To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - potrzebny OUTEKII do obejrzenia(W-wa)przed zakupem- I ROK PO

13zbyszek13 - 02-04-2010, 08:22

lexus napisał/a:
Kolor w papierach szary ale to jest grafit ,w środku czarnuch chyba Alkantara ale nie wiem bo nigdy takiego weluru nie widziałem ,7 miejsc,rockfort itp.postaram się zrobić zdjęcia w srodku.

to zarejestrować , wysprzątać i w WAWE

mitsu00 - 02-04-2010, 10:12

13zbyszek13 napisał/a:
to zarejestrować , wysprzątać i w WAWE

Najpierw do mnie na detoks i SPA.... :mrgreen: Zadowolenie gwarantowane z nadwyżką. Fura Masonexa oddzyskała wczoraj 2 życie wewnątrz i na zewnątrz po latach zaniedbania i jazdy po krzakach przez poprzedniego właściciela...... :twisted:

AndrzejekUć - 02-04-2010, 12:29

mitsu00 napisał/a:
AndrzejekUć napisał/a:
Tuje wbrew pozorom nie wymarzają lecz po prostu wysychają

Pzdr

Faktycznie jakieś suche były :evil: Tylko od czego tak nagle wyschły po zimie???? 5 lat sie bajerancko rozrastały a tu nagle 5 z 20 wyschło..... :axe:

Bo to długa i zła zima była :D
Gdyby miały wamarznąć toby wszystkie wymarzły a tak zostały te dla których starczyło wody.Ja przed zimą leję na moje tujki hektolitry wody i jeszcze żadna mnie nie "opuściła" a wręcz przeciwnie nie mogę nad nimi zapanować.Samochód z podnośnikiem będzie potrzebny żeby je podciąć :D
Pzdr

dab - 02-04-2010, 13:31

A kiedy zaczynacie akcje nawozenie thui i trawnika? Juz sypac czy poczekac jeszcze z tydzien na lepsze warunki?
PS. Tematy iscie motoryzacyjne mamy :badgrin:
Moze wzorem innych for utworzy sie tu 4 podgrupe "ROZNE"? tam by sie gadlo o wszystkim i o niczym :roll: :biggrin:

AndrzejekUć - 02-04-2010, 14:58

To ma jak najbardziej związek z wątkiem bo ja mam mistuowi po podcinać tuje a on w zamian wypoleruje mi mojego turboklekota :D I będziemy oglądać efekty :lol:
mitsu00 - 02-04-2010, 15:25

AndrzejekUć napisał/a:
To ma jak najbardziej związek z wątkiem bo ja mam mistuowi po podcinać tuje a on w zamian wypoleruje mi mojego turboklekota :D I będziemy oglądać efekty :lol:

U mnie podciać trza by było jodly kaukaskie bo france wyrosły jakby tam anabole jakies były w nawozie.... :twisted: No i te cholerne krety..... jakaś totalna inwazje mam :finga:

lexus - 02-04-2010, 16:08

autko w środku

[ Dodano: 02-04-2010, 16:14 ]
jeszcze tylko akcyza mi została i rejestracja ale w zasadzie mam miesiąc ubezpieczenia jeszcze na ichnich tablicach to można i tak śmigać,.a może ktoś wie gdzie kupić lakier zaprawkowy na te strzały po kamieniach ?. co do kretów to rzeczywiście wszędzie tak wywaliło chyba za słaba zima była :D

mitsu00 - 02-04-2010, 17:10

lexus napisał/a:
a może ktoś wie gdzie kupić lakier zaprawkowy na te strzały po kamieniach ?

ASO, ale najlepsze są chlapacze. U mnie są z przodu i z tyłu i nie mam problemu z odpryskami.

Steff - 02-04-2010, 19:38

mitsu00 napisał/a:
AndrzejekUć napisał/a:

U mnie podciać trza by było jodly kaukaskie bo france wyrosły jakby tam anabole jakies były w nawozie.... :twisted: No i te cholerne krety..... jakaś totalna inwazje mam :finga:
ja siatke położyłem bo nie dawałem rady już
lexus - 02-04-2010, 19:50

no tak ale u mnie odpryski są na masce z przodu to chyba chlapacze niewiele pomogą
mitsu00 - 02-04-2010, 20:05

lexus napisał/a:
no tak ale u mnie odpryski są na masce z przodu to chyba chlapacze niewiele pomogą

Chlapacze całkowicie wyeliminują ci problem z odpryskami na progach i dolnych partiach drzwi. Wczoraj przez 12h robiłem auto Masonexa i strasznie dużo miał właśnie odprysków wzdłóż całej linii dolnej drzwi. A autko wyszło pięknie, jak nowe z salonu :D

AndrzejekUć - 02-04-2010, 20:37

mitsu00 napisał/a:
lexus napisał/a:

Chlapacze całkowicie wyeliminują ci problem z odpryskami na progach i dolnych partiach drzwi. Wczoraj przez 12h robiłem auto Masonexa i strasznie dużo miał właśnie odprysków wzdłóż całej linii dolnej drzwi. A autko wyszło pięknie, jak nowe z salonu :D

Ja tam pewniem regularnym leszczem przy tobie ale dzisiaj wypicowałem swojego turboklekota i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że PIKNY JEST :D

lexus - 02-04-2010, 22:10

wierze w ciebie mitsuoo a może zmień nika na Mistrzu oo7 :D :D
13zbyszek13 - 03-04-2010, 18:46

lexus napisał/a:
wierze w ciebie mitsuoo a może zmień nika na Mistrzu oo7

MISTRZU oo :shock:

[ Dodano: 03-04-2010, 21:09 ]
[img][/img]

lexus - 06-04-2010, 19:29

już dzisiaj ocliłem bez kolejek bez problemu to je ameryka
:biggrin: