To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Jak Wam sie podoba Cari w nowym Maxi Tuningu??

Anonymous - 25-06-2008, 14:13

drodzy koledzy i koleżanki, w tym momencie pochwalę się, że moja Carisma będzie w TVN Turbo w Operacji Tuning (bez Tede), więc jeżeli ktoś jest chętny zobaczenia Cari w telewizorni, to zapraszam do oglądania Operacji Tuning w niedzielę, 29 czerwca 2008 o 9:30 rano i przez cały tydzień aż do następnej niedzieli w powtórkach :)
Cezar - 25-06-2008, 16:34

Geloo_Jedi napisał/a:
moja Carisma będzie w TVN Turbo w Operacji Tuning

no to ladnie gratuluje :D

teraz na pewno bede ogladal OT :wink:

Anonymous - 29-06-2008, 10:00

szacuneczek za włożoną pracę i efekt końcowy!!! :thumbright:
Szkoda tylko, że tak króciótko pokazana..... :?

szyszus1 - 09-07-2008, 19:51

A więc to tego Pana cari widziałem w Lublinie, gdy spacerowałem z kobietą :biggrin: Od kiedy mam Carisme, a nie długo bo od Marca zacząłem się dopatrywać każdej i w każdym miejscu :lol: Szczególne nadzieje miałem w Lublinie bo z tego co widzę na forum jest dużo Mitsumaniaków z tego miasta i nie wiedząc o tym trafiła mi się taka perełka:) Naprawdę, na żywo wygląda wspaniale, byłem pełen podziwu! I fajnie, że dziewczyna ma blisko stancje to będę mógł częściej na nią zerkać:) A przy okazji Pozdrowienia dla wszystkich Mitsumaniaków z lubelszczyzny! Forum oglądam od Lutego, ale to dopiero mój pierwszy post ponieważ na wszystkie nurtujące pytania dotąd znajdowałem odpowiedzi. Jeśli napisałem to nie w tym miejscu co trzeba to przepraszam i proszę Moderatora o przeniesienie posta. Proszę o odrobinę wyrozumiałości jestem tu nowy :wink:
Anonymous - 02-01-2009, 01:12

jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam do obejrzenia grudniowego wydania Auto Tuning Świat - pojawiła się w nim moja Cari w dziale Car Audio, są to najaktualniejsze zdjęcia, Cari w pełni skończona. I nawet na tylną okładkę działu Car Audio udało mi się dostać :mrgreen: :P Ogólnie w artykule świetnie zdjęcia powychodziły.
maly124 - 27-04-2009, 23:51

Szacuneczek piękna cari
Tiesto2015 - 28-04-2009, 00:01

GRATULACJE !

POZDRO :biggrin:

Geloo_Jedi - 15-04-2014, 00:13

Witam forumowiczów po latach swojej nieobecności.
Zainteresowanych zobaczeniem omawianej w tym topiku customowej Carismy zapraszam do galerii, gdzie znajdują się zdjęcia w pełni skończonego, przerobionego auta:
Custom Cari by Geloo_Jedi

Do moderatora: to jest link do galerii zdjęć przerobionej Carismy.

robert78 - 15-04-2014, 19:13

genialna graty wielkie
bialyjayz - 15-04-2014, 22:14

WOW :O wspaniała robota, niema do czego się nawet przyczepić
Geloo_Jedi - 15-04-2014, 22:19

bialyjayz napisał/a:
...niema do czego się nawet przyczepić

hehehe dobre :)
dzięki Panowie za miłe słowa :D ciężka własna praca popłaca :P

Jaro1974 - 15-04-2014, 22:41

Piękna bestia :wink: Widziałem ją w Operacji Tuning jak i w Auto Tuning Świat. Pełen szcun za włożony czas i kasę w to cacko.