To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo

wojzi - 29-05-2011, 23:43

Nie no Marcin, nie mówię o moim blogu tylko o stronie klubowej Mitsumaniaków. Póki co w małopolskim jest tam tylko info, że spot miał się odbyć: http://www.mitsumaniaki.c...id=53&Itemid=96

A teraz post factum przydałoby się go udokumentować. Niechaj regiony wżdy postronny znają, że małopolanie nie gęsi i swe spoty mają :P .

Marcin-Krak - 30-05-2011, 08:52

wojzi napisał/a:
Nie no Marcin, nie mówię o moim blogu tylko o stronie klubowej Mitsumaniaków. Póki co w małopolskim jest tam tylko info, że spot miał się odbyć:

Aaaa. Zapomniałem, że teraz mamy takie cuda już :D
Pisz pisz.
Może trzeba będzie wzorem niektórych rejonów zacząć listę obecności sporządzać :P

A i jeszcze podsumowując spot - Koledze sveneo chciałem napisać, że ma szczęście, że mimo zajęcia mojego miejsca nie spuściłem Mu jednak powietrza z kół :twisted: :wink:

mkm - 30-05-2011, 14:29

Dziękuję za przybycie.
Mam nadzieję, że powtórzymy spotkanie "wkrótce" :wink: .
Jednak trochę nas w tej małopolsce jest.
wojzi napisał/a:

mkm - jak Ci się wracało za początkującym kierowcą - miałeś strach w oczach :D ?

Jakby tak jak Ty jeździli początkujący kierowcy (przepisowo, płynnie) to świat byłby piękniejszy.
Respect!
karolgt napisał/a:

jak mkm widział, byłem już prawie w drodze niestety mnie sms zawołał i musiałem jechać :(

widział widział... Nawet się zatrzymał za skrzyżowaniem, bo myślałem, że kierunki Ci się pomyliły... Nic to - następnym razem: zawrócę, przegonię i dyskretnie przekieruję do oberży. (a wcześniej zadzwonię do Marcina o pomoc oczywiście :twisted: )

dawidoski13 - 30-05-2011, 17:31

Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony byłem :P Co mnie cieszy,że moja dziewczyna po wczorajszym spotkaniu z Wami zaczyna mnie w końcu rozumieć :!: :wink:
ps. fajnie gdy można z kimś spokojnie porozmawiać na "miśkowe" tematy....i nie tylko...

Mr V - 30-05-2011, 17:53

dawidoski13 napisał/a:
Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony byłem :P Co mnie cieszy,że moja dziewczyna po wczorajszym spotkaniu z Wami zaczyna mnie w końcu rozumieć :!: :wink:
ps. fajnie gdy można z kimś spokojnie porozmawiać na "miśkowe" tematy....i nie tylko...

Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś :P

wojzi - 30-05-2011, 17:57

dawidoski13 napisał/a:
Dzięki za spotkanie i za to, że mnie wczoraj nie wyrzuciliście bo dość,że pierwszy raz to sporo spóźniony

NIe tylko ty byłeś pierwszy raz - ja też i chyba nie tylko my - więc głupio by było z tego tytułu wyrzucać.

mkm dzięki za miłe słowa - ale ja osobiście mam jeszcze sam sobie dużo do zarzucenia.

A tak w ogóle jak synek dziś zobaczył nakejki MM był w niebo wzięty - jeszcze przed pójściem do roboty musiałem mu przykleić jedną na łóżku. Druga idzie na rower - jak tylko kupimy - czekam aż wyzdrowieje.

[quote="Mr V"]Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś :P [quote]

A niech wie gdzie jej miejsce :P . A po za tym czasem fajnie być wytarganym :twisted:

Fajnie było was wszystkich spotkać i poznać. Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku.

Mr V - 30-05-2011, 18:04

wojzi napisał/a:

NIe tylko ty byłeś pierwszy raz - ja też i chyba nie tylko my - więc głupio by było z tego tytułu wyrzucać.

A jak! też byłęm pierwszy raz i miałem 6 min. spóźnienia i nikt mnie nie wyrzucił ! :)

Adaho_krak - 30-05-2011, 20:31

Dziękuję wszystkim za przybycie i spotkanie.

mkm napisał/a:
Mam nadzieję, że powtórzymy spotkanie "wkrótce" :wink: .
Cytat:
Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku.

Tak jak powiedziałem na spocie - to wy organizujecie spoty, ja o nich tylko powiadamiam.
Czekam na propozycje :)

Tomek - 30-05-2011, 20:34

ja też byłęm pierwszy raz, ale nie ostatni
dawać foty

dawidoski13 - 30-05-2011, 20:40

Mr V napisał/a:
Dziewczyna to Cie powinna za uszy wytargać za to, że ją tak brzydko zostawiłeś na końcu drugiego stolika i sobie poszedłeś :P

Echh, właśnie m.in za to ją kocham,że tak się nie zachowuje tylko potrafi zrozumieć mnie i moje wybryki w przypływie szału :P

[ Dodano: 30-05-2011, 20:45 ]
wojzi napisał/a:
Mam nadzieję, że następny raz będzie jednak trochę wcześniej niż za pół roku.

Jakie pół roku przecież w sierpniu razem ruszamy na zlota więc wcześniej trzeba się spotkać i domówić szczegóły.... :!:

wojzi - 30-05-2011, 20:55

dawidoski13 napisał/a:
Jakie pół roku przecież w sierpniu razem ruszamy na zlota więc wcześniej trzeba się spotkać i domówić szczegóły.... :!:

Kto rusza ten rusza. Ja dokładnie w dniu zlotu mam pierwsze urodziny młodszego synka i na zlocie w związku z tym nie będę.

Cóż trudno.

Tomek - 30-05-2011, 21:02

wojzi napisał/a:
dawidoski13 napisał/a:

Kto rusza ten rusza. Ja dokładnie w dniu zlotu mam pierwsze urodziny młodszego synka i na zlocie w związku z tym nie będę.

Cóż trudno.

1. no tak, bo na zlocie nie można świętować??

2. pomyśl jakie to przeżycie, jakby Ci ojciec zorganizował 1 urodziny z kilkoma setkami gości

3. proponuje założyć osobny temat o zlocie, koniecznie z listą obecności

Adaho_krak - 30-05-2011, 21:06

tomek84 napisał/a:
3. proponuje założyć osobny temat o zlocie, koniecznie z listą obecności

To nie proponuj tylko zakładaj :)

wojzi - 30-05-2011, 21:09

Sorry za OT, ale:

tomek84 napisał/a:
1. no tak, bo na zlocie nie można świętować??

babcie by nas powiesily, wykastrowały, odsądziły od czci i wiary i wyrzekły się - one na pewno nie pojadą - taki charakter - a są kochane i fajnie żeby na urodzinach wnuka były.

tomek84 napisał/a:
2. pomyśl jakie to przeżycie, jakby Ci ojciec zorganizował 1 urodziny z kilkoma setkami gości

No pewnie bym nie pamiętał :P

Jeszcze raz sorry za OT, ale żeby było wiadomo co i jak. No ale na drugie urodziny to już inna sprawa - może wtedy się zjawimy :D .

Kurcze nie zauważyłem że jest już ten osobny wątek. Zaśmiecającego posta w tym nie dam rady usunąć ani przenieść do tamtego wątku małopolskiego o zlocie może ktoś z większymi uprawnieniami mnie skasuje :P , albo przeniesie.

sieegurd - 30-05-2011, 21:20

tomek84 napisał/a:
dawać foty

Krzysiek zaczynał wczoraj pracę o 2 w nocy, musimy spokojnie poczekać aż pośpi i obrobi fotki :)

Adaho_krak napisał/a:
Dziękuję wszystkim za przybycie i spotkanie.

Również dzięki, że przybyłeś Misiem Lagunem :P