To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - był sobie colt.

koszmarek - 07-07-2012, 08:09

niedziela
koszmarek - 11-07-2012, 21:51

Zrobiłam dzisiaj coltem 70km co daje mi łącznie około 100km :) Gdyby jeszcze hamulce nie popiskiwały, sworzeń nie pukał i to wspomaganie w bagażniku... Byłoby miodzio.

Dziękuje Marianowi za mjuzik na pendku, dzisiaj mi umilał jazdę do i z pracy :)

Niestety jadąc już w stronę warsztatu czułam już bardzo niefajne zmęczenie oczu :/ Nie przyzwyczajona jestem chyba nie tylko do jazdy ale i do okularów, bo bez nich nie jeżdżę..

m6riano - 11-07-2012, 22:00

koszmarek napisał/a:
Dziękuje Marianowi za mjuzik na pendku

polecam sie na przyszłościa..';-)

koszmarek - 24-09-2012, 20:41

łoj jak tu cicho się zrobiło.
Tak więc colciak ma dokończone reperaturki przez przyjaciela warsztatu robione ! czas tylko na szpachlę,ale to jak dojdę do ładu ze sobą to zrobię.

Do tego Maro pospawał mi wydech i.. nie pierdzi !!! BA, nawet nie strzela z gazu, czy to może mieć coś wspólnego ze zespawanym wydechem? Bardzo dziwnie się jeździ, ale kwestia przyzwyczajenia.

Do tego stała się rzecz STRASZNA i PRZERAŻAJĄCA! Otóż zgubiłam mojego różowego pendriv'a z muzyczką co to mi Marian nagrał :( I cierpię... bo ani muzyczki ani pendrive'a...

mkm - 15-11-2012, 04:09

koszmarek napisał/a:
łoj jak tu cicho się zrobiło...

noooo...

koszmarek - 02-01-2013, 22:44

No więc ciotkolocik w końcu zakotwiczył na ciut dłużej z użyczeń dla klientów i no właśnie, czeka go przegląd zawieszenia i pod maski. W końcu od doprowadzenia go do użytkowania po kupnie nie było w nim nic większego grzebane(poza gratami od Krzyżaka), a potrzeba, bo troszkę stuka. I jeśli dalej nie będzie śniegu (pod koniec stycznia) to chyba zacznę nim podróżować do pracki :)
Do tego ramiona wycieraczek nie domagają. Też są na celowniku do przeglądu/wymiany/ naprawy/ na cokolwiek panowie w SMM wpadną :)

I przyda mu się porządne mycie i sprzątanie wnętrza. i radio...

Dzik - 03-01-2013, 09:39

Z wycieraczkami mam temat obcykany, nie dawaj Mackowi bo on jak zwykle chce coś rzeźbic, tłoczyc, dorabiac, ścinac.
koszmarek - 03-01-2013, 15:47

Dzik napisał/a:
Z wycieraczkami mam temat obcykany

Czekam z niecierpliwością aż będę mogła Ci przekazać te sprawę :) Maciek to zawsze chce rzeźbić ;)

koszmarek - 12-01-2013, 22:16

powiem Wam, że po dzisiejszej rozmowie ze Snowdevilem odwazyłam sie przesiąść na fotel kierowcy w nadziei na kontrol stanu mojego nadgarstka.... i na prawdę chyba moge powoli zaczynać jeździć :) jestem naładowana pozytywnie szczególnie, że wracaliśmy ekspresówką :) nigdy tak szybko (przepisowo) nie jechalam ;)
a z nowości jeszcze to wczoraj colt był u gaziarzy i wymienili mi reduktor i teraz podobno wszystko musi się ułożyć, bo na luzie ma bardzo niskie obroty. I podobno ma palić mniej niż do tej pory :)

Muszę jeszcze powiedzieć, że wymieniliśmy niedawno wnętrze ciotkolota. Dostałam fotele, kanapę i boczki od Tomusna. I fotele są o wiele wygodniejsze niż poprzednie, wysokość idealna! :)

Maretzky85 - 13-01-2013, 13:08

Up
karolgt - 13-01-2013, 17:28

to skoro takie zmiany to może zdjęcia jakieś? :P
rosomak1983 - 13-01-2013, 17:54

No własnie ciotka bez fotek sie nie liczy :D
tomusn - 13-01-2013, 22:05

koszmarek napisał/a:
Dostałam fotele, kanapę i boczki od Tomusna. I fotele są o wiele wygodniejsze niż poprzednie, wysokość idealna!
bardzo mnie to cieszy
koszmarek - 14-01-2013, 11:32

rosomak1983, karolgt, bardzo chętnie, ale jest tak brudny, że pękła by matryca ;) Będzie okazja do ogarnięcia go to wrzucimy fotens :)

tomusn, Dzięki !!! :)

koszmarek - 16-01-2013, 09:34

Colcik doczekał się początku przeglądu. Wczoraj wjechał na podnośnik i Maro przejrzał hamulce. Założyliśmy sprzęt od Krzyżaka, ale stały zaciski i Marek troszkę je rozruszał. Ale nadal mamy kłopot, bo nie hamuje jak powinien, więc czeka ciąg dalszy z szukaniem problemu :(

Tyle dobrego że warunki są już komfortowe- wczoraj stanął podnośnik więc będzie wygodniej diagnozować mojego ciotkolota :)