Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...
TNT - 02-09-2005, 00:02
co do identyfikatorkow to rozdalismy ok 200 szt reszty nie licze bo to inna bajka mysle ze wyliczenie firka jest najblizsze przypomnijcie sobie ile bylo ludzi na placu nie wszyscy byli w osrodku a zliczanie na podstrawie domkow to se ne da bo byly i namioty itd ja mysle ze 180 jest najblizsze prawdy a mysle ze nawet wiecej. Na zdjeciu brakuje wiecej niz 20 osob - pewnie byli w realu a plac podczas zdjecia nie byl pusty.
igi - 02-09-2005, 09:38
Fotoreportaż ze zlotu na naszych stronach w zakładce zloty. Pierwsza relacja MMC a druga moja
kordiank2 - 02-09-2005, 09:58
igi - dla mnie BOMBAAAAAA
tylko cztery fotki mi nie wchodzą: trzy pierwsze w drugim rzędzie i ostatnia
gratulacje - komentarze i dobór fotek z jajem i chociaż lublin rulezzzz to i ja z dziedzicem też się załapałem, hę..
igi - 02-09-2005, 10:01
wiem wiem jak przerzucałem na serwer zmienił jpg na JPG ale już poprawione!!
raddex - 02-09-2005, 10:40
Zlot byl naprawde bardzo udany, nie widzialem jeszcze wczesniej tak dobrej organizacji. Mojej zonie tez bardzo sie podobalo (pozdrawia autobusik ze Szczecina).
Podziekowania dla Firka za to przedsiewziecie i dla wszystkich ktorzy pomagali.
No i pozdrowienia dla wszystkich.
W nastepnym zlocie sam bede chcial pomoc.
Rafal_Szczecin - 02-09-2005, 16:38
IGI normalnie bomba, widze duzo fotek wykorzystanych rowniez z naszego alubu i bardzo dobrze, impreza NAPRAWDE BARDZO UDANA.
sam jestem na dwoch zdjeciach
Firus wielkie dzieki za organizacje takiego zlotu.
Raddex, rowniez pozdrowionka dla Ciebie i Oli przesyla CALY autobusik
pozdrowionka chlopaki i dziewczyny do zobaczenia na nastepnym zlocie
ps. musze wam cos powiedziec
KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit :
ołki dołki !!!!!!!!!! widze ze nad moim avantarkiem przybyl podpis Sierściuszek
jejq no ide zobaczyc czy Polsaler ma nad avantakiem Sierściuch
edit 2 : sprawdzilem, Polek nie ma Sierściuch czy moze ktos tak cichaczem mu to zrobic ??:)
z gory dziekuje
jak by ktos nie wiedzial to jest tak ze ja jestem
Młodszym Sierściuchem a Polsaler
Starszym Sierściuchem
hehe
pozdrowionka
Kofi - 02-09-2005, 18:14
BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAAH!!!!!!!
ALe ktos mnie namierzyl. I komentarz. Tak sie usmialem ze malo co niespadlem z krzesla
http://mitsumaniaki.com/strona/grudziadz2.php
Moja fotka obok astry
polsaler - 02-09-2005, 20:50
IGI TO JEST SUPEEEEERRRRRRRRRRRR !!!! ODDAJE KLIMAT ZLOTU JAK MAŁO CO
JESTEŚ WIELKI I ......... KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Firebee - 02-09-2005, 21:51
IGI Historyjka obrazkowa Super:)
Jestes wielki..
I skonczcie mi dziekowac!!!:P
Bo sie rozplyne:)
Pozdro
FIrek..
wywalili mnie dzis z roboty:P macie jakas?:)
Firebee - 02-09-2005, 21:56
Jeszcze jedno...
Przez 2005 lat nigdy w Polsce w jednym miejscu nie zjechało się tyle właścicieli Mitsubishi!!
A to szmat czasu...
Jeszcze raz dziękujemy Wam za zaufanie, za szmat drogi, który pokonaliście jadąc do Grudziądza, za to że dobrze się bawiliście mimo paru potknięć, że jesteście tacy kochani!
Teraz już tylko może być lepiej..
Pozdro
Firek
Jackie - 02-09-2005, 21:57
Taa, mamy, a co?? Organizator zlotów Mitsumaniaków - pełny etat - 24/7/365. Pewnie wolałbyś kamienie łupać, co??
Firebee - 02-09-2005, 22:08
Szczerze? Gdybym nie miał żony to mógłbym za darmo to robić przez całe życie.. Nie wiecie jaka to satysfakcja widzieć zadowolone Wasze mordki!:) Tylko byście mnie karmili:P
Buziaki
Firek
Jackie - 03-09-2005, 09:59
Firebee napisał/a: | Szczerze? Gdybym nie miał żony to mógłbym za darmo to robić przez całe życie.. Nie wiecie jaka to satysfakcja widzieć zadowolone Wasze mordki!:) Tylko byście mnie karmili:P
Buziaki
Firek |
Wiesz, z żoną to my sobie poradzimy, bardzo sympatyczna białogłowa, myslę, że wraz z kolegą Polsalerem jakoś byśmy dali radę Żart oczywiście, a poza tym nie marudź, nie znam kobiety, która wytrzymałaby z facetem, który zamiast się nią i maluchem zajmować gania po jakichś polach namiotowych dla bandy świrów organizujących najazd na Grudziądz. Moja żona pogoniłaby mnie drugiego dnia....
Pozdrowionka
Firebee - 03-09-2005, 10:49
my na szczescie sobie wszystko wyjasnilismy jeszcze w sobote poznym wieczorem:) Maja racje Ci co mowia, ze 6 jest dobry na wszystko:)
Pozdro
Firek
igi - 03-09-2005, 11:23
polsaler napisał/a: | JESTEŚ WIELKI I ......... KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ja cienie tez kocham!!!!!!!!!!!!! i wszystkich was kocham!!
EDIT: Od razu wielki waże tylko 95 kg
|
|
|