To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Planowana zmiana miejsca spotkań w KRAKOWIE - PROPOZYCJE !!!

Anonymous - 08-04-2007, 17:05

szczeslaw napisał/a:
Tak, ale tam nie ma gdzie usiąść i napić się herbaty

Stary pierdzioch...

Z MTK nie bardzo ale np na parkingu castoramy koło zakopianki??

Marcin-Krak - 08-04-2007, 17:12

Ficu865 napisał/a:
szczeslaw napisał/a:

Stary pierdzioch...

Ale w Cerefurze ;) też można iść usiąść - albo do Cinema City - poza tym zawsze można przywieźć sobie rozkładane krzesełko i herbatkę w termosie :mrgreen:

karolgt - 08-04-2007, 17:46

Ficu865 napisał/a:
szczeslaw napisał/a:

Stary pierdzioch...

z ust mi to wyjales :D

Anonymous - 08-04-2007, 19:49

Marcin-Krak napisał/a:
o do Cinema City

Dobry pomysł. Jeśli juz nasi staruszkowie nie mogli by wystać - zawsze można tam podejść. Są fajne sofy a i do późna chyba jest otwarte:)

Anonymous - 08-04-2007, 21:25

goście z mtk są ok znam ich trochę jeszcze za czasów centomani ale pod cinema city też jest ok zresztą wszystko jedno byle by gdzieś się spotykać!!
Adaho_krak - 08-04-2007, 21:46

pamiętajcie że zmiana miejsc spotów wpływa źle na frekwencje, są ludzie którzy mało siedzą na forum i przyjeżdzają tylko na spoty, pozatym spotkać się możemy pod plazą jak zawsze i zawsze gdzieś się można się później bujnąć :)

OSOBIŚCIE BYM NIE ZMIENIAŁ MIEJSCA !!!!

P.S. Już nie wspomnę że to prawie środek KRK i wszyscy mają w miare z dojazdem pod wieloma względami :)

Marcin-Krak - 09-04-2007, 00:18

Zróbmy ankietę :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 09-04-2007, 09:08

Wyjdźmy w końcu z pod ziemi. Nie nalegam akurat na miejsca przy zakopiance, jednak pod plazą.. nie wiem ale jest wiosna, trzeba wdychać świeże powietrze a nie spaliny samochodów na parkingu podziemnym.

A Ci któzy nie wchodzą na forum, przyjadą a tam nas nie będzie... hmm to zobaczą kartkę: "Jesteśmy w salonach Peugota" :wink:

karolgt - 09-04-2007, 09:16

Plaza miala byc miejscem na zime i z założenia mial to byc chwilowy wybor. Jest tam ok, ale rowniez uwazam ze powinno sie raczej korzystac z fajnej pogody. Oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie zeby co ktorys spot robic w plazie.
Anonymous - 09-04-2007, 10:08

myślę że na zakopiance jest więcej miejsca bo pod plazą czasem bywa tłoczno zwłaszcza w niedziele.A tak wogule to niedługo mają zamknąć plazę więc trzeba będzie na szybko szukać miejsca!!
szczeslaw - 09-04-2007, 14:11

Ficu865 napisał/a:
Wyjdźmy w końcu z pod ziemi. Nie nalegam akurat na miejsca przy zakopiance, jednak pod plazą.. nie wiem ale jest wiosna, trzeba wdychać świeże powietrze a nie spaliny samochodów na parkingu podziemnym.

Plaza ma też parking na zewnątrz ;)

Adaho_krak - 09-04-2007, 23:46

Skoro tak sprawa wygląda to na najbliższym spocie POD PLAZĄ ustalimy gdzie i co i jak ?? Obecność zainteresowanych OBOWIĄZKOWA.
Ja się spóźnie bede po 20 :)

Anonymous - 16-04-2007, 09:17

Na zakopiance pod carefurem swize powietrze :badgrin:

pod plaza tez jest parking na powietrzu i teraz juz nie ma duzo ludzi.

Anonymous - 17-05-2007, 12:26

A co myślicie o spociku w Ojcowie???? Możnaby coś pomysleć, tyle że tak po 20 czerwca. Co Wy na to???
Adaho_krak - 17-05-2007, 12:39

17 czerwca jest zlocik w Piotrowicach niedaleko Oświęcimia - zapraszamy.
Więcej info http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=10502