To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - ASX już w Polsce!

Trik - 29-08-2010, 16:36

Na zlocie widziałem ASX w kolerze Kawasemi. Bardzo sympatyczny kolor. A piętek w Augustowie na parkingu stał czarny, chyba, który jest jeszcze ładniejszy na tym samochodzie.
jurekschroda - 30-08-2010, 10:44

Kawasemi.... na pewno ciekawy i świeży, ale czy sam chciałbym mieć auto w tym kolorze.... no nie wiem :? Wolałbym ASXa w kolorze niebieskim, takim jak jest na Lancerkach ( a la Subaru).
Trik - 30-08-2010, 17:20

jurekschroda napisał/a:
takim jak jest na Lancerkach ( a la Subaru).

Nooo tylko że ten Electric Blue To raczej nie w Polsce :wink:

gzesiolek - 30-08-2010, 17:41

no Lighting Blue jest fajnym kolorkiem... a jesli chodzi o Kawesemi czy jak mu tam... to moze powiem swietokradztwo, albo zostane posadzony mimo zony i dziecka o sklonnosci homo, ale wg mnie kolor nie jest najgorszy, a na 100% lepszy niz odmiana mdla i jeszcze bardziej majtkowa jaka byl glacier silver w Lancerze...
sorki dla posiadaczy...
u Filipowicza w Kraku taki jeden to pol roku czekal na kupca... ;)

j-rules - 31-08-2010, 19:34

wg mnie kawasemi jest wypas, ale ja mam slabosc do niebieskich wszystkich odcieni ;p
slawekgr - 02-09-2010, 09:59

Nie wiem czy się coś nie ruszyło z promocjami na ASX ale ostatnio byłem w salonie w Katowicach i oferta była jak w katalogu czyli 1,6 silnik Invite za 72990 zł + lakier czyli 75 tyś, natomiast przejazdem byłem w Częstochowie i tam wstąpiłem do salonu i tu niespodzianka za to autko 72990 ale już to jest z lakierem metalizowanym czyli 2 tyś mniej. Może nie dużo ale zawsze coś. Zobaczymy co będzie dalej jeszcze troszkę poczekam.
marpit - 03-09-2010, 09:08

slawekgr napisał/a:
Nie wiem czy się coś nie ruszyło z promocjami na ASX ale ostatnio byłem w salonie w Katowicach i oferta była jak w katalogu czyli 1,6 silnik Invite za 72990 zł + lakier czyli 75 tyś, natomiast przejazdem byłem w Częstochowie i tam wstąpiłem do salonu i tu niespodzianka za to autko 72990 ale już to jest z lakierem metalizowanym czyli 2 tyś mniej. Może nie dużo ale zawsze coś. Zobaczymy co będzie dalej jeszcze troszkę poczekam.

To nie żadna promocja. Taki sam rabacki dostałem w Krakowie jakiś miesiąc temu. Kwestia dogadania się co "dacie od siebie"

Wedrowiec - 03-09-2010, 15:40

u mnie "dorzucili" alarm i dywaniki gumowe (1500 + 200 cennikowe), przy "kuwecie" do bagażnika już był problem (400) - wygląda na to, że do 2K to z automatu dokładają a wyżej to już kierownik musi zdecydować - przynajmniej w japan motors.
eMBe - 05-09-2010, 20:13

Czy mógłby ktoś z użytkowników ASX'a podać mi (może też i kogoś innego to interesuje) wymiary bagażnika - długość, szerokość min / max, wysokość do półki i głębokość wnęki, ewentualnie inne użyteczne informacje? Czy może ma ktoś opcjonalne koło dojazdowe i powie ile ono zabiera miejsca i czy można coś pod spód jeszcze zapakować?
sla - 06-09-2010, 14:48

Wedrowiec napisał/a:
u mnie "dorzucili" alarm i dywaniki gumowe

Czyli nie dali nic, nie słyszałem jeszcze aby w jakimkolwiek salonie jakiejkolwiek marki tego nie dawali. To już chyba jest tak jakby mówili ,że gratis dają kierownicę i fotel kierowcy.

marpit - 06-09-2010, 22:02

sla napisał/a:

Czyli nie dali nic, nie słyszałem jeszcze aby w jakimkolwiek salonie jakiejkolwiek marki tego nie dawali. To już chyba jest tak jakby mówili ,że gratis dają kierownicę i fotel kierowcy.

Masz rację a w dodatku wyceniają to na 2000 zł a tak naprawdę kosztuje ich to z 500 zł.

Trik - 07-09-2010, 01:44

Dla zainteresowanych
http://www.mitsubishi.pl/aktualnosc/145/1
ASX z benzynką tez jest z kratką :)

seir - 07-09-2010, 01:47

Dodam, że są już nowe ASX'y w salonach (druga dostawa), ale np. we Wro wszystkie już kupione...
Uwex - 09-09-2010, 12:23

Podobno Polacy szaleją za ASX-em . :)
jaca71 - 09-09-2010, 14:23

I nasz kolega z forum się tam udziela w komentarzach ;)