To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czemu się Firek nie chwalisz?:)

Hubeeert - 30-09-2005, 14:36

EEE tam jak schodzi :wink: jak wraca z wózkiem pod pachą po schodach na 4 piętro :lol:
Firebee - 30-09-2005, 15:58

little sprostowanko: trzecie u teściów, drugie u mnie:) wózek wraz z zawartością wózka, która niebezpiecznie przybiera na wadze:)

tylko nie mowcie moim kolegom dresom, ze kupilem BMW dla zony i dlatego ze wozek sie miesci:P

keFirek
mów mi "łysy Zenek" to taka dresiarska ksywa co nie? :)

tomusn - 30-09-2005, 18:24

mam kolegę, jest łysy, ma BMZ, ma na imię Zenek... ale nie nosi dresa [:)]
Firebee - 30-09-2005, 21:12

a widzicie!! wiec jest drugi ktory jezdzi BMW (lub BMZ to pewnie nowszy model :P ) a nie jest dresem.. ale na pewno wcina kurczaki co? :D
Pozdro
Firek

[ Dodano: Nie Paź 02, 2005 9:45 am ]
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=666749

to o takim dresie jak Firek... :D

Anonymous - 03-10-2005, 17:12

TNT napisał/a:
Alek opracuj nowy znak dla Firka twoj jest zajefajny teraz trzeba opracowac drugi dla Bialostockiego Muzeum Wsi.

Poczułem się wywołany do tablicy, ale do grafiki to ja mam dwie lewe ręce. I czasem tylko coś pożytecznego przychodzi mi do głowy.
Tym razem nic mi nie przychodziło, więc tylko na szybko ulepiłem w PSuju coś na wzór znaczka z mojej Laguny (dołączam również).
Fachowców od malowania proszę o dopracowanie mojej wersji (prawami autorskimi proszę się nie przejmować) - może by z owalu BMW zrobić coś bardziej zbliżonego do diamentu?
A może najdą Was jakieś inne pomysły?

I to co wymyśliłem na Lagunę:

Rafal_Szczecin - 04-10-2005, 20:55

LOL

ALEK
:!: BRAWO :!:

BMW - Bedziesz Mieć Wydatki :?

Jackie - 04-10-2005, 21:12

Będziesz Miał Wpier**** ;) No są małe wyjątki ale na prawdę małe, tak coś na oko 175cm ;)
Firuś pozdro ;)

Hubeeert - 04-10-2005, 21:19

i kozia bródka :lol: to ten sam :lol:
Firebee - 04-10-2005, 22:26

hahaha.. ja tam nie wiem o kogo chodzi.. długasy jedne.. bo jeszcze w jakiś komplex nizszosci wpadne cy cuś...

Buziucha..
Wasz kochany dresiarz..
keFirek... a'ka Jogurt..