Gadzety - UWAGI DOT. DZIAŁANIA OFICJALNEGO SKLEPU MITSUMANIAKÓW
Seichan - 11-06-2011, 20:43
Czy nazwy rozmiarówek da się w jakiś sposób powiązać z nazwami produktów?
Firebee - 12-06-2011, 11:30
na zdjęciach produktów jest napis pod nazwą produktu Ref. "...."
przetłumaczę to jakos w dziale rozmiarówki jeśli słabo to widać.
np.
Bluza męska i damska na zdjęciu Ref. SWUA HOOD
polo damskie Ref. POPL 200
polo męskie Ref. PORA 200
Tshirt damski Ref. TSRL 150
Tshirt dziecięcy Ref. TSRK 150
Tshirt męski Ref. TSRA 190
JESZCZE JEDNA UWAGA, którą chciałbym podkreślić!
kupując np. jeden produkt z produktów haftowanych i jeden z produktów grawerowanych trzeba osobno zapłacić za przesyłkę za każdy z nich.
Można kupować sobie ubrań do min. 2kg i przesyłka zostaje ta sama, ale dokupując długopis np Parkera, czy kubek należy osobno wpłacić za przesyłke...
Tego nie jestem niestety w stanie obejść.
Na każdy dział jest osobny producent, on wysyła do Was produkty i mam nadzieję, że nie będzie komplikacji z taką opcją, ani pretensji..
Opiszę to w dziale sklepu również i spróbuję (a raczej Owczar spróbuje) jakoś w automacie to ustawić.
Seichan - 12-06-2011, 11:52
To w takiej sytuacji trzeba też dokonać odpowiednich zmian w Regulaminie.
Firebee - 12-06-2011, 12:16
i już dzięki Tobie zostało zmienione:) Dziękuję!
gulgulq - 15-06-2011, 07:52
zdjęcie koszulki nie wchodzi w galerii:
Firebee - 15-06-2011, 10:04
naprawione chwilowo poprzez usunięcie:) Na następnej stronie jest polo białe.
Firebee - 21-06-2011, 14:48
drobne aktualizacje w dziale grawerowanych (doszły 2 produkty), aktualizacja dostępnych kolorów w gadżetach haftowanych (aby dostępność była w miarę stała). Jeśli ktoś chciałby kolor produktu inny niż aktualnie dostępny (a pokazany w karcie katologowej) proszę o kontakt w celu ustalenia czasu dostawy.
ALEX-77 - 24-06-2011, 08:57
a co z ramkami pod rejestrację,naklejkami i zapachami kiedy pojawią się w sklepie ?czy wogóle się pojawią ? bo chciałbym sobie sprawić 2 ramki i niewiem gdzie sią mam zgłosić.
Firebee - 24-06-2011, 09:05
ramki, zapachy i naklejki są dostępne tylko na spotach regionalnych i narazie tak pozostanie (by zachęcić wszystkich do wspólnych spotkań). Wejdź na forum do działu Twojego regionu, porozmawiaj z moderatorem regionalnym i jedź na Spotkanie. Jeśli faktycznie są powody, z których nie możesz jeżdzić na spotkania umów się z nim na odbiór/zakup gadżetów. Listę osób odpowiedzialnych za poszczególne regiony masz w przyklejonych tematach w dziale gadżety.
pozdrawiam
ALEX-77 - 26-06-2011, 23:39
Firebee napisał/a: | ramki, zapachy i naklejki są dostępne tylko na spotach regionalnych i narazie tak pozostanie (by zachęcić wszystkich do wspólnych spotkań). Wejdź na forum do działu Twojego regionu, porozmawiaj z moderatorem regionalnym i jedź na Spotkanie. Jeśli faktycznie są powody, z których nie możesz jeżdzić na spotkania umów się z nim na odbiór/zakup gadżetów. Listę osób odpowiedzialnych za poszczególne regiony masz w przyklejonych tematach w dziale gadżety.
pozdrawiam |
Niestet mój mod. miał tylko jedną (ostatnią) ,więc jakby ktoś miał jedną ewentualnie dwie to chętni kupię.
Pozdr.
gulgulq - 27-06-2011, 06:46
ALEX-77 napisał/a: | Niestet mój mod. miał tylko jedną (ostatnią) ,więc jakby ktoś miał jedną ewentualnie dwie to chętni kupię.
Pozdr. |
ja mam na stanie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=44751
Firebee - 01-07-2011, 20:17
na sklepie do działu produkty grawerowane wskoczą niedługo takie oto breloczki:
cena za szt. 9zł - może i wysoka, ale przypominam, że zamówienia są wysyłane i produkowane pojedynczo:)
A w przyszłym tygodniu w Sklepie powstanie zupełnie nowy dział:)
gulgulq - 01-07-2011, 20:56
niebieski breloczek po prawej, na dole przy kółku ma wadę fabryczną - dołeczek
Firebee - 01-07-2011, 21:29
te z dołeczkiem to seria limitowana:)
gulgulq - 02-07-2011, 06:59
ha!! ..
wiesz - przyszło mi teraz do głowy że może by wymyślił taki jakiś gadżet na którym byłby numer klubowy - czyli każdy miałby swój indywidualny numerek nadrukowany/wytłoczony itp. (jak na karcie klubowej) ??
|
|
|