Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
Anonymous - 29-08-2011, 18:18
jeszcze bardzo bym chciał podziękować koleżance z Częstochowy, która zaopiekowała się moją kurtką, która mam nadzieje, że Cię ogrzała, bo mi w nocy przez was było tak bardzo gorąco
p.s. Sylwia jeszcze nie jesteśmy małżeństwem a ty już mi grozisz i jeszcze mówisz, że będą Ci za to dziękować. Super...
Wielkie podziękowania skieruję również do...
... Pani, która była dzielna i policzyła wszystkie auta, które pojechały w kolumnie nawet te co dojeżdżały
darkanian - 29-08-2011, 18:25
Zlot po prostu bajka. Rewelacja! Już nie moge doczekac się następnego.
P.s. Deo ten megafon to wiesz gdzie Ci chciała Nika zapachąć jak o 7 zaczynałeś audycję?
Anonymous - 29-08-2011, 18:34
Audycję zacząłem dopiero 9:05 ponieważ dostałem go dopiero o 8 rano i na specjalną prośbę Pana Pamara poczekałem grzecznie do 9 więc nie uwierzę w te oskarżenia, ale chciałem tylko powiedzieć, że w przyszłym roku radio DeoFM będzie działać 24H na dobę więc wtedy mnie zabijecie
co by nie robić OT to kolejne podziękowania...
Dziękuję Przemkowi vel Juice za to, że:
- dowiózł mnie całego na zlot i z powrotem
- przedstawił mnie koledze z MMC
- i przede wszystkim za do, że był na zlocie i z nami się bawił
Dziękuję Przemku
Juiceman - 29-08-2011, 18:40
Deo napisał/a: |
Dziękuję Przemku |
Nie ma problemu, ale tak czy siak zapomnij o ślubie zemną
Mary - 29-08-2011, 19:03
Wielki dzięki za wspaniały mitsumaniakowy zlot:) Organizatorzy stanęli na wysokości zadania i postawili wysoką poprzeczkę na kolejne lata - pełna profeska!!I pełen szacunek dla Was za ogromny wkład pracy i serca! Szczególne podziękowania i moc buziaków dla przekochanej, przecudnej i przesympatycznej trójki - Vendetty, Emady i Łukiego ))) Jesteście the best
m6riano - 29-08-2011, 23:06
Dopiero wróciłem...bo właśnie ORGANIZATORZY przygarnęli mnie na nocke....nakarmili...a na koniec jeszcze "odprowadzili" do Brzezin...
Przez ostatnie 24h czułem sie naprawde jak w rodzinie..którą nie wątpliwie jest rodzina MitsuManiaków.
Ten kto nie był niech żałuje...Zlot za rok tylko w Wawrzkowiźnie i z tymi Organizatorami,tyle że ja wpadam na tydzień i biore kiermana...;-)no i oczywiście szisze dla Madzi(jeszcze 7 smaków nie spróbowałaś;-)
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI
rolnikon - 29-08-2011, 23:07
Dzięki za super zlot
Wielkie podziękowania dla Organizatorów
I oczywiście dla SHARK1979, który pomógł mi na miejscu
emada - 30-08-2011, 00:31
Witajcie kochani!
Dziękuje za kolejny cudowny zlocik i te wspaniałe chwile, które z Wami spędziłam. Fajnie było poznać tylu nowych, pozytywnie zakręconych Mitsumaniaków Szczególne podziękowania wg kolejności dla:
- przede wszystkim dla mojej kochanej vendi za to, że przygarnęła mnie do MM
- całej ekipy za środowy wieczór
- yoshiko za pozytywną energię, kajak i zjazd na linie
- zeznia i nerusowi za uraczenie mnie w czwartkową noc orzechóweczką
- blondi za wsparcie na bramie
- deo za umilenie zlotu
- placetowi, wojmiemu i wszystkim sobotnim imprezowiczom za balety do rana! (nogi do tej pory mnie bolą! )
- swinksowi za pogaduchy w niedzielny wieczór
- m6riano za dzisiejszy dzionek
- vendi, pamarowi, forestowi i juniorowi za organizację zlociku
- lukaszossowi, madzi, pati, michałowi, woojasowi, michalinie za pomoc wszelaką w ogranięciu tematu
- szczególne podziękowania dla mary, jasia i andiego za to, że byliście!
Dziękuje także wszystkim Wam, których spotkałam przez te parę dni, a nie wymieniłam wyżej.
Do zobaczenia za rok!
m6riano - 30-08-2011, 00:35
emada napisał/a: | zeznia i nerusowi |
tym dwóm panom za alkomaty...niestety z przykrością muszę stwierdzić że Nerusowy alko coś niedomaga bo ok.14 miałem na nim 0,31 a godzinę później na Zezniowym 1,51..;-)
dodam że nic nie piłem po za wodą
Mithrill - 30-08-2011, 00:37
m6riano napisał/a: |
dodam że nic nie piłem po za wodą |
Gazowaną?
m6riano - 30-08-2011, 00:45
zwykła z biedronki..;-)
Mithrill - 30-08-2011, 00:48
O... to może być przyczyna.
nerus - 30-08-2011, 06:57
m6riano, musimy z zeznia porównać alkomaty na najbliższej imprezie,mielismy to zrobic na zlocie,ale jakos tak wyszlo;)..fakt ze po czwartkowej nocy rano mielismy na obydwuch alko 0,00
kasiaa - 30-08-2011, 12:13
Razem z Zigi-m, serdecznie dziękujemy organizatorom za przygotowanie i ogarnięcie zlotu. Co by nie było, to najważniejsze, że się dobrze bawiliśmy i poznaliśmy nowych ludzi. Chcielibyśmy szczególnie pozdrowić i podziękować:
- Valar-a z żoną - dzięki któremu mieliśmy cały domek dla siebie
- Yalook-owi z żoną i córą, Cabaniarzowi z żoną i córkami - za bardzo miłe towarzystwo
- Pablogalowej Martusi i PabloGal-owi oraz towarzystwu z domku nr 7, za pyszne trunki i strawę
- Góral1-owi za przypomnienie o statusie społecznym (pozdrowienia dla pozostałych osób z Waszego domku)
- ORAZ WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY GŁOSOWALI NA NASZE AUTKO ))) DZIĘKUJEMY!!!
djjarosz - 30-08-2011, 13:27
Wielkie podziękowania dla organizatorów za fantastyczny zlot !!! W tym za zarezerwowanie pogody!
Szczególne podziękowania dla foresta za wskazanie miejsca rozbicia namiotu i oprowadzenie po ośrodku oraz dla pamara i Madzi za troskę .
Równie wielkie podziękowania dla wszystkich Mitsumaniaków za niesamowicie miłą atmosferę.
Dziękuję też za wszelkie ważne i nieważne informacje nadawane przez rado Deo FM .
Do zobaczenia za rok !!!
|
|
|