Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo
wojzi - 29-05-2011, 23:43
Nie no Marcin, nie mówię o moim blogu tylko o stronie klubowej Mitsumaniaków. Póki co w małopolskim jest tam tylko info, że spot miał się odbyć: http://www.mitsumaniaki.c...id=53&Itemid=96
A teraz post factum przydałoby się go udokumentować. Niechaj regiony wżdy postronny znają, że małopolanie nie gęsi i swe spoty mają .
Marcin-Krak - 30-05-2011, 08:52
wojzi napisał/a: | Nie no Marcin, nie mówię o moim blogu tylko o stronie klubowej Mitsumaniaków. Póki co w małopolskim jest tam tylko info, że spot miał się odbyć: |
Aaaa. Zapomniałem, że teraz mamy takie cuda już
Pisz pisz.
Może trzeba będzie wzorem niektórych rejonów zacząć listę obecności sporządzać
A i jeszcze podsumowując spot - Koledze sveneo chciałem napisać, że ma szczęście, że mimo zajęcia mojego miejsca nie spuściłem Mu jednak powietrza z kół
mkm - 30-05-2011, 14:29
Dziękuję za przybycie.
Mam nadzieję, że powtórzymy spotkanie "wkrótce" .
Jednak trochę nas w tej małopolsce jest.
wojzi napisał/a: |
mkm - jak Ci się wracało za początkującym kierowcą - miałeś strach w oczach ? |
Jakby tak jak Ty jeździli początkujący kierowcy (przepisowo, płynnie) to świat byłby piękniejszy.
Respect!
karolgt napisał/a: |
jak mkm widział, byłem już prawie w drodze niestety mnie sms zawołał i musiałem jechać |
widział widział... Nawet się zatrzymał za skrzyżowaniem, bo myślałem, że kierunki Ci się pomyliły... Nic to - następnym razem: zawrócę, przegonię i dyskretnie przekieruję do oberży. (a wcześniej zadzwonię do Marcina o pomoc oczywiście )
dawidoski13 - 30-05-2011, 17:31
Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony byłem Co mnie cieszy,że moja dziewczyna po wczorajszym spotkaniu z Wami zaczyna mnie w końcu rozumieć
ps. fajnie gdy można z kimś spokojnie porozmawiać na "miśkowe" tematy....i nie tylko...
Mr V - 30-05-2011, 17:53
dawidoski13 napisał/a: | Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony byłem Co mnie cieszy,że moja dziewczyna po wczorajszym spotkaniu z Wami zaczyna mnie w końcu rozumieć
ps. fajnie gdy można z kimś spokojnie porozmawiać na "miśkowe" tematy....i nie tylko... |
Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś
wojzi - 30-05-2011, 17:57
dawidoski13 napisał/a: | Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony |
NIe tylko ty byłeś pierwszy raz - ja też i chyba nie tylko my - więc głupio by było z tego tytułu wyrzucać.
mkm dzięki za miłe słowa - ale ja osobiście mam jeszcze sam sobie dużo do zarzucenia.
A tak w ogóle jak synek dziś zobaczył nakejki MM był w niebo wzięty - jeszcze przed pójściem do roboty musiałem mu przykleić jedną na łóżku. Druga idzie na rower - jak tylko kupimy - czekam aż wyzdrowieje.
[quote="Mr V"]Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś [quote]
A niech wie gdzie jej miejsce . A po za tym czasem fajnie być wytarganym
Fajnie było was wszystkich spotkać i poznać. Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku.
Mr V - 30-05-2011, 18:04
wojzi napisał/a: |
NIe tylko ty byłeś pierwszy raz - ja też i chyba nie tylko my - więc głupio by było z tego tytułu wyrzucać.
|
A jak! też byłęm pierwszy raz i miałem 6 min. spóźnienia i nikt mnie nie wyrzucił !
Adaho_krak - 30-05-2011, 20:31
Dziękuję wszystkim za przybycie i spotkanie.
mkm napisał/a: | Mam nadzieję, że powtórzymy spotkanie "wkrótce" . |
Cytat: | Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku. |
Tak jak powiedziałem na spocie - to wy organizujecie spoty, ja o nich tylko powiadamiam.
Czekam na propozycje
Tomek - 30-05-2011, 20:34
ja też byłęm pierwszy raz, ale nie ostatni
dawać foty
dawidoski13 - 30-05-2011, 20:40
Mr V napisał/a: | Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś |
Echh, właśnie m.in za to ją kocham,że tak się nie zachowuje tylko potrafi zrozumieć mnie i moje wybryki w przypływie szału
[ Dodano: 30-05-2011, 20:45 ]
wojzi napisał/a: | Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku. |
Jakie pół roku przecież w sierpniu razem ruszamy na zlota więc wcześniej trzeba się spotkać i domówić szczegóły....
wojzi - 30-05-2011, 20:55
dawidoski13 napisał/a: | Jakie pół roku przecież w sierpniu razem ruszamy na zlota więc wcześniej trzeba się spotkać i domówić szczegóły.... |
Kto rusza ten rusza. Ja dokładnie w dniu zlotu mam pierwsze urodziny młodszego synka i na zlocie w związku z tym nie będę.
Cóż trudno.
Tomek - 30-05-2011, 21:02
wojzi napisał/a: | dawidoski13 napisał/a: | Jakie pół roku przecież w sierpniu razem ruszamy na zlota więc wcześniej trzeba się spotkać i domówić szczegóły.... |
Kto rusza ten rusza. Ja dokładnie w dniu zlotu mam pierwsze urodziny młodszego synka i na zlocie w związku z tym nie będę.
Cóż trudno. |
1. no tak, bo na zlocie nie można świętować??
2. pomyśl jakie to przeżycie, jakby Ci ojciec zorganizował 1 urodziny z kilkoma setkami gości
3. proponuje założyć osobny temat o zlocie, koniecznie z listą obecności
Adaho_krak - 30-05-2011, 21:06
tomek84 napisał/a: | 3. proponuje założyć osobny temat o zlocie, koniecznie z listą obecności |
To nie proponuj tylko zakładaj
wojzi - 30-05-2011, 21:09
Sorry za OT, ale:
tomek84 napisał/a: | 1. no tak, bo na zlocie nie można świętować??
|
babcie by nas powiesily, wykastrowały, odsądziły od czci i wiary i wyrzekły się - one na pewno nie pojadą - taki charakter - a są kochane i fajnie żeby na urodzinach wnuka były.
tomek84 napisał/a: | 2. pomyśl jakie to przeżycie, jakby Ci ojciec zorganizował 1 urodziny z kilkoma setkami gości |
No pewnie bym nie pamiętał
Jeszcze raz sorry za OT, ale żeby było wiadomo co i jak. No ale na drugie urodziny to już inna sprawa - może wtedy się zjawimy .
Kurcze nie zauważyłem że jest już ten osobny wątek. Zaśmiecającego posta w tym nie dam rady usunąć ani przenieść do tamtego wątku małopolskiego o zlocie może ktoś z większymi uprawnieniami mnie skasuje , albo przeniesie.
sieegurd - 30-05-2011, 21:20
tomek84 napisał/a: | dawać foty |
Krzysiek zaczynał wczoraj pracę o 2 w nocy, musimy spokojnie poczekać aż pośpi i obrobi fotki
Adaho_krak napisał/a: | Dziękuję wszystkim za przybycie i spotkanie. |
Również dzięki, że przybyłeś Misiem Lagunem
|
|
|