Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011
Jackall - 02-10-2011, 21:48
No no no, ale poszalałeś całkiem fajnie wyglądają te domki a i okolica też piękna
Gdyby ktoś chciał to mogę zabrać ze sobą i udostępnić materac dmuchany dwuosobowy
Tomek - 03-10-2011, 11:36
Rebelias90 napisał/a: | w jednym bedzie Jackall z zona i Madzią zeby mial zaraz na miejscu i mogli sie wczesniej polozyc. Pozostaly pokoj w tym domku to juz sie podzielicie miedzy soba w drugim domku jest 7 łóżek z możliwością dołożenia materacy więc niestety lususów wam nie zapewnie ale wyspać sie wyśpicie |
niechaj Dawid z dziewczynami weźmie drugą trójkę
a reszta się zagnieździ w wesołym domku
dawidoski13 - 03-10-2011, 19:56
tomek84 napisał/a: | niechaj Dawid z dziewczynami weźmie drugą trójkę
a reszta się zagnieździ w wesołym domku |
A ja uważam,że do końca nie wiadomo kto gdzie będzie spał, być może będzie spontan
wojzi - 03-10-2011, 20:05
Kto by spał w taką noc .
A mi się może uda w końcu kogoś wyciagnąć na nocne wyjście na Babią. Będziecie wreszcie na miejscu to trudno się będzie wymigać
dawidoski13 - 03-10-2011, 20:09
wojzi napisał/a: | A mi się może uda w końcu kogoś wyciagnąć na nocne wyjście na Babią. Będziecie wreszcie na miejscu to trudno się będzie wymigać |
Jeśli tylko pogoda dopisze to czemu nie. Spacerek nad ranem dobrze nam zrobi
[ Dodano: 03-10-2011, 20:14 ]
sveno napisał/a: | wiem ze start imprezy o 16 ale tak jak dawid planowałem polazic wczesniej po gorach. Fajnie byloby wyjechac razem ale rozumiem tez dzieciatych. Ja planowałem wyjazd o 9.00 na miejscu byc przed poludniem, znalesc jakis lajtowy szlak na 3-4h i wrocic na impreze na 16. Ktos chetny na taki scenariusz? U mnie wyjazd w piatek odpada bo musze odpracowac wolna sobote |
sveno, to może jednak wyjedźmy wszyscy razem, noo chyba,że jak będzie ładna pogoda to wyjedziemy sobie w sobotę rano i coś się jeszcze poplątamy na miejscu? Decyduj ja nie chce być prowokatorem
Rebelias - 03-10-2011, 20:54
W sumie z tym wyjsciem na Babia gore przed impreza to fajny pomysl bo Magda wyrazila chec na takie wyjscie a i ja dawno na Babiej nie bylem
A jesli chodzi o droge to nie chwalac sie Trasa Lipnica Wielka - Nowa Huta pokonalem w 1h16min bylo cos ok godz 20 takze ruch niewielki a jesli spokojnie pojedziecie to w poltorej godzinki spokojnie zajedziecie
Tomek - 03-10-2011, 21:37
ja bym się dawidoski13 napisał/a: |
A ja uważam,że do końca nie wiadomo kto gdzie będzie spał, być może będzie spontan |
trzeba się bać
chętnie wybrał wczęsniej i obskoczył jakieś pagurki, ale Ewelina na pewno musi się wyspać
no i po górach to też nie będzie miała siły
Rebelias - 03-10-2011, 21:43
tomek84 napisał/a: | chętnie wybrał wczęsniej i obskoczył jakieś pagurki, ale Ewelina na pewno musi się wyspać
no i po górach to też nie będzie miała siły |
To jeszcze nie wyspani po weselu??
Mr V - 03-10-2011, 21:43
Wyjście super sprawa A i ja wezmę materac, tak na wszelki wypadek
Tomek - 04-10-2011, 09:05
Mr V napisał/a: | A i ja wezmę materac, tak na wszelki wypadek |
to ja wezmę spiwór, tak na wszelki wypadek
Jackall - 04-10-2011, 19:17
Rebelias90 napisał/a: | To jeszcze nie wyspani po weselu?? | Pogadamy jak Ty będziesz po ślubie
Mr V napisał/a: | Wyjście super sprawa | Porozmawiam jeszcze z Agnieszką bo kiedyś lubiliśmy chodzić po górach, pozostaje tylko kwestia kto będzie wnosił Madzie
A z babią mam pewien zatarg z dawnych lat i chętnie się jej przypomnę
Rebelias - 09-10-2011, 10:32
Do spotu coraz blizej a cos tu cicho....
Jak z tym wyjsciem na Babia Gore?? Jest dalej ktos chetny?? Przypominam ze juz pada snieg takze warunki juz nie beda zabardzo sprzyjajace...
I przypominam zeby zabrac zesoba jakies koce swetry kalesony itd bo wczoraj dzownlem to troche tez sypalo takze mozecie jeszcze sanki zabrac
Jackall - 09-10-2011, 15:20
Rebelias90 napisał/a: | Przypominam ze juz pada snieg takze warunki juz nie beda zabardzo sprzyjajace... | Kilka lat temu jak byłem na eskapadzie na Babiej to przy domku było pełne słońce i ok 8-10st C na plusie a gdy wyszliśmy powyżej linii drzew pogoda mocno się załamała i na Diablaku było już ok -30st C oraz bardzo mocny wiatr boczny z lodem więc jeżeli ktoś będzie się decydował na wejście to niech dobrze się przygotuje.
Mr V - 09-10-2011, 23:47
Jackall, zdradzisz mi, którą trasą chcesz jechać ? Jakieś punkty pośrednie? Aha i pytanie do Was Panowie, możemy wyjechać troszkę później ? O 12 odbieram Natalię z AGH i koło 30 min zajmie mi dojazd, więc teoretycznie zdążę na ten parking o 12:30. Ale wiecie jak to na alejach, dlatego bardzo proszę, poczekajcie na nas w razie "w". Będe dzwonił w razie planowanego spóźnienia
sveno - 10-10-2011, 10:58
Mr V, poczekamy Dawid przyjeżdżasz na parking czy mamy Cię zgarnąć gdzieś koło Myślenic?
|
|
|