Car Audio - coś o radiach i zmieniarkach w miśkach
plecho1 - 01-09-2014, 21:18
Tylko czy warto go w ogóle zdejmować
cudny90 - 01-09-2014, 22:59
To już nie o to chodzi, bo wiadomo, że takiego radia to nikt za darmo nie chce, ale jak się go ściąga, skoro u mnie przełącznik release w ogóle nie reaguje Próbowałem już trzymać przełącznik i wyciągać radio wkładając palce tam gdzie kaseta wchodzi i nic Może ktoś to przykleił jakąś taśmą dwustronną, co by nie wypadał?
plecho1 - 01-09-2014, 23:06
Abo coś się stało z mechanizmem zwalniającym.
i9i - 01-09-2014, 23:07
Zajrzyj do instrukcji obsługi auta. Zdejmuje się przyciski a nie cały panel
JCH - 01-09-2014, 23:08
cudny90 napisał/a: | Próbowałem już trzymać przełącznik i wyciągać radio wkładając palce tam gdzie kaseta wchodzi i nic | Ten panel w PH-2000 nie jest tak duży jak całe radio więc wkładanie palców do dziury na kasetę nic nie da.
Panel w PH-2000 to tylko cienka listwa z klawiszami programów 1, 2, 3, 4, 5, 6 ..... o ile dobrze pamiętam I jeśli chcesz wyciągać to tylko tę wąską listwę. Tylko faktycznie może ktoś z jakiegoś powodu podkleił albo mechanizm nie zwalnia panela.
FredPL - 07-05-2016, 12:50
Orientuje się ktoś jak wygląda temat na dzień dzisiejszy z podpięciem zmieniarki do oryginalnego radia? w moim przypadku jest to PH-3850 (MZ312637).
Przymierzam się do zakupu używanej zmieniarki bo można taką zakupić już od 50plnów, ale chcę się upewnić jak wygląda temat z podpięciem jej na dzień dzisiejszy. Przeczytałem cały temat i widziałem, że mimo iż zmieniarka była podpięta i miała zasilanie to radio jej nie widziało. Wie ktoś może o co dokładnie mogło iść i jak to wygląda teraz ?
PS. wymiana radia na inne mnie nie interesuje, chcę zachować oryginalny wygląd
Maxxim - 11-06-2023, 21:46
Witam, mam ogromny problem z radiem. Outlander 3
2014r. Zestaw multimedialny - po dłuższym wyjęciu akumulatora nie uruchamia się. Bezpieczniki sprawdzone - ok, prąd niby dochodzi - podświetlone wejście płyty plus przyciski - kostka od podłączenia radia daje prąd. Nie wiem co się dzieje? Ktoś coś może podpowie? Jakiś twardy reset? Jakoś można inaczej włączyć, jakieś dwa przyciski na raz czy coś w tym stylu? Poprostu ekran się nie świeci. Proszę o jakieś informacje. Dziękuję z góry za pomoc
|
|
|