To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grześku - 12-05-2006, 08:55

TNT napisał/a:
My ciebie tez Polsalerku tylko cos sie nie odzywasz zreszta tak jak i Borek tylo Maly Siersciuszek sie odzywa.

Ty Jacuś chyba chcesz klapsa dostać :mrgreen:

Firebee - 12-05-2006, 14:19

polsaler napisał/a:
EEEEEEE LUDZISKA JA WAS WCIĄŻ KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A WY ???????

JEZU POLSALER WRACAJ DO NAS !!! :d KUPE LAT NORMALNIE! KOCHAMY CIE !!

polsaler - 21-08-2007, 22:45

Dziś mijają równo 2 latka od kiedy powstał ten temat na forum . Wiele rzeczy się przez ten czas zmieniło . Adres zamieszkania , autko , stan zdrowia , świadomość bycia tatuśkiem i milion innych . Właśnie dziś i to zupełnie przypadkiem siedzę sobie i przglądam archiwalne ( dla mnie ) posty , galerie itd . Powiem WAM szczerze , że łezka w oczku mi się zakręciła na wspomnienia początków tego tworu jakim są MITSUMANIAKI . Szczerze przyznam , że nie do końca wierzyłem że przetrwamy tyle czasu i cieszę się dziś , że się myliłem .

Mógłbym tu pisać jeszcze długo ale wrócę tylko do początku tego posta . Wiele rzeczy się przez ten czas zmieniło ale na 100 % nie zmieniło się jedno :

JA WCIĄŻ WAS KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( userzy , którzy nie skumają tego niech nie wieszają na mnie psów za domniemane gejostwo , pedofilię i inne takie tematy - po prostu jeszcze mnie nie znacie :twisted: [/b]

Rafal_Szczecin - 21-08-2007, 22:47

polsaler napisał/a:
po prostu jeszcze mnie nie znacie

ojjjj nie znacie go :)

Krzyzak - 22-08-2007, 09:17

ja znam :P
igi - 22-08-2007, 11:21

polsaler napisał/a:
userzy , którzy nie skumają tego niech nie wieszają na mnie psów za domniemane gejostwo , pedofilię

Ależ oczywiście ;) :mrgreen: :twisted:

A z tym delikwentem (young? sorry ale z tej strony nie rozpoznaje ludzi :twisted: :P ) to co zrobiłeś po tym jak wylądował w twych ramionach :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 22-08-2007, 11:38

igi napisał/a:
A z tym delikwentem (young? sorry ale z tej strony nie rozpoznaje ludzi ) to co zrobiłeś po tym jak wylądował w twych ramionach

to ja jestem :oops:

igi - 22-08-2007, 11:51

Rafal_Szczecin napisał/a:
igi napisał/a:
A z tym delikwentem (young? sorry ale z tej strony nie rozpoznaje ludzi ) to co zrobiłeś po tym jak wylądował w twych ramionach

to ja jestem :oops:

no to wszyscy już wiemy co sie działo dalej :mrgreen: :badgrin:

Rafal_Szczecin - 22-08-2007, 11:59

nie cwaniakuj :D
to bylo nic w porownaniu co sie dzialo w lublinie :)

Matejko - 22-08-2007, 12:03

moi mili na drugiej focie nie bylo laptopa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
akbi - 22-08-2007, 12:10

Young'a na belce poznałem, Matejke poniżej też ...ale ... kto od tyłu dobiera się do Rafała i kto to ten w "białym" ? :P

tak z ciekawości pytam tylko :D

Rafal_Szczecin - 22-08-2007, 12:10

Matejko napisał/a:
bylo laptopa

dokladnie tak, bo to byl LAPTOK ;) Polsalerowy i go tam nie bylo :D :D:D:D:D

[ Dodano: 22-08-2007, 12:11 ]
w bialym to Polsaler, natomiast do mnie dobieral sie Grzesku :)

Marcin-Krak - 22-08-2007, 12:12

:roll: :shock: :oops: to ja się chyba boję jechać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
igi - 22-08-2007, 12:27

Marcin-Krak, nie bój się, tylko uważaj na !!LUKS!! i stawaj do nich przodem :P
Rafal_Szczecin - 22-08-2007, 12:30

Marcin-Krak napisał/a:
to ja się chyba boję jechać

igi napisał/a:
Marcin-Krak, nie bój się, tylko uważaj na !!LUKS!! i stawaj do nich przodem

zaloz metalowe gacie i wyruszaj w droge bracie :!: :)