Nasze Miśki - Nadszedl czas na GALANTA!!!
wicek - 23-07-2011, 15:27
Cytat: | Pompe GMB jaką masz? made in japan czy korea? |
Made in Japan Dobrze czy źle?
OK odezwę się do niego, dzięki.
wicek - 23-07-2011, 20:55
Można wyłączyć TCL? Jak tak to jak? Czym? :/
Juiceman - 23-07-2011, 21:08
guzikiem..... jeśli w ogóle masz tcl.
wicek - 23-07-2011, 21:12
MAM TCL, możesz się określić? Jakim, gdzie on jest?
luckyluck - 23-07-2011, 21:54
wicek napisał/a: | Jakim, gdzie on jest? |
Przycisk TCL znajduje się po lewej stronie obok regulacji wysokości świateł.
wicek - 23-07-2011, 22:02
Po prawej: Regulacja świateł
Po środku: Zaślepione
Po lewej: Dziura
Jutro wrzucę zdjęcie, a u was jest po ktor4j stronie, u mnie nie ma wcale :/
wicek - 23-07-2011, 22:04
[URL= Uploaded with ImageShack.us]fotka[/URL]
Miałem na kompie to wrzuciłem.
luckyluck - 23-07-2011, 22:10
wicek napisał/a: | a u was jest po ktor4j stronie, u mnie nie ma wcale :/ |
No właśnie tam powinno być. Może jednak nie masz? Skąd pewność, że masz TCL?
sveno - 23-07-2011, 22:11
wicek napisał/a: | Made in Japan Dobrze czy źle? | bardzo dobrze
wicek napisał/a: | Po lewej: Dziura | nie masz przycisku i zakładam, że nie masz TCL, zrób zdjęcie przypustnicy to Ci powiem dokładnie, a tak powinno to wyglądać:
przycisk:
a pod maską na przypustnicy powinny być 2 "grzybki" jeden jest od TCL a drugi od tempomatu, wygląda to tak:
albo odwrotnie (nigdy nie wiem który jest który )
wicek - 23-07-2011, 22:13
Bo jak się kola ślizgają to pokazuje na zielono TCl, przy przekręceniu stacyjki tez mam na zielono i na pomarańczowo napis TCl OFF na zielono TCL
wicek - 23-07-2011, 22:15
Przy okazji:
Kiedy się u was zapala rezerwa jeżdżąc na paliwie? Mi jak się połozy całkiem to się zapala.. Ile na rezerwie można zrobić km?
luckyluck - 23-07-2011, 22:22
wicek napisał/a: | Bo jak się kola ślizgają to pokazuje na zielono TCl, przy przekręceniu stacyjki tez mam na zielono i na pomarańczowo napis TCl OFF na zielono TCL |
Może ktoś dłubał i ... wydłubał. Dziwna sprawa. Próbowałeś zaglądać w tę dziurkę po zaślepce?
wicek napisał/a: | Kiedy się u was zapala rezerwa jeżdżąc na paliwie? Mi jak się połozy całkiem to się zapala.. |
Różnie, ostatnio miałem wskazówkę prawie 3-4mm ponad 0 i już się zapaliła. Zazwyczaj jednak zapala się 1mm nad 0.
wicek napisał/a: | Ile na rezerwie można zrobić km? |
Ponoć 60 ale nigdy tego nie sprawdziłem, bo na pustym baku źle mi się auto prowadzi. Cięższy wydaje się być stabilniejszy i szpargały z tyłu tak nie chroboczą na nierównościach.
wicek - 23-07-2011, 23:03
Cytat: | Może ktoś dłubał i ... wydłubał. Dziwna sprawa. Próbowałeś zaglądać w tę dziurkę po zaślepce? |
Nie zaglądałem bo myślałem ze tam jest dziura po LPG bo kiedyś w tym aucie było...
Jutro zobaczę
Cytat: | Ponoć 60 ale nigdy tego nie sprawdziłem, bo na pustym baku źle mi się auto prowadzi. Cięższy wydaje się być stabilniejszy i szpargały z tyłu tak nie chroboczą na nierównościach.
|
Ja teraz sprawdzam, na razie zrobiłem 32, mam w bagażniku 5L PB95 ;P
Dzieki
wicek - 23-07-2011, 23:06
Cytat: | a pod maską na przypustnicy powinny być 2 "grzybki" jeden jest od TCL a drugi od tempomatu, wygląda to tak: |
Mam dwa;)
[URL= Uploaded with ImageShack.us]fotka[/URL]
wicek - 23-07-2011, 23:14
sveno co to za przycisk po środku masz? :] kolo regulacji świateł
|
|
|