To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Maretzkiego oczami koszmarka

Wszyc - 27-06-2011, 09:20

Tu nie chodzi o tym czy się znam czy nie czy to ładnie czy nie ja drogi przez to nie widzę :P Po pewnym czasie bym się przyzwyczaił pewnie do tych rzucających się w oczy zegarów :P ale na początku by mnie to wpieniało :D
koszmarek - 27-06-2011, 10:05

ee tam, ustawiłbyś sobie fotel, podłożył pod tyłek poduszkę (albo dwie) i jedziem :D
Marcin-Krak - 27-06-2011, 13:30

Teraz pasuje kupić mini wersję automatycznego odkurzacza co by po desce jeździł i ją odkurzał.
Jak już Marek nie będziesz miał czego robić - to masz pomysła w jakiej kwestii zadziałać ;)

rosomak1983 - 27-06-2011, 13:55

heh no ten daszek to wyglada jak otwarty schowek :P mam wrazenie ze mozna go zamknac i schowac zegary :D
Zielu - 27-06-2011, 21:11

No muszę przyznać że wyszło całkiem fajnie :) Gale E3xx to piękne auta, tylko troszkę ta deska mogłaby mieć ciut inne kształty...Np. Jak w Lancerze C6xx. Ale wiadomo, każdy lubi co innego :)
Ogólnie super projekt!

Maretzky85 - 27-06-2011, 23:24

Zielu175, dla mnie decha jest idealna :>
No i dzięki za uznanie :)

Zielu - 27-06-2011, 23:45

Decha jest przede wszystkim stylowo japońska, takich kształtów nie uświadczysz w żadnym innym aucie z tamtych lat, golfy itd. :)

Taka maszyna musi nieźle zapierniczać, ciekaw jestem jak z trakcją? Były już jakieś próby/testy? :P

Maretzky85 - 28-06-2011, 08:50

Na razie docieram, więc nie było żadnego poważnego testu.
Wiem natomiast, że bardzo odczuwalny jest przyrost momentu obrotowego :P
Wczoraj jak było mokro, na 1 nie dało się ruszyć bez zgubienia trakcji :P na 2 też czasami gubił...
A ja wcale nie cisnąłem.

Owczar - 28-06-2011, 12:15

Czytam i czytam i już się pogubiłem który silnik jest w którym aucie i którym teraz autem jeździcie :P

Wnioskuję, że teraz tym bordowym z silnikiem turbo :) Ale przydałoby się trochę więcej info o foty spod maski ;)

Maretzky85 - 28-06-2011, 12:42

Wyremontowany 4g63 DOHC N/A jest w białym, który został sprzedany mojemu dobremu znajomemu, który jest mega zadowolony.
Wyremontowany 4G63 DOHC Turbo jest w bordowym i się dociera :P

A foty spod maski będą jak doprowadzę to wszystko do stanu kiedy nie będę musiał się wstydzić :P

viader - 28-06-2011, 12:59

Co do deski to widziałem wczoraj na żywo, zrobione ładnie i może to nawet fajnie wygląda ale mam jedno ale, mianowicie widać na tym każdy, nawet najmniejszy pyłek kurzu. Utrzymanie tego w czystości to jakiś koszmar. Mnie by szlag trafiał. :P
koszmarek - 28-06-2011, 15:58

viader napisał/a:
to jakiś koszmar

wcale nie ja :P

m6riano - 28-06-2011, 18:07

Owczar napisał/a:
Czytam i czytam i już się pogubiłem który silnik jest w którym aucie i którym teraz autem jeździcie :P

Wnioskuję, że teraz tym bordowym z silnikiem turbo :) Ale przydałoby się trochę więcej info o foty spod maski ;)

Jakbyś bywał na spotach a nie swapował dniami i nocami to byś wiedział..;-)

Owczar - 28-06-2011, 18:18

m6riano, nawet nic mi nie mów. Masakra z tym SWAPEM była, ale w lipcu będę ;)
Misiek :) - 10-07-2011, 09:46

A mnie się podoba ta deska...
Jest jak białe felgi. Co chwile trzeba czyścić ale ten widok jest tego wart :P
A co do zegarów to w żadnym innym samochodzie nie widziałem lepszych budzików.
Te zegary mógłbym doi siebie przełożyć do lancera cs :P