Lubuskie - Spotkania w Lubuskiem
wicek - 22-03-2015, 12:53
Wlasnie.odczytalem, wpadne brudasm
nix - 22-03-2015, 13:10
wicek napisał/a: | Wlasnie.odczytalem, wpadne brudasm |
500m dalej jest myjka pod intermarsche .
Pieraś - 22-03-2015, 13:15
Moge sie kilka minut spoznic.
mirex94 - 22-03-2015, 16:53
no to chlopaki kiedy nastepny spocik??
Pieraś - 22-03-2015, 16:57
Jak znów będzie "ciepło"
nix - 23-03-2015, 22:14
Dokładnie, będzie cieplej, letnie laczki włóż i kolejny spot. Ponieważ Pieraś uprzedził mnie ze zdjęciami to nie będę się powtarzał. Przywołam tylko delikatnie klimat spota dla tych którzy nie byli...
Trudno się zebrać MM z lubuskiego ale jak już ta sztuka się uda to 10 min przed godziną "0" frekwencja sięga 60% (3/5 aut ). mirex94 i wicek, kolejny wtoczyłem sie ja, a tuż za podium z krechą na 5500 obr/min wpadł Pieraś . Szybka kawka w Tesco (b. szybka, bo miały być 4ry, a zakupiona została tylko 1) i w tą pierwszą, słoneczną choć niekoniecznie ciepłą niedzielę wiosny 2015 roku, rozpoczęliśmy dywagacje na temat Mitsu w ogóle i Galantów w szczególe. W trakcie przyszła wiadomość że kolega djsosna94 spod GW zagubił się na niezliczonych węzłach i pętelkach obwodnic świebodzińskiej metropolii, ale dzielnie przedarł się swoja Cari przez centrum i dołączył do nas(w tym czasie u nas nudy nie było, jedyną kawę Pieraś postanowił wylać na siebie rozgrzewając tym samym atmosferę ). W pełnym składzie dywagacji ciąg dalszy, kolega wicek znalazł również czas na spełnienie obowiązków wobec swojej damy - w końcu rycerza dosiadający prawdziwego rumaka obowiązują również powinności wobec płci pięknej. Mimo nie wątpliwie chłodnej aury, rozchodziliśmy się z 20 min co tylko potwierdza zapotrzebowanie na takie spoty i obyśmy z każdym kolejnym spotykali się w coraz to większym gronie (wtedy tez będzie można pomyśleć o urozmaiceniu takowych spotkań np. przejazdami w eskorcie dwóch kółek o których wspominał Pieraś).
Do następnego
Pieraś - 23-03-2015, 22:20
Normalnie mistrz wirtuoz jestes Zajebisty opis
mar111cin - 24-03-2015, 18:47
kurde, ja miałem 2xniefart.
Pierwsze to, że w sobotę o 14 podjechałem pod basen i pusto, dopiero potem zobaczyłem na forum że jednak niedziela.
Drugi niefart - pierwsza w tym roku wolna niedziela mojej dziewczyny
Na następny raz, to proponuję zrobić wyprawę z grillem - jest kilka miejsc fajnych na takie coś w okolicy, jedno już nawet chyba było kiedyś wykorzystane - w ołoboku
Pieraś - 24-03-2015, 18:53
Dokladnie o tym na spocie mowilem
Jestem za.
nix - 24-03-2015, 21:37
Pieraś napisał/a: | Normalnie mistrz wirtuoz jestes Zajebisty opis |
Jam tylko skromny skryba, piewca czynów prawdziwych Herosów
Też przyłączam się do protoplasty kolejnego spotu Myslę, że trzeba powoli rzucać terminami bo to jest najtrudniej zgrać, a im wcześniej się określimy tym każdy będzie mógł zadziałać tak żeby tą chwilę wygospodarować (np. kupić dziewczynie całodniowy karnet do SPA)
Pieraś - 24-03-2015, 22:04
Dokładnie, moze na tydzien przed majowka? Byloby duzo czasu by ludzie plany sobie ulozyli pod termin. Raczej ludzie na majowke jada anizeli przed
nix - 24-03-2015, 22:09
Czyli np 25-26.04, ten weekend? U mnie na chwile obecna bez przeciwwskazań.
A propos zdjęć ze spota Pieraś, można było w miejsca wymazanych blach na zbiorowej focie wrzucić nicki właścicieli. Taka luźna, wieczorna, nikomu niepotrzebna, zaśmiecająca forum i zajmująca niepotrzebnie czas czytającego ten przydługi wywód myśl
Pieraś - 24-03-2015, 22:12
Ja podobnie. Mysle, ze mozna by jak kiedys z grillem. Ale to fajnie by bylo gdyby tak z 15 aut bylo.
nix - 24-03-2015, 22:18
Huh, wysoko mierzymy, szanse są tylko jak ściągnąć na forum ludzi którzy tu nie zaglądają? Dziobać do każdego na prv informację?
Pieraś - 24-03-2015, 22:27
Czemu nie
|
|
|