Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - co poprawić, czego brakuje?
Aga - 24-09-2010, 18:30
BUBU napisał/a: | Misiek napisał/a: | Opaska na ramie z nickiem |
Dla Agi to naklejka na usta |
i Ty Brutusie przeciwko mnie?
zastanów się lepiej co czynisz
BUBU - 24-09-2010, 18:45
Aguś , bo tak czasem trochę ciszy mi się marzy
akbi - 24-09-2010, 19:01
kochani .... KONIEC OT ... bo coraz wiecej userow zaczyna sie uskarzac na tworzacy sie tu smietnik!
Kolejne posty nie zwiazane z tematem beda wynagradzane czerwonymi wstazkami !
(dotyczy to rowniez bezsensownych odpowiedzi na niniejsza moja prosbe)
Wszyc - 24-09-2010, 20:36
Może taki amatorski konkurs car audio trzeba by pogadać z DZIKI'm co i jak, jak się za temat wziąć i czy by nie był sędzią głównym
Tym więcej atrakcji nawet małych i prostych tym lepiej każdy coś dla siebie będzie mógł znaleźć
i_Lolek - 24-09-2010, 23:08
co by mnie zachęciło, to coś w rodzaju konferencji prasowej z Panem Maciejem Wisławskim.
żeby można było przygotować kilka pytań, on by je sobie przeanalizował, a na zlocie by nam odpowiedział.
oczywiście nie dało by rady, zeby to nie przerodziło sie w dyskusję, ale ktoś by nad tym czuwał, żeby nie zamęczyć człowieka.
pytania musiały by dotyczyć WRC.
wg mnie należałoby odpuścić sobie pytania o relację z Krzysztofem Hołowczycem, bo to są już ich prywatne sprawy i nikomu nic do tego. ale i tak by było o co pytać.
nigdy na zlocie nie byłem i nie wiem czy takiego czegoś już wcześniej nie było. a jeśli było, to niech i następnym razem będzie.
jeśli by do tego doszło to : uczestnictwo tylko dla trzeźwych.
bo jak by miał ktoś przerywać rozmowe bełkotem, to byłoby to obrażające dla kogoś kto poświęca swój czas przygotowując odpowiedzi na pytania i cała powaga tej dyskusji poszłaby w błoto.
tak że jeśli uczestnictwo dla wszystkich, nawet nietrzeźwych, to jestem na nie.
można by to pogodzić tak, żeby zorganizować tą pogadanke we wczesnych godzinach rannych. np. start o 11 - 12. zakończenie o 13 - 14. bo dwie godzinki to by taka dyskusja na pewno zajęła.
ps. nie czytałem wszystkich stron tego topiku, bo przejrzawszy tą stronę, widzę że sobie tu gadacie o wszystkim.. a rozmowy o wszystkim to mi się czytać nie chcę.
londolut - 24-09-2010, 23:12
i_Lolek napisał/a: | konferencji prasowej | Wątpliwe do zrealizowania... Imho of course.
koszmarek - 24-09-2010, 23:14
i_Lolek, Była rozmowa w tym roku z Maciejem, można było pytać. Sam dużo również opowiadał. Spokojnie można było podejść i zagadać
Oby i w przyszłym roku zechciał nas odwiedzić(po tym co widział ;P ). Byłoby szalenie miło znów go zobaczyć(dla mnie na pewno! )
i_Lolek - 24-09-2010, 23:22
koszmarek napisał/a: | i_Lolek, Była rozmowa w tym roku z Maciejem, można było pytać. Sam dużo również opowiadał. Spokojnie można było podejść i zagadać
Oby i w przyszłym roku zechciał nas odwiedzić(po tym co widział ;P ). Byłoby szalenie miło znów go zobaczyć(dla mnie na pewno! ) |
chodzi mi o coś takiego w rodzaju wykładu. facet siedzi na przeciw grona słuchaczy i odpowiada na pytania. bo podejść i pogadać też jest fajnie. ale nie kazdy ma odwagę to zrobić. w końcu jest on gwiazdą polskiego sportu, a nie osiedlowym rajdowcem.
koszmarek - 25-09-2010, 07:59
i_Lolek napisał/a: | gwiazdą polskiego sportu, a nie osiedlowym rajdowcem. |
No więc wykłady to w szkole Londolut ma racje(skoro chodzi o wywiad)
londolut - 25-09-2010, 10:00
i_Lolek, to zlot a nie bankiet Wszyscy łażą, śmieją się, gadają sobie przy browarze... raczej nie będzie chętnych. W tym roku takie coś miało miejsce na wariata ale trwało 15 min (opowieści o ptaku hah).
Adaho_krak - 25-09-2010, 10:41
Jak chcesz posłuchać opowieści "Wiślaka" to włącz sobie TVN Turbo
Nie będziemy honorowego MM męczyć.
Jeśli ktoś się wstydzi podejść i pogadać to niech ćwiczy i się przełamie do sierpnia kupa czasu Oczywiście to IMHO.
colgate - 25-09-2010, 19:46
akbi napisał/a: | jeśli nie będzie z tym większych problemów, to poproszę o tenis stołowy i gokarty |
Tenis stołowy to mus i obowiązek! bez dwóch zdań...
mabda - 25-09-2010, 20:51
dziewczynki, nie szalejcie z fasolowka! przeciez jasmina nie jadla bo ze zboczusiem byla zupka. badzmy bardziej tolerancyjne i bezmiesne przekaski na bramce poprosmy
a karmelowka nawet mi posmakowala wiec moze byc
nie pamietam czy padla juz taka propozyja - moze konkurencje zespolowe region kontra region? okej, mamy ranking spotow, ale moze jeszcze sprawdzmy regiony sprawnosciowo? logicznie?
koszmarek - 25-09-2010, 21:55
mabda napisał/a: | moze konkurencje zespolowe region kontra region |
nie wiem czy nie Forest o tym pisał
W tym roku widziałam, że dzieciaki się świetnie bawiły z animatorami, może i w tym roku coś pomyśleć?
i_Lolek - 25-09-2010, 22:11
Adaho_krak napisał/a: | Jak chcesz posłuchać opowieści "Wiślaka" to włącz sobie TVN Turbo
Nie będziemy honorowego MM męczyć.
Jeśli ktoś się wstydzi podejść i pogadać to niech ćwiczy i się przełamie do sierpnia kupa czasu Oczywiście to IMHO. |
nie chodzi tylko o to że się ktoś może krępować podejść. bo ja nie mam z tym problemu.
chodzi przede wszystkim o to, że takie podchodzenie i pytanie o to samo jest dla pytanego bardziej męczące, niż powiedzenie raz do szerszego grona.
Adaho_krak napisał/a: | Oczywiście to IMHO. |
Adaho_krak napisał/a: | Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram |
moim nieskromnym zdaniem, jedno z drugim się nie zgadza.
koszmarek napisał/a: | wykłady to w szkole |
człowiek się uczy całe życie
londolut napisał/a: | i_Lolek, to zlot a nie bankiet Wszyscy łażą, śmieją się, gadają sobie przy browarze... raczej nie będzie chętnych. W tym roku takie coś miało miejsce na wariata ale trwało 15 min (opowieści o ptaku hah). |
jeśli sie nie da to trudno. ale może sie da. wg. mnie dla samego Macieja Wisławskiego byłoby większą atrakcją, gdyby mógł opowiedzieć co nieco o tym, co przez całe życie go pasjonowało. ale trzeba by stworzyć ku temu warunki, bo jeśli na wariata, to lepiej niech zostanie tak jak jest. podejść, pogadać, zdjęcie, pa pa i odejść na kolejny browar.
|
|
|