Nasze Miśki - Colt GTi :)
rosomak1983 - 10-12-2010, 14:07
idas napisał/a: | idas, gorzej będzie jak będzie trzeba 'naruszyć' ubezpieczenie. Wtedy ubezpieczyciel ma mocny argument do niewypłacenia odszkodowania. |
Wtedy z wlasnej kieszeni moga Cie pociagnac...
, jezdzij ostroznie
idas - 10-12-2010, 14:09
Londolut o tym nie pomyślałem:] Faktem jednak jest, że 26 lat skończone mam, i 60 procent zniżek ze współwłaściciela przechodzi na mnie:] W takim razie jednak uważam iż powinno to jakoś kontrolować:)
pawliku - 10-12-2010, 18:14
robertdg napisał/a: | no i uwazaj aby tatuśkowi nie tracic znizek | hehe narazie od odebrania prawka zrobiłem ok 2000km i narazie w nic nie pierdyknołem
SiM - 10-12-2010, 19:05
pawliku napisał/a: | hehe narazie od odebrania prawka zrobiłem ok 2000km i narazie w nic nie pierdyknołem |
jeszcze trochę kilometrów musisz łyknąć zanim będzie się czym chwalić, a najbardziej zdradliwy okres przed Tobą kiedy to poczujesz się już całkiem swobodnie a pod władaniem prawej stopy niezłe stadko
Bartek - 10-12-2010, 21:43
pawliku, jeszcze dwa zera do tych 2000 km i parę KJSów przed Tobą, a i tak nie wiadomo co się czai za zakrętem - nie wymyślisz, co inny kierowca wymyśli, a i samemu też błąd popełnić łatwo.....
jacek11 - 11-12-2010, 12:50
Bartek napisał/a: | pawliku, jeszcze dwa zera do tych 2000 km i parę KJSów przed Tobą, a i tak nie wiadomo co się czai za zakrętem - nie wymyślisz, co inny kierowca wymyśli, a i samemu też błąd popełnić łatwo..... |
święte słowa
pawliku - 19-12-2010, 14:28
wczoraj w colciku wymieniłem koncówki drążków bo poprzednie były strasznie wyrobione od razu lepiej się jedzie
wczoraj też byłem u znajomego co ma warsztat zajmujący się tłumikami i jak zobaczył ten tłumik to sie za głowe złapał, złącze elastyczne do wywalenia i co 5cm wspawana jakaś inna rurka i wszystko przymocowane na "odwal sie" no ale dogadaliśmy sie i bedzie wymieniany dzis albo jutro cały tłumik środkowy bo koncowy jest ok a po drugie chciałem sciąnąc te dwie ochydne nakładki z rury wydechowej ale sie okazało ze poprzedni własciciel ucioł koncóweczki i nic by nie było z oryginalnego tłmika...
wymieniłem jeszcze wszystkie żarówki z diodowych na normalne a najbardziej sie wystraszyłem żarówek z licznika bo przed zmianą swieciło bardzo słabo na biało a po smianie jak włączyłem swiatła to sie wytraszyłem bo wszędzie jest ochydnie żółto ... jutro coś z tym pokombinuję
chciałem też wymienić wskazówki na takie z colta CJO ale są za krótkie
rejestracja z przodu te ż zmieniła swoje miejsce
i bardzo sie wkurzyłem na ubezpieczalnie i bede pisał odwołanie bo przez telefon jak z nimi rozmawiałem to było ustalone że płacę 360zł a jak przyszły papiery to pisze że musze zapłacic 672zł agrhhhhhh...
mirc23 - 20-12-2010, 20:06
pawliku, czyli tak jak ci mówiłem, że glośność twojego GTI to nie wina tłumika a nieszczelności w wydechu.
pawliku - 22-12-2010, 16:31
hyhy tłumik został dzis zmieniony pierwszy i środkowy a koncowy zostawiłem bo jest w dobrym stanie teraz bynajmniej chodzi jak auto a nie jak traktor
a kopa ma teraz nieziemskiego te legnumy i evo to sie schować mogą
pawliku - 03-01-2011, 23:02
heh narazie colt idzie na kilka miesięcy a może i mniej do ciepłego garażu w tym czasie przesiadam sie na coś większego i oszczedniejszego choć z taką samą mocą w tym czasie bede zbierał na rozrząd i blacharkę
macia - 04-01-2011, 08:38
pawliku napisał/a: | w tym czasie bede zbierał na rozrząd i blacharkę |
Daj cynka gdzie zbierasz to i ja podjadę coś zebrać dla siebie Mamony nigdy za wiele
pawliku - 05-01-2011, 14:03
Z dniem dzisiejszym colcik idzie na sprzedaż przemyslałem to i nie jestem w stanie utrzymać tego autka w zamian chce kupić od kolegi galanta 2,0V6 z gazem
koszmarek - 05-01-2011, 14:05
pawliku napisał/a: | nie jestem w stanie utrzymać tego autka |
Colta nie utrzymasz, a szykujesz się na
pawliku napisał/a: | galanta 2,0V6 z gazem | ?? To chyba nie najlepsza zamiana?
mkm - 05-01-2011, 14:11
pawliku napisał/a: | Z dniem dzisiejszym colcik idzie na sprzedaż przemyslałem to i nie jestem w stanie utrzymać tego autka w zamian chce kupić od kolegi galanta 2,0V6 z gazem |
Szybciutko
pawliku przemyśl to jeszcze raz, może dla Ciebie jest jeszcze za wcześnie, żeby mieć własne auto...
pawliku - 05-01-2011, 14:13
mkm napisał/a: | pawliku przemyśl to jeszcze raz, może dla Ciebie jest jeszcze za wcześnie, żeby mieć własne auto... | przemyślałem nie jestem w stanie utrzymać tego auta bez pracy ... pali swoje i jak dla mnie troche za małe choć cięzko mi sie z nim rozstawać...
|
|
|