Nasze Miśki - Colt CJ0 - Granatowy Forfiter
Dylan - 13-01-2013, 17:39
dokladnie w orginale tez te szpary sa i wcale to jakos nie wyglada zle tak juz musi byc lepiej sie nie da:)
Tovija - 13-01-2013, 18:23
Na zdjęciu ORI SE o tam gdzie ja mam kaniony tutaj przylega wszystko idealnie Porownajcie zdjecie z moimi to bedzie widziec ze cos sie dzieje nie tak
Marcin-Krak - 13-01-2013, 18:32
Tovija napisał/a: | Porownajcie zdjecie z moimi to bedzie widziec ze cos sie dzieje nie tak |
Może on nie ma oryginalnych i dlatego
ozzy89 - 14-01-2013, 00:09
Tovija napisał/a: | Obrazek
Na zdjęciu ORI SE o tam gdzie ja mam kaniony tutaj przylega wszystko idealnie Porownajcie zdjecie z moimi to bedzie widziec ze cos sie dzieje nie tak |
zrób też zdjęcie z takiej perspektywy, a nie tylko od góry
mkm - 15-01-2013, 19:59
Tovija napisał/a: | bede polowal na oryginalny zderzak |
Tak chyba będziesz musiał zrobić.
Podejrzewam, że zderzak masz w zamienniku i stąd różnice w krzywiznach.
Jak będziesz miał okazję (czyli ściągnięty zderzak ) popatrz na oznaczenia.
PS. Edytowałem "podpis do podpisu".
Wulgaryzm wykropkowany, nadal jest wulgaryzmem.
Tovija - 15-01-2013, 20:48
Nie no bez przesadyzmów... na przodzie miałem wymeniany zderzak i wsadzili jeszcze w Reichu z innego Colta (jak robilem konserwe to zauwazylem w srodku napis korektorem "Colt 97" ) wiec watie ze na tyl chcialo by sie komus szukac zamiennika i go lakierowac zamiast skombinowac ze szrotu za pare ojro i przemalować... pozatym aftermarketowy nie spasowalby z budą a moj wyglada na wogle nie ruszany od wyjazdu z Japonii (a wiem na wlasnej skorze ze raz sciagniety zderzak juz nie spasuje sie tak jak przed zdjeciem niestety - przód forfita). Zobacze jak wreszcie beda temp na plusie i go umyje porządnie - moze sie te szpary zalepia syfem jakims i nie bedzie przeswitu i sie przyzwyczaje :d hehe
mkm - 15-01-2013, 20:52
Sugeruję Ci skąd mogą wynikać kłopoty.
Tovija - 15-01-2013, 21:16
No ja rozumiem o co Ci chodzi Bo na logike skoro oryginalny spojler zderzaka nie chce siaść jak powinien to coś ze zderzakiem jest nie tak. Po prostu nie chce nawet o tym myslec ze mam na tyłku CJty jakis aftermarketowy badziew... :E ale na to wychodzi chyba
Tovija - 08-02-2013, 21:31
Zima troszke odpuściła więc umyłem Forfita i zrobiłem 2 zdjęcia przy okazji. Ale nie martwta się, zaniedługo wymiana przednich amortyzatorów z mocowaniami gumek
Tovija - 03-02-2014, 15:15
Temat można wywalić na hasiok. Colt sprzedany.
Tomek - 03-02-2014, 15:18
Cytat: |
Temat można wywalić na hasiok. Colt sprzedany. |
co potem?
jak żyć?
Tovija - 03-02-2014, 15:29
Nie rozumiem...
Przenosicie tematy aut do jakiegoś forumowego archiwum ? Bo w zasadzie dla tego napisałem, że auto sprzedane.
Tomek - 04-02-2014, 10:32
pytałem, co kupiłeś/kupisz po CJ
Tovija napisał/a: |
Przenosicie tematy aut do jakiegoś forumowego archiwum ? Bo w zasadzie dla tego napisałem, że auto sprzedane. |
nie ma archiwum
mkm tylko zamyka temat, z biegiem czasu zejdzie z pierwszej strony
Tovija - 04-02-2014, 11:38
Aha. Narazie butolotnia, zbieram fundusze i zaglądam na alledrogo i fora czy jest coś ciekawego na sprzedaż ale póki co niczego wartego uwagi nie ma. Może na wiosne zaczną się pokazywać jakieś konkretniejsze oferty
mkm - 04-02-2014, 15:23
Tovija, no to szukaj, kupuj i zakładaj temat.
Jak Mitasubiszi to "Nasze MIśki", a jak coś inszego to "Nasze NieMiśki"
|
|
|