Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
igi - 13-10-2005, 12:49
Moominek napisał/a: | harpia kobieta-potwór, dręczycielka, okrutnica, sadystka; krwiopijca, pijawka, odrzyskóra, wyzyskiwacz, lichwiarz.
Etym. - gr. Hárpyiai '(dosł. zagarniające, uprowadzające) w mit. gr. Harpie, skrzydlate demony powietrzne, pojawiające się nagle, złowieszcze, żarłoczne'. |
Hmmmmmmmmm nie czytałem całego tematu ale czy kolega mówi przypadkiem o żonie Jackiego?? Bo jakoś mnie się tak skojarzyło
EDIT: CO ja plote to napewno nie ona (Zbliza sie przeglad a ona ma wladze nad cenami częsci ) Wstydz sie Jacku
Anonymous - 13-10-2005, 20:12
igi napisał/a: | Hmmmmmmmmm nie czytałem całego tematu ale czy kolega mówi przypadkiem o żonie Jackiego?? Bo jakoś mnie się tak skojarzyło |
Ja nie wiem co to znaczy "piękna kobieta", nie wiem też co znaczy "odrzyskóra"
Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały....
TNT - 13-10-2005, 20:18
Igi no to wpadles jak sliwka w kompot a o Jackiego zaczynam sie martwic. Ja was nie rozumiem przeciez to taka mila osoba
piwkotom - 13-10-2005, 20:20
buhahaha, no to teraz Wam sie oberwie
Jackie - 13-10-2005, 20:25
Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy!
Otóż ostatnimi czasy pojawiły się dziwne posty pisane pod moim nickiem i adresem e-mail, takie posty znikąd. Chciałbym tym samym zdecydowanie zdystansować się do tych odpowiedzi, jednoznacznie podkreślić, że moja żona nic z harpią wspólnego nie ma a temu niedobremu komuś kto się pode mnie podszywa zwrócić uwagę, że to bardzo nieładnie i nieetycznie i w ogóle źle. Mam nadzieję, że użytkownicy, którzy mnie znają nie dali wiary tym nieszczęsnym pogłoskom.
Pozostaję z uszanowaniem
Jacek vel. Jackie
P.S. Jak myślicie przejdzie??
Bartek - 13-10-2005, 21:19
Tiaaaa Jackie - wiesz czego to objaw, jak zona siedzi na sofce w salonie przed tv (lub klawiatura kompa)?
lancuch w kuchni jest za dlugi.........
Jackie - 13-10-2005, 21:38
Bartek, a Ty chcesz się jeszcze kiedyś ze mną zobaczyć?? Bo jak tak to wiesz...taki text to już tylko na PW
Pazdrawliajem
Efa! - 14-10-2005, 03:31
Hej, chłopaki!!! Zacznijcie znowu w temacie pisać, a nie o małżeńskich niesnaskach wywody... Te posty o babkach, szczególnie z ilustracjami, czytało się 100 razy ciekawiej!!!
Proszę, wróćcie do tematu - napisał mod z Off Topic (z tego wniosek nasuwa się sam: mod OT MUSI BYĆ blondynką )
igi - 14-10-2005, 07:56
Jackie napisał/a: | Otóż ostatnimi czasy pojawiły się dziwne posty pisane pod moim nickiem i adresem e-mail, takie posty znikąd |
No właśnie jakieś takie dziwne posty także pod moim nickiem się pojawiły.
TNT napisał/a: | Igi no to wpadles jak sliwka |
Betty napisał/a: | Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały |
Kto ma Space Stara 1.3 i wypożyczy mi na kilka godzin w celu demontażu dobrego sprzegła??
Ale wracając do tematu to pokaże Wam piekną kobięte
i takie moje nieśmiałe pytanie: Czy dobrze usłyszałem właśnie że GRAFIX ma promocje na sprzegła do Space Stara??
Matejko - 14-10-2005, 08:16
oj Igor twoja zona tez na forum nie zaglada??
panowie ale ja was nie rozumiem - macie super zony,
a o pieknych kobietach wypisujecie, jakies demi moore, denise richards, az wstyd ze zaden z was nie napisal, ze piekna kobieta obiektywnie wg niego to jego zona
ja to mlody jestem, a wiec moze jessica alba, albo cos w temacie tyłka dżenifer lopessss
Student - 14-10-2005, 09:36
Ależ Mateuszu jeden napisał tylko się ukrywa.
Moominek - 14-10-2005, 09:39
Betty napisał/a: | Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały.... |
Chorobcia! A ja ostatnio sprzęgło przysmażyłem A będą może jakieś rabaty?
Jackie napisał/a: | P.S. Jak myślicie przejdzie?? |
Mnie to przekonało Powiem więcej. Jestem zbulwersowany zachowaniem podszywacza i żądam wydania go w ręce odpowiednich władz
Matejko napisał/a: | panowie ale ja was nie rozumiem - macie super zony, |
O sprawach oczywistych się nie pisze, bo można popełnić życiowy błąd, jaki popełnił pewien mój znajomy na imprezce. Wzniósł kielich i wygłosił toast: "Zdrowie pięknych Pań i mojej żony"
A wracając do tematu to mojej żonce podoba się właśnie Lopezówka... Urodę ma fajną ale ten kuperek jest z lekka komiczny
Matejko - 14-10-2005, 10:16
Moominek napisał/a: |
Wzniósł kielich i wygłosił toast: "Zdrowie pięknych Pań i mojej żony"
|
ja tam zawsze wznosze toast wraz z kumplem ktory byl ze mna na zlocie - zreszta ci co byli na zlocie slyszeli:
ja: "zdrowie pieknych pan"
[w tym momencie kobiety sie usmiechaja]
moj kumpel: "ktore moze przybeda"
Hubeeert - 14-10-2005, 10:38
Taaa
To ciekawe co piszą Jackie i Igi. Logi forum jasno wykazują że łżą jak psy bo pisali z tych co zwykle IP czyli to Oni pisali te paszkwile. Może pod wpływem ale to nie okolicznośc łagodząca tylko wprost przeciwnie bo wiadomo że in vino veritas
PANOWIE JESTEŚCIE UDUPIENI!!!
Jackie - 14-10-2005, 10:42
Hubeeert napisał/a: | PANOWIE JESTEŚCIE UDUPIENI!!! |
ZDRAJCO!!!!! Czekaj ty czekaj, niech ja się tylko z wiesz kim zobaczę....uch, żesz ty!!
|
|
|