To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt GTi :)

rosomak1983 - 10-12-2010, 14:07

idas napisał/a:
idas, gorzej będzie jak będzie trzeba 'naruszyć' ubezpieczenie. Wtedy ubezpieczyciel ma mocny argument do niewypłacenia odszkodowania.

Wtedy z wlasnej kieszeni moga Cie pociagnac...
, jezdzij ostroznie :wink:

idas - 10-12-2010, 14:09

Londolut o tym nie pomyślałem:] Faktem jednak jest, że 26 lat skończone mam, i 60 procent zniżek ze współwłaściciela przechodzi na mnie:] W takim razie jednak uważam iż powinno to jakoś kontrolować:)
pawliku - 10-12-2010, 18:14

robertdg napisał/a:
no i uwazaj aby tatuśkowi nie tracic znizek
hehe narazie od odebrania prawka zrobiłem ok 2000km i narazie w nic nie pierdyknołem :P
SiM - 10-12-2010, 19:05

pawliku napisał/a:
hehe narazie od odebrania prawka zrobiłem ok 2000km i narazie w nic nie pierdyknołem :P

jeszcze trochę kilometrów musisz łyknąć zanim będzie się czym chwalić, a najbardziej zdradliwy okres przed Tobą kiedy to poczujesz się już całkiem swobodnie a pod władaniem prawej stopy niezłe stadko ;)

Bartek - 10-12-2010, 21:43

pawliku, jeszcze dwa zera do tych 2000 km i parę KJSów przed Tobą, a i tak nie wiadomo co się czai za zakrętem - nie wymyślisz, co inny kierowca wymyśli, a i samemu też błąd popełnić łatwo.....
jacek11 - 11-12-2010, 12:50

Bartek napisał/a:
pawliku, jeszcze dwa zera do tych 2000 km i parę KJSów przed Tobą, a i tak nie wiadomo co się czai za zakrętem - nie wymyślisz, co inny kierowca wymyśli, a i samemu też błąd popełnić łatwo.....

święte słowa :)

pawliku - 19-12-2010, 14:28

wczoraj w colciku wymieniłem koncówki drążków bo poprzednie były strasznie wyrobione :) od razu lepiej się jedzie :)

wczoraj też byłem u znajomego co ma warsztat zajmujący się tłumikami i jak zobaczył ten tłumik to sie za głowe złapał, złącze elastyczne do wywalenia i co 5cm wspawana jakaś inna rurka i wszystko przymocowane na "odwal sie" :-X no ale dogadaliśmy sie i bedzie wymieniany dzis albo jutro cały tłumik środkowy bo koncowy jest ok a po drugie chciałem sciąnąc te dwie ochydne nakładki z rury wydechowej ale sie okazało ze poprzedni własciciel ucioł koncóweczki i nic by nie było z oryginalnego tłmika...

wymieniłem jeszcze wszystkie żarówki z diodowych na normalne :) a najbardziej sie wystraszyłem żarówek z licznika bo przed zmianą swieciło bardzo słabo na biało a po smianie jak włączyłem swiatła to sie wytraszyłem bo wszędzie jest ochydnie żółto ... jutro coś z tym pokombinuję

chciałem też wymienić wskazówki na takie z colta CJO ale są za krótkie :P

rejestracja z przodu te ż zmieniła swoje miejsce :P

i bardzo sie wkurzyłem na ubezpieczalnie i bede pisał odwołanie bo przez telefon jak z nimi rozmawiałem to było ustalone że płacę 360zł a jak przyszły papiery to pisze że musze zapłacic 672zł agrhhhhhh...

mirc23 - 20-12-2010, 20:06

pawliku, czyli tak jak ci mówiłem, że glośność twojego GTI to nie wina tłumika a nieszczelności w wydechu.
pawliku - 22-12-2010, 16:31

hyhy :twisted: tłumik został dzis zmieniony pierwszy i środkowy a koncowy zostawiłem bo jest w dobrym stanie :twisted: teraz bynajmniej chodzi jak auto a nie jak traktor :D

a kopa ma teraz nieziemskiego :D te legnumy i evo to sie schować mogą :D :D

pawliku - 03-01-2011, 23:02

heh narazie colt idzie na kilka miesięcy a może i mniej do ciepłego garażu :) w tym czasie przesiadam sie na coś większego i oszczedniejszego choć z taką samą mocą :P w tym czasie bede zbierał na rozrząd i blacharkę :)
macia - 04-01-2011, 08:38

pawliku napisał/a:
w tym czasie bede zbierał na rozrząd i blacharkę

Daj cynka gdzie zbierasz to i ja podjadę coś zebrać dla siebie :) Mamony nigdy za wiele :P

pawliku - 05-01-2011, 14:03

Z dniem dzisiejszym colcik idzie na sprzedaż przemyslałem to i nie jestem w stanie utrzymać tego autka :( w zamian chce kupić od kolegi galanta 2,0V6 z gazem :)
koszmarek - 05-01-2011, 14:05

pawliku napisał/a:
nie jestem w stanie utrzymać tego autka

Colta nie utrzymasz, a szykujesz się na
pawliku napisał/a:
galanta 2,0V6 z gazem
?? To chyba nie najlepsza zamiana?
mkm - 05-01-2011, 14:11

pawliku napisał/a:
Z dniem dzisiejszym colcik idzie na sprzedaż przemyslałem to i nie jestem w stanie utrzymać tego autka :( w zamian chce kupić od kolegi galanta 2,0V6 z gazem :)

Szybciutko :roll:
pawliku przemyśl to jeszcze raz, może dla Ciebie jest jeszcze za wcześnie, żeby mieć własne auto...

pawliku - 05-01-2011, 14:13

mkm napisał/a:
pawliku przemyśl to jeszcze raz, może dla Ciebie jest jeszcze za wcześnie, żeby mieć własne auto...
przemyślałem nie jestem w stanie utrzymać tego auta bez pracy ... pali swoje i jak dla mnie troche za małe choć cięzko mi sie z nim rozstawać...