To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Nasi widziani na drodze

Anonymous - 19-06-2011, 21:14

Pavelos, wystarczy przyjechać na spot - były już dwa od momentu kiedy mnie o naklejki poprosiłeś ;)
PeH - 19-06-2011, 21:45

Tomii widziany dzisiaj... co prawda nie na drodze, a na placu zabaw ;) i nie w miśku a na rowerze ;) ale widziany... Pozdrawiam :D
t0m3k - 20-06-2011, 14:27

czy mismen1980 nie jechal dzisiaj rano ( 9:30 ) z Bielska w strone Żywca ?? bo mijałem ślicznego czarnego gala na wysokosci budowanej obwodnicy. Pomachałem ręką :)
Tomii - 20-06-2011, 21:25

PeH napisał/a:
Tomii widziany dzisiaj... co prawda nie na drodze, a na placu zabaw ;) i nie w miśku a na rowerze ;) ale widziany... Pozdrawiam :D

No a ja tak przemknąłem że tylko Twoją żonę zobaczyłem no a później z góry dopiero Ciebie :)

mismen1980 - 21-06-2011, 11:31

t0m3k napisał/a:
czy mismen1980 nie jechal dzisiaj rano ( 9:30 ) z Bielska w strone Żywca ?? bo mijałem ślicznego czarnego gala na wysokosci budowanej obwodnicy. Pomachałem ręką :)

oj możliwe wręcz pewne, ale byłem tak zaspany że nie zauważyłem ;)

Arturro-86 - 22-06-2011, 10:06

Wczoraj (21.06.2011) w okolicach tyskiego lodowiska widziany czarny Lancer X hatchback z Sosnowca :wink: Jechałem za nim jakiś czas, po czym musiałem skręcić w prawo :mrgreen:
Przyznać się, kto to był :twisted:

Złapałem też na mieście srebrnego Galanta EAxA na tyskich blachach... koleś miał niezłe ździwko, jak mu zdjęcie komórką robiłem :roll: Niestety nie mam teraz jak wrzucić, bo zepsuł mi się czytnik kart pamięci (jedyna łączność z moim telefonem).
Dla Mitsumaniaków z Tychów, ten Galant ma tablice :arrow: ST 91193 :wink: Trzeba "upolować" i dać wizytówkę :p

PeH - 22-06-2011, 16:26

Tomii napisał/a:
PeH napisał/a:

No a ja tak przemknąłem że tylko Twoją żonę zobaczyłem no a później z góry dopiero Ciebie :)

:D

Zapraszam kiedyś na kosza ;)

Morfi - 24-06-2011, 17:14

Londolut widział moja Cari i mi Ją popisał :twisted: Melduję, że już umyta i nie ma po czym pisać i do żadnych niemiec się nie wybiera :D
londolut - 24-06-2011, 19:47

Hehehhe ;) Dorwałem tego wehikuła o 23 :D
Morfi - 24-06-2011, 19:50

londolut, Wiem jak tam wyprawa na chechło :) Aż mi wstyd było jechać, stawałem na skrzyzowaniu a ludzie patrzyli coście napisali :twisted:
Musze się lepiej ukrywać :D

Jogurt - 24-06-2011, 20:27

Morfi napisał/a:
do żadnych niemiec się nie wybiera
widze że mój tekst idzie w świat :lol:
mjsystem - 25-06-2011, 01:31

Arturro-86 napisał/a:
Wczoraj (21.06.2011) w okolicach tyskiego lodowiska widziany czarny Lancer X hatchback z Sosnowca Jechałem za nim jakiś czas, po czym musiałem skręcić w prawo
Przyznać się, kto to był

Arturro to ja się kręciłem po Tychach :mrgreen: Widziałem z tyłu galanta ale nie potrafiłem rozkminić kto to :roll: A to Ty :mrgreen:
Pozdrawiam !!!

Arturro-86 - 25-06-2011, 16:10

mjsystem napisał/a:
Arturro to ja się kręciłem po Tychach :mrgreen: Widziałem z tyłu galanta ale nie potrafiłem rozkminić kto to :roll: A to Ty :mrgreen:
Pozdrawiam !!!

Tak myślałem, ale pewny nie byłem :lol:

Dzisiaj pod Realem w Tychach widziany marcin4g - melduję w jego imieniu, że Eclipse ładnie się błyszczy, po "przygodzie" na spocie w Tychach nie ma śladu :wink:

marcin4g - 26-06-2011, 23:40

Arturro-86 to byś się przywitał :mrgreen:

.. pozostaje mi tylko potwierdzić - zderzak zrobiony całe szczęście szybko zapominałem o całej sprawie, wszyko zrobione na najwyższym poziome szybko sprawie i fachowo

Arturo-86 wiesz może kto się powozi bordowym galem kombi na ST przed liftem ? często go widzę w okolicach hotelowca :roll:

p.s
Cytat:
Dla Mitsumaniaków z Tychów, ten Galant ma tablice :arrow: ST 91193 :wink: Trzeba "upolować" i dać wizytówkę :p
a młody kierownik? bo jak tak to meszka? gdzieś na R-rze lub w okolicach ....
Anonymous - 26-06-2011, 23:46

londolut widziany dzisiaj 50 metrów od miejsca naszego spota... niestety nie przyjechał się przywitać z ekipą, mimo iż go widzieliśmy i nawet dzwoniliśmy... :evil: