Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek
Tomek - 28-03-2012, 21:57
diabełek, wpadaj na spota w niedziele
m6riano - 29-03-2012, 01:02
tomek84 napisał/a: | chodzi o wartości merytoryczne, moralne, etyczne, estetyczne ... |
wiem o co ci chodziło ale troche sarkastycznie odniosłem sie dosadnie do twojego posta..;-)
mkm napisał/a: | m6riano, z naklejką walnąłeś dubla |
diabełek - 29-03-2012, 21:13
tomek84 myślę o tym żeby wpaść ale co ja będę swoim szrotem jechać ...
może jak zrobię polerkę i wkoncu przypłyną kute nakrętki i nakręcę felgę a nie na tej 13 zimowej
diabełek - 29-03-2012, 21:27
Nowe graty :
- Owiewki od rosomaka
- Migacze białe/clear jak kto woli
- Tarcze, klocki, + szczęki OYODO
- Kanapa od mkm
- W wolnej chwili
mkm - 29-03-2012, 21:32
diabełek, jak Ci sie uda plan zrealizować to zapowiada sie niezły Lancer.
Baza w nienajgorszym stanie, więc życzę wytrwałości i płynności finansowej .
rosomak1983 - 29-03-2012, 21:42
No własnie w koncu ktos (poza mna oczywiscie ) zaczyna dłubacz przy tym jedynie słusznym modelu. W dodatku jest to brat blizniak mojego polarniaka...
Oby tak dalej...
Co do kanapy ... hmmm serio wolisz ta z GTi... strasznie szmaciana w porównaniu do weluru...
diabełek - 29-03-2012, 21:53
mkm jak widać po mału do celu no plan może zaskoczyć jeszcze ale powiano być grubo. jest tez duża chęć wyjazdu do angli po zabawkę 2litry 4x4 no zobaczymy co czas pokaze...
rosomak1983 no mam nadzieje ze przy pomocy ludzi dobrej woli uda się go doprowadzić do fajnego stanu i będzie bliźniak twojego...
a co do kanapy hmm wiesz z tylu mało kto będzie jeździć przynajmniej narazie ale na pewno ten kolor bardziej będzie pasować do czarnych kubełków niż te originale które są
Tomek - 29-03-2012, 21:54
diabełek napisał/a: |
tomek84 myślę o tym żeby wpaść ale co ja będę swoim szrotem jechać ... |
zobaczysz nasze szroty, to się dopiero podłamiesz
m6riano napisał/a: | tomek84 napisał/a: | chodzi o wartości merytoryczne, moralne, etyczne, estetyczne ... |
wiem o co ci chodziło ale troche sarkastycznie odniosłem sie dosadnie do twojego posta..;-) |
aaaaa, to ok
diabełek - 29-03-2012, 22:04
szroty hm galant ekstra myślałem nad takim oglądałem 2 sztuki ale cos nie wypalilo.
przemyśle to żeby wpaść ale tak głupio tego szrota narazie pokazywać
Hm która kierka 28cm to chyba zamała do takiego sedana ?? lepiej 30cm ??
- Raid Hp 28cm
- Raid hp 30cm
rosomak1983 - 30-03-2012, 01:42
diabełek napisał/a: | uda się go doprowadzić do fajnego stanu i będzie bliźniak twojego... |
w zasadzie to juz sa, moze nie jednojajowe ale to własnie dobrze...
diabełek napisał/a: | co do kanapy hmm wiesz z tylu mało kto będzie jeździć przynajmniej narazie ale na pewno ten kolor bardziej będzie pasować do czarnych kubełków niż te originale które są |
U siebie mam czarne recaro, i tez kupiłem kanape tylna GTi kiedys, ale jak ja zobaczyłem dotknałem to zwatpiłem. Tapicerka w GTi to dno...
Fakt faktem recaro przy welurze to tez zwykly szmatławiec ale choc ma wyglad znacznie ciekawszy i trzymanie lepsze. Ehhhh gdyby był czarny welur w GTi
A co do kolorystki to szary pasuje do czarnego.
A wogóle to sie wkurze i obszyje kiedys te recaro welurem...
Co do kierownicy to ta czarno lepsza, a klakson najlepiej mitsu...
m6riano - 30-03-2012, 09:29
ta druga fajniejsza...;-)
diabełek - 30-03-2012, 09:59
czarna fajna ale mala 28cm hm.. muszę chyba założyć i zobaczyć jak to działa ta druga srebrno 30cm jakoś lepiej to działa no zobaczymy
POMOCY:
hm panowie jak się dostać do żarówki w migaczu z przodu jak zdemontować obudowę to jest na jakiś wsuwkach czy muszę błotnik odkręcić ??
rosomak1983 - 30-03-2012, 12:31
diabełek napisał/a: |
hm panowie jak się dostać do żarówki w migaczu z przodu jak zdemontować obudowę to jest na jakiś wsuwkach czy muszę błotnik odkręcić ?? |
musisz podwazyc kierunek, tylko nie pamietam z której strony, niczego nie trzeba sciagac, on jest na wcisk.
diabełek - 30-03-2012, 13:27
rosomak dzięki za pomoc zobaczymy czy uda sie:P
panowie co sadzicie o amorkach przód + tył co polecacie :
TOKICO, KAYAB, BILSTEIN, i co tam jeszcze można włożyć sensownego ??
m6riano - 30-03-2012, 13:50
rosomak1983 napisał/a: | musisz podwazyc kierunek, tylko nie pamietam z której strony |
Jeśli jest założony na takiej samej zasadzie jak w EAXX to ja ostatnio u siebie wyjmowałem podważając od strony kierowcy..
|
|
|