To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek

Tomek - 28-03-2012, 21:57

diabełek, wpadaj na spota w niedziele
m6riano - 29-03-2012, 01:02

tomek84 napisał/a:
chodzi o wartości merytoryczne, moralne, etyczne, estetyczne ...

wiem o co ci chodziło ale troche sarkastycznie odniosłem sie dosadnie do twojego posta..;-)
mkm napisał/a:
m6riano, z naklejką walnąłeś dubla :mrgreen:

:oops: :mrgreen:

diabełek - 29-03-2012, 21:13

tomek84 myślę o tym żeby wpaść ale co ja będę swoim szrotem jechać ...

może jak zrobię polerkę i wkoncu przypłyną kute nakrętki i nakręcę felgę a nie na tej 13 zimowej

diabełek - 29-03-2012, 21:27

Nowe graty :

- Owiewki od rosomaka

- Migacze białe/clear jak kto woli

- Tarcze, klocki, + szczęki OYODO

- Kanapa od mkm

- W wolnej chwili

mkm - 29-03-2012, 21:32

diabełek, jak Ci sie uda plan zrealizować to zapowiada sie niezły Lancer. :wink:
Baza w nienajgorszym stanie, więc życzę wytrwałości i płynności finansowej :wink: .

rosomak1983 - 29-03-2012, 21:42

No własnie w koncu ktos (poza mna oczywiscie :P ) zaczyna dłubacz przy tym jedynie słusznym modelu. :D W dodatku jest to brat blizniak mojego polarniaka... :D
Oby tak dalej...
Co do kanapy ... hmmm serio wolisz ta z GTi... strasznie szmaciana w porównaniu do weluru...

diabełek - 29-03-2012, 21:53

mkm jak widać po mału do celu no plan może zaskoczyć jeszcze ale powiano być grubo. jest tez duża chęć wyjazdu do angli po zabawkę 2litry 4x4 :P no zobaczymy co czas pokaze...

rosomak1983 no mam nadzieje ze przy pomocy ludzi dobrej woli :mrgreen: uda się go doprowadzić do fajnego stanu i będzie bliźniak twojego...

a co do kanapy hmm wiesz z tylu mało kto będzie jeździć przynajmniej narazie :D ale na pewno ten kolor bardziej będzie pasować do czarnych kubełków niż te originale które są

Tomek - 29-03-2012, 21:54

diabełek napisał/a:

tomek84 myślę o tym żeby wpaść ale co ja będę swoim szrotem jechać ...

zobaczysz nasze szroty, to się dopiero podłamiesz

m6riano napisał/a:
tomek84 napisał/a:
chodzi o wartości merytoryczne, moralne, etyczne, estetyczne ...

wiem o co ci chodziło ale troche sarkastycznie odniosłem sie dosadnie do twojego posta..;-)

aaaaa, to ok

diabełek - 29-03-2012, 22:04

szroty hm galant ekstra myślałem nad takim oglądałem 2 sztuki ale cos nie wypalilo.

przemyśle to żeby wpaść ale tak głupio tego szrota narazie pokazywać :) :) :mrgreen:

Hm która kierka 28cm to chyba zamała do takiego sedana ?? lepiej 30cm ??

- Raid Hp 28cm

- Raid hp 30cm

rosomak1983 - 30-03-2012, 01:42

diabełek napisał/a:
uda się go doprowadzić do fajnego stanu i będzie bliźniak twojego...

w zasadzie to juz sa, moze nie jednojajowe ale to własnie dobrze... :P
diabełek napisał/a:
co do kanapy hmm wiesz z tylu mało kto będzie jeździć przynajmniej narazie :D ale na pewno ten kolor bardziej będzie pasować do czarnych kubełków niż te originale które są

U siebie mam czarne recaro, i tez kupiłem kanape tylna GTi kiedys, ale jak ja zobaczyłem dotknałem to zwatpiłem. Tapicerka w GTi to dno...
Fakt faktem recaro przy welurze to tez zwykly szmatławiec ale choc ma wyglad znacznie ciekawszy i trzymanie lepsze. Ehhhh gdyby był czarny welur w GTi :roll:
A co do kolorystki to szary pasuje do czarnego.
A wogóle to sie wkurze i obszyje kiedys te recaro welurem...
Co do kierownicy to ta czarno lepsza, a klakson najlepiej mitsu... :wink:

m6riano - 30-03-2012, 09:29

ta druga fajniejsza...;-)
diabełek - 30-03-2012, 09:59

czarna fajna ale mala 28cm hm.. muszę chyba założyć i zobaczyć jak to działa :P ta druga srebrno 30cm jakoś lepiej to działa :) no zobaczymy

POMOCY:

hm panowie jak się dostać do żarówki w migaczu z przodu jak zdemontować obudowę to jest na jakiś wsuwkach czy muszę błotnik odkręcić ??

rosomak1983 - 30-03-2012, 12:31

diabełek napisał/a:

hm panowie jak się dostać do żarówki w migaczu z przodu jak zdemontować obudowę to jest na jakiś wsuwkach czy muszę błotnik odkręcić ??

musisz podwazyc kierunek, tylko nie pamietam z której strony, niczego nie trzeba sciagac, on jest na wcisk.

diabełek - 30-03-2012, 13:27

rosomak dzięki za pomoc zobaczymy czy uda sie:P

panowie co sadzicie o amorkach przód + tył co polecacie :

TOKICO, KAYAB, BILSTEIN, i co tam jeszcze można włożyć sensownego ??

m6riano - 30-03-2012, 13:50

rosomak1983 napisał/a:
musisz podwazyc kierunek, tylko nie pamietam z której strony

Jeśli jest założony na takiej samej zasadzie jak w EAXX to ja ostatnio u siebie wyjmowałem podważając od strony kierowcy..