych Beemkach i tam powinny skończyć, w nich jakoś wyglądały bo tamte światła to był ogólnie dramat
ale w takich autach jak ten lex, jak rekin czy innych pięknych autach montowanie tego, to jest szpecenie wg mnie, szczególnie jak auto właśnie z przodu wygląda seryjnie pięknie
ps piękne światła tylne, wrzuć odrazu fotki jak je założysz
robertdg - 04-05-2010, 09:00
http://moto.allegro.pl/it...on_bixenon.html
To nie jest to co myslalem, ale widzialem kiedys extra reflektory do IS'a, czarne wkłady, AngelEyes i te bajery, normalnie ten xenon nie podskakiwal do tamtej lamy, gosc chcial uzywki opchnac za 4200zl
Psikus - 04-05-2010, 20:14
miziek, co tu będę owijał - trąca to honda civic piątej generacji z wielkim aluminiowym spojlerem i tajwańskimi lampami. Xenon w soczewce to co innego ale diodowe angel eyes to będzie po prostu kiszka.
Anonymous - 04-05-2010, 21:07
hmm raczej nie diodowe bo do tego trzeba kupic przetwornice z tego co czytalem ? Czy moze sie myle i mnie w bambuka chca zrobic ? Czy to moze te drozsze sa jakby ori i potrzebuja przetwornice ?
Psikus - 04-05-2010, 21:53
Przetwornice to chyba do ksenonów, ale do ringów? chyba ze te ringi to jakiś neon albo coś, ale w ringach to albo żarówki ale to w oryginale w e39fl albo diody - wszystkie inne azjatyckie sprzęty z internetu... daj spokój z tymi ringami, proszę
Anonymous - 07-05-2010, 12:54
@Psikus, OK Jednak anulowalem ten carbon look grill podobn tandeta i zara blaknieje i schodzi wszystko.
Anonymous - 10-05-2010, 17:48
No i dzisiaj w koncu doszly nowe lampy A tu zdjecia po zamontowaniu:
Na zdjeciach tego tak nie widac ale wygladaja w realu naprawde ladnie Jak sie troche sciemni to walne fote jak swieca.
Tak wiem musze jeszcze zmienic lampy przeciwmgielne tylne na bagazniku ... Jutro zamawiam tez "smoked" razem z "smoked" bocznymi kierunkami (tymi malymi) A na dalszy plan spadaja sprezyny obnizajace.
robertdg - 10-05-2010, 19:34
No rewelka jeszcze te przeciwmgielne w klapie i bedzie super
|
|
|