Zachodniopomorskie - Nowy moderator zachodniopomorskie.
Olek - 13-06-2012, 08:40
volve napisał/a: | Olek napisał/a: | To dziwne, bo do mnie mail o wyjeździe do Banderasa nie dotarł, na OT Yoshiko pisała to samo. |
To ja może napiszę, jak według mnie to wyglądało. Otóż jedna seria OT na pewno była wysłana, dokładnie: 5 lutego 2012 13:02.
Natomiast wysłałem dnia 15-04-2012, 22:32 PW do Rafała, aby w miarę możliwości jak może, to wysłał wiadomość grupową tak dwa tygodnie przed spotem w ramach przypomnienia. Tutaj chodziło bardziej o to, żeby przypomnieć zarówno tym zapisanym, jak i nie zdecydowanym, że jest taki zlot. Bo jak ktoś w lutym usłyszał o zlocie, to wtedy mógł jeszcze nie wiedzieć, czy będzie mógł dotrzeć. Natomiast do maja mógł zapomnieć o zlocie, nie wszyscy aktywnie uczestniczą na forum zachodniopomorskim.
W tym drugim przypadku w sumie Rafał nie wysłał wiadomości ani też nie odpowiedział nic(mógł napisać, że nie ma czasu).
I od razu przypominam, że nie jestem zwolennikiem odebrania uprawnień Rafałowi, chciałem jedynie wyjaśnić tą sytuacje |
Tą wiadomość to i ja mam, ale chodziło właśnie o drugą wiadomość. O tej to ja kompletnie zapomniałem, zwłaszcza, że nawet nie wiedziałem czy wolne wtedy będzie.
Chodzi mi o wiadomość przypominającą, o którą prosiłeś. Jeśli coś organizuje się z takim odstępem czasu, to wypadałoby się przypomnieć (info o zapisach na koszulki zlotowe, noclegi itp. mogło przyjść kilka razy, choć nie wiem dlaczego, bo w grupie zlotowej nie jestem )
szuwar - 18-06-2012, 13:21
Ok, wyniki znane, wiec można podejmować decyzję. Z treści powyższych postów więcej kandydatur nie znalazłem jak Yoshiko, a i nie tylko kandydatur jak i słów aprobaty.
Wiec postanowione, Yoshiko - nowy moderator. Ale jest małe ale/zapytanie.
Mając 3 moderatorów tylko jeden jest główny i ma możliwość wysyłania grupowego PW. Kto ma być głównym ? Rozwiązania widzę dwa, takie w miarę szybkie i konkretne: 1. główny zostaje Rafał - i w porozumieniu z Yoshiko razem decydują co wysłać i kiedy. 2. robimy kolejną ankietę kto ?
Yoshiko - 18-06-2012, 13:52
Dziękuję za zazielenienie
mam nadzieję, że współpraca z chłopakami ze Szczecina będzie się układała
szuwar - 18-06-2012, 13:55
Yoshiko, gratki i życzę całej trójce spokojnej i owocnej współpracy. Pamiętajmy tylko, że bez nas i tak w 3 nic nie zdziałają
volve - 18-06-2012, 14:05
No gratulacje Yoshi Ale od razu piszę, że Twojego warunku nie spełnię (była mała wymiana PW między nami ) ;P
Yoshiko - 18-06-2012, 14:16
volve napisał/a: | Ale od razu piszę, że Twojego warunku nie spełnię (była mała wymiana PW między nami ) ;P |
jestem zdruzgotana
Bizi78 - 18-06-2012, 14:36
Yoshiko, gratulacje .
Rafal_Szczecin - 19-06-2012, 09:09
Administratora prosze o usuniecie moich uprawnien na wysylanie grupowego spamu, i przekazanie tej mozliwosci Yoshiko,
koszmarek - 19-06-2012, 09:17
Gratulacje Yoshi !!!
Yoshiko - 19-06-2012, 22:44
pamar - 20-06-2012, 08:23
No to teraz macie przechlapane
Yoshiko - 25-10-2014, 20:55
Dobry wieczór !!!
Słuchajcie - możecie wieszać na mnie psy ( choć szkoda tu psów) ale powrócę do sprawy moderatorów naszego regionu.
Maciek nie obraź się ale muszę to poruszyć.
Jest nas dwoje - tyle, że mam wrażenie, że Maćku jesteś jakby w wersji uśpionej. Ja wiem, rozumiem - praca.
Ale w sytuacji kiedy zgłaszamy swoją kandydaturę do organizowania ogólnopolskiego zlotu - ciebie też jakby nie ma .
Na moderatorskim coś tam się mówi - my nie wiemy co.
Ok już teraz mam dostęp bo o to poprosiłam.
Zlot, spot też jakby bez Ciebie a szkoda.
Myślcie co chcecie ale uważam, że mod musi żyć tym co się dzieje w MM.
Ja bardzo nalegam na zmianę - gdybyście mnie nie chcieli to oki usunę się - ale chciałabym aby druga osoba była bardziej "mobilna MitsuManiakowo"
Maćku - osobiście nic do Ciebie nie mam - ale chyba sam rozumiesz sytuację
I także osobiście nalegam - szuwara na moda - to bardzo zorganizowane stworzenie jest
I jeszcze jedno - nie chcę wywoływać kłótni ani sprzeczek - przedstawiłam sprawę jasno.
Yoshiko - 27-10-2014, 09:42
czy spośród osób które biorą czynny udział w życiu forum ktoś ma inne zdanie
bo nie chcę przedłużać czasu w tym temacie
volve - 27-10-2014, 09:58
To ja się wypowiem: usunięto nam moderatora (Rafała) i w to miejsce potrzebny jest nam nowy moderator. Jesteśmy jednym z najbardziej aktywnych regionów, ale też jesteśmy rozstrzeleni po województwie. Więc według mnie potrzebni są 3 moderatorzy: ze Szczecina, ze Stargardu oraz z Koszalina/Kołobrzegu.
Yoshiko - 27-10-2014, 10:08
volve napisał/a: | usunięto nam moderatora (Rafała) | nie usunięto - sam zrezygnował
volve napisał/a: | potrzebni są 3 moderatorzy | nie ma takiej potrzeby - na prawdę uwierz mi
volve napisał/a: | ze Szczecina, | spoko mogę się usunąć ale dajcie do choinki od siebie kogoś aktywnego
|
|
|