Nasze Miśki - Moja Gablota w wersji Elegance
Pieraś - 25-07-2011, 14:55
O ile nie przekrecam firmy to best-windowfilm, czy cos w ten desen.
Hugo - 25-07-2011, 16:12
Pieraś napisał/a: | best-windowfilm | To chyba najtańszy badziew, ale wyglada świetnie. Tylko przednie szyby powinny być również machnięte.
Pieraś - 25-07-2011, 16:50
I byloby po dowodzie - nie chce przeginac jak taksowkach z TVN Turbo
Ze wzgledow bezp. (w razie wypadku) nie wolno przodu przyciemniac a byloby super.
robertdg - 25-07-2011, 17:18
Pieraś napisał/a: | Ze wzgledow bezp. (w razie wypadku) nie wolno przodu przyciemniac | Kwestia dyskusyjna, bo ma to swoje dobre i złe strony, bardziej tutaj chpodzi o widoczność zwłaszcza po zmierzchu.
RaVciO - 25-07-2011, 17:47
Piknie panocku! Też bym chętnie oddał Spejsika do pokazowego przyciemniania w zamian za przyciemnienie
Andrew - 25-07-2011, 22:36
U mnie przednie lekko przyciemniłem i wygląd nieziemski teraz ma
Anonymous - 25-07-2011, 23:33
efekt na bocznych szybkach ok, ale na tylnych i na klapie już średnio, razi mnie ta czarna ramka wokół foli, co przy zwykłej czarnej bez tego refleksu nie było by praktycznie widoczne...
Pieraś - 26-07-2011, 07:23
Derpin no wlasnie kurczę ja nie chciałem mieć tej jednolitej czarnej plamy.
Nie pasuje to do koloru auta ... gdyby byl inny kolor to wzialbym wlasnie calkowicie czarną.
Pieraś - 19-09-2011, 15:41
A dzis wymienilem olej i dali nowa uszczelke pod czujnik w misce.
Przy okazji zerkne na spod jak to teraz wyglada i nowy Valvoline Maxlife zatankowany
m6riano - 21-09-2011, 20:26
Cytat: | I byloby po dowodzie - nie chce przeginac jak taksowkach z TVN Turbo |
Ja mam tylko z tyłu...tak samo jak ty..;-)
KaWu - 22-09-2011, 07:49
andrew84 napisał/a: | U mnie przednie lekko przyciemniłem i wygląd nieziemski teraz ma |
Wczoraj wracałem z Legnicy i Policja miała akcję.
Zjechałem na bok. Pan policjant poprosił tylko o uchylenie przedniej szyby kierowcy.
Usłyszałem: "w porządku - bez foli .... może Pan jechac"
Pieraś - 07-11-2011, 20:09
heh niezle
No, a ja dziś odebrałem auto od lakiernika ... zażyczyłem sobie u kolegi wykonanie jak to zwę konserwacji rantów tylnich nadkoli, rozgięcie blachy, oczyszczenie/szlif z obu stron, pomalowanie farbą do konstrukcji stalowych i do tego farba, która zamienia się w gumę. Oczywiście odtłuszczone itp., cały stary juz zmęczony lakier zeszlifowany. Teraz mogę śmiało pokonywać zimę Pomijam, że mój gal nie miał wymienianych nadkoli i jeszcze nie musi. Ja wyłożyłem owe 230zł na zabezpieczenie by po zimie nie musieć się wstydzić stanu blachy
Teraz szykuję się do sprawdzenia ilości smaru w przegubie ... lub później do wymiany łożyska
Pieraś - 16-01-2012, 16:49
Dziś (po roku czasu) wymieniłem złącze elastyczne na wydechu ... kurczę jak ten samochód teraz cicho chodzi Jak w dniu zakupu ... niby lekko na siatce pyrkalo, nie widac nawet dziury tylko lekko sadze, a teraz to cisza
EDIT:
- dzis 30-01-2012 zrobilem pierwszy przeglad po roku jazdy (nie liczac tego po zakupie), przeszedl bez najmniejszego ale nie wiedzialem, ze hebel moze tak rowno brac, ze niamelze L=P
Pieraś - 15-03-2012, 20:15
Orientujecie sie, czy jesli bym wzial felge od innego auta, gdzie roznica jest np. 1 mm to czy mozna dorobic do tego pierscien?
Generalnie wydaje mi sie, ze sie nie da tu nic zrobic i trzeba sobie odpuscic ale wole dopytac.
Jesli chodzi o takie fele ... http://allegro.pl/show_it...2417#tabsAnchor
Mozliwe jest by wewn. fabrycznie byly biale, a na zewn. lakie alu?
Pieraś - 15-03-2012, 20:18
Tak w ogóle odpukać auto śmiga bez zarzutu już od roku.
|
|
|