Małopolskie - Spot przedorawski
wojzi - 10-09-2011, 12:30
Starszak ma 37,5 i boli go brzuch.
Czyli ja będę jednak sam.
Jackall - 10-09-2011, 14:05
Ja też już czekam na wyjazd...
Misiu już gotowy na wielkie wejście
wojzi - 10-09-2011, 16:53
Renia nakarmi Młodszego i zaraz wyjeżdżamy
Rebelias - 10-09-2011, 18:03
Ale wam dobrze siedzicie zajadacie karczki z grilla a ja muszę trawę kosić Niesprawiedliwe ale cóż... Jeszcze ide Misia wysprzatac piwko wypic i bede szukal RTLu na dekoderze:) To życze miłej zabawy no i do zobaczenia w październiku:)
Adaho_krak - 10-09-2011, 19:01
Rebelias90 napisał/a: | Ale wam dobrze siedzicie zajadacie karczki z grilla a ja muszę trawę kosić |
Ja też w pracy do 21.oo
HouseM - 10-09-2011, 19:30
Niestety musiałem wcześnie was opuścić. Do zobaczenie na następnym spocie.
Jackall - 10-09-2011, 20:58
Niech Ci co nie byli smakiem się obejdą
Tort był pyszny dziękujemy Wojzi za taką miłą niespodziankę
Pragnę również przeprosić że z częścią ludzi nie zdążyłem się nawet pożegnać ale Madzia już mocno śpiąca, zła i głodna była i musiałem szybko się zbierać.
Mam również nadzieję że takie spoty będą się częściej odbywały bo powiem Wam kurcze, że...
yyy no...
że...
MitsuManiaki to coś więcej niż grupa miłośników samochodów
i za to dziękuję szczególnie
się sentymentalnie zrobiło
Marcin-Krak - 10-09-2011, 21:42
Jackall napisał/a: | Tort był pyszny |
Potwierdzam
Choć już mało z kim miałem okazję się spotkać - to jednak - uwaga, uwaga - na torta udało mi się przybyć
Mr V - 10-09-2011, 22:15
Marcin-Krak napisał/a: | Jackall napisał/a: | Tort był pyszny |
Potwierdzam
Choć już mało z kim miałem okazję się spotkać - to jednak - uwaga, uwaga - na torta udało mi się przybyć |
I zobaczyć mojego starego złomka :D
wojzi - w 100% zasługujesz na rangę opiekuna regionu, organizacja godna podziwu. Dziękujemy Tobie i Żonie za super spotkanie.
Jackall - święte słowa
sieegurd - 10-09-2011, 22:44
My również dziękujemy za super spotkanie Mam takie życzenie, żebyśmy się spotykali w podobnej ilości na każdym spocie
Jackall napisał/a: | Tort był pyszny dziękujemy Wojzi za taką miłą niespodziankę |
Tort świetny, wojzi podziękuj jeszcze raz małżowince
Jackall napisał/a: | MitsuManiaki to coś więcej niż grupa miłośników samochodów
i za to dziękuję szczególnie |
Pięknie powiedziane Krzysiek Nic dodać, nic ująć
Mr V napisał/a: | wojzi - w 100% zasługujesz na rangę opiekuna regionu, organizacja godna podziwu. Dziękujemy Tobie i Żonie za super spotkanie. |
Amen
Jackall napisał/a: | Pragnę również przeprosić że z częścią ludzi nie zdążyłem się nawet pożegnać ale Madzia już mocno śpiąca, zła i głodna była i musiałem szybko się zbierać. |
U nas podobnie, szybki zryw, żeby Ola nie narobiła za dużo hałasu
Zdjęcia postaram się niedługo powrzucać
Jackall - 10-09-2011, 22:51
Mr V napisał/a: | I zobaczyć mojego starego złomka |
Chyba nie mówisz serio Mówiłem Ci że bardzo podobają mi się E3
Mr V napisał/a: | wojzi - w 100% zasługujesz na rangę opiekuna regionu |
Przyznam szczerze, że byłem troszkę zaskoczony jak Adam zaproponował Wojtka na nowego moda. A po dzisiejszym spocie nie mam najmniejszych wątpliwości, że Adam znalazł godnego następcę.
Mr V - 10-09-2011, 23:03
Jackall napisał/a: | Mr V napisał/a: | I zobaczyć mojego starego złomka |
Chyba nie mówisz serio Mówiłem Ci że bardzo podobają mi się E3
|
"Stary złomek" go nazwaliśmy jak go kupiliśmy i tak jakoś zostało Ale jestem na prawdę dumny z całej tej odwalonej roboty. Warto było i będę to powtarzał jeszcze przez dłuugi czas
ps. zaraz będą fotki
Jackall - 10-09-2011, 23:10
Mr V napisał/a: | "Stary złomek" go nazwaliśmy jak go kupiliśmy |
To masz szczęście, że to tylko nazwa choć nie adekwatna do jego piękna
Ja też już prawie wysłałem fotki
Mr V - 10-09-2011, 23:15
https://picasaweb.google.com/dorian.nalepa/SpotkanieMitsumaniakowWMaOpolsceJPG?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJPFvYqN1OC_vwE&feat=directlink
Jakość jest jaka jest, jeszcze wstawiam w formacie CR2, tam niektóre wyszły lepiej
mystek - 10-09-2011, 23:28
Przepraszam, że nie udało mi się dotrzeć dzisiaj, a widzę, że jest czego żałować :/ oby do następnego
|
|
|