To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Szukam Galanta V6 E54A

mapet - 05-04-2012, 18:57

i jak tam oględziny???
umawiamy się czy nie???
po świętach zaczynam się ogłaszać ale zaczekam na wiadomość od Ciebie.

Pozdro

Motofreak - 05-04-2012, 23:18

umawiamy tylko że nie muszę kogoś zwerbować żeby ze mną pojechał :oops: bo nie mam z kim :evil:

[ Dodano: 16-04-2012, 16:30 ]
Pojechałem, kupiłem :mrgreen: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=72441

Soner - 25-05-2012, 08:06

Żeby nie dublować tematu podpinam się do Motofreak'a. Również poszukuję gala VII gen E54. Automat czy manual - bez różnicy, ważne by w dobrym stanie. Z gazem czy bez również obojętne. Ważne byle był naprawdę zadbany i miał jak najmniej rdzy oraz klimatronik = bogata wersja. Kontakt preferuję PW, tam ewentualnie podam nr telefonu. Ewentualnie w grę wchodzi również E88.
Motofreak - 28-05-2012, 12:27

http://tablica.pl/oferta/...#638db5ab;r:;s:
widziałeś to ogłoszenie?
Wiem, że zależy ci na klimatroniku, ja tak nie wybrzydzałem i znalazłem ale i tak długo szukałem, ty też już bardzo długo szukasz dłużej ode mnie, mam nadzieje że wreszcie znajdziesz dzięki forum :wink:

Soner - 29-05-2012, 07:22

Widziałem to ogłoszenie. Bardziej hatchback mi się podoba.Sedan to jedynie czarny.
Frost - 29-05-2012, 15:37

jeśli moge coś dodać od siebie, to najlepszy kolor galanta w odpowiedniej budzie :) tylko wywalić drewnopodobne badziewie i bedzie śliczny. Ładna fela 17" i uwierz że będziesz dumny z takiego koloru (miałem takiego, bardzo ładnie sie utrzymuje czystość lakieru)
tpodsiadlo - 30-05-2012, 07:11

zalezy co sie komu podoba...
mnie tez marzyl sie czarny sedan, albo srebrny hatchback.
u mnie przewazyla cena - i mam hatchback'a, granatowego - ale jesli Bozia da - bedzie czarny
zdecydowana przewaga bagaznika nad sedanem

co do srebrnego - jakos wydaje mi sie ze jasny kolor wyglada mlodziej

Soner - 30-05-2012, 07:58

Aktualnie mam srebrnego hatchbacka i rzeczywiście znajomi na początku odejmowali mu kilka lat. Chciałbym czarny, zielony albo bordowy. Srebrny drugi też może być. Co do felg, to więcej niż 15" nie dam rady nałożyć, bo szkoda felg i uzębienia na tutejszych drogach.
szpala85 - 30-05-2012, 10:24

e tam :wink: ... czarny wcale nie jest taki fajny , u mnie każda ryska widoczna i kurz się lepi jak mrówki do cukru :wink:
marycjusz - 30-05-2012, 12:29

ee tam, czarny zajefajny , zobaczcie - tylko moje fele mu zapodać ;)

Wszyc - 30-05-2012, 13:13

Nie robi szału mój kolor lepszy :P :twisted: a będzie jeszcze lepszy kolor z czasem ;)

Frost - 30-05-2012, 13:23

E54A by Frost

a tak wygląda w siwym kolorze :-) Czarnego bym nie chciał bo wszystko na nim widac a srebrny jest przez koncern VW oklepany na maxa. Widziałem bordowego i mi sie podobal, niebieski i zielony już niespecjalnie, no ale chyba nie o ty rozmowa w temacie.

Jak ktoś chce dobre.i zadbane E54A to nie ma co myśleć o kolorze, bo jest tak mało dostępnych, sprawnych egz. ze kolor nie powinien odgrywać żadnej roli

k@rol - 30-05-2012, 19:15

Frost napisał/a:
Jak ktos chce dobre.i zadbane E54A to nie ma co myslec o kolorze, bo jest tak malo dostepnych, sprawnych egz. ze kolor nie powinien odgrywac zadnej roli
jestem podobnego zdania...ale szukaj bordowego :wink: :mrgreen:

Soner - 31-05-2012, 06:48

Frost napisał/a:
Jak ktoś chce dobre.i zadbane E54A to nie ma co myśleć o kolorze, bo jest tak mało dostępnych, sprawnych egz. ze kolor nie powinien odgrywać żadnej roli
ja się z tym zgadzam, ale troche pomarudzić zawsze można. Frost, na tym zdjęciu, co podaleś elegancko się prezentuje szary kolor. Może się i skuszę... Bordo też wchodzi w grę. Ogólnie hatchback bardziej niż sedan.
marycjusz - 31-05-2012, 10:41

k@rol czekaj niech no ja swojemu polerkę strzelę i go wypicuję jakąś pastą to zobaczysz :butthead: bo na razie to jestem zazdrosny :badgrin: