To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

igi - 13-10-2005, 12:49

Moominek napisał/a:
harpia kobieta-potwór, dręczycielka, okrutnica, sadystka; krwiopijca, pijawka, odrzyskóra, wyzyskiwacz, lichwiarz.

Etym. - gr. Hárpyiai '(dosł. zagarniające, uprowadzające) w mit. gr. Harpie, skrzydlate demony powietrzne, pojawiające się nagle, złowieszcze, żarłoczne'.

Hmmmmmmmmm nie czytałem całego tematu ;) ale czy kolega mówi przypadkiem o żonie Jackiego?? Bo jakoś mnie się tak skojarzyło :) :mrgreen:

EDIT: CO ja plote to napewno nie ona :) (Zbliza sie przeglad a ona ma wladze nad cenami częsci :) :mrgreen: ) Wstydz sie Jacku :lol: :twisted:

Anonymous - 13-10-2005, 20:12

igi napisał/a:
Hmmmmmmmmm nie czytałem całego tematu ale czy kolega mówi przypadkiem o żonie Jackiego?? Bo jakoś mnie się tak skojarzyło

Ja nie wiem co to znaczy "piękna kobieta", nie wiem też co znaczy "odrzyskóra" ;-)
Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały.... ;)

TNT - 13-10-2005, 20:18

Igi no to wpadles jak sliwka w kompot a o Jackiego zaczynam sie martwic. Ja was nie rozumiem przeciez to taka mila osoba :mrgreen:
piwkotom - 13-10-2005, 20:20

buhahaha, no to teraz Wam sie oberwie :lol:
Jackie - 13-10-2005, 20:25

Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy!

Otóż ostatnimi czasy pojawiły się dziwne posty pisane pod moim nickiem i adresem e-mail, takie posty znikąd. Chciałbym tym samym zdecydowanie zdystansować się do tych odpowiedzi, jednoznacznie podkreślić, że moja żona nic z harpią wspólnego nie ma a temu niedobremu komuś kto się pode mnie podszywa zwrócić uwagę, że to bardzo nieładnie i nieetycznie i w ogóle źle. Mam nadzieję, że użytkownicy, którzy mnie znają nie dali wiary tym nieszczęsnym pogłoskom.
Pozostaję z uszanowaniem

Jacek vel. Jackie

P.S. Jak myślicie przejdzie?? ;)

Bartek - 13-10-2005, 21:19

Tiaaaa Jackie - wiesz czego to objaw, jak zona siedzi na sofce w salonie przed tv (lub klawiatura kompa)?

lancuch w kuchni jest za dlugi.........

Jackie - 13-10-2005, 21:38

Bartek, a Ty chcesz się jeszcze kiedyś ze mną zobaczyć?? Bo jak tak to wiesz...taki text to już tylko na PW ;)
Pazdrawliajem

Efa! - 14-10-2005, 03:31

Hej, chłopaki!!! Zacznijcie znowu w temacie pisać, a nie o małżeńskich niesnaskach wywody... Te posty o babkach, szczególnie z ilustracjami, czytało się 100 razy ciekawiej!!!

Proszę, wróćcie do tematu - napisał mod z Off Topic (z tego wniosek nasuwa się sam: mod OT MUSI BYĆ blondynką :mrgreen: )

igi - 14-10-2005, 07:56

Jackie napisał/a:
Otóż ostatnimi czasy pojawiły się dziwne posty pisane pod moim nickiem i adresem e-mail, takie posty znikąd

No właśnie jakieś takie dziwne posty także pod moim nickiem się pojawiły.

TNT napisał/a:
Igi no to wpadles jak sliwka

:roll: :|

Betty napisał/a:
Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały

Kto ma Space Stara 1.3 i wypożyczy mi na kilka godzin w celu demontażu dobrego sprzegła?? 8)

Ale wracając do tematu to pokaże Wam piekną kobięte

i takie moje nieśmiałe pytanie: Czy dobrze usłyszałem właśnie że GRAFIX ma promocje na sprzegła do Space Stara?? :mrgreen: :D

Matejko - 14-10-2005, 08:16

oj Igor twoja zona tez na forum nie zaglada?? :P

panowie ale ja was nie rozumiem - macie super zony,
a o pieknych kobietach wypisujecie, jakies demi moore, denise richards, az wstyd ze zaden z was nie napisal, ze piekna kobieta obiektywnie wg niego to jego zona :D

ja to mlody jestem, a wiec moze jessica alba, albo cos w temacie tyłka dżenifer lopessss :mrgreen:

Student - 14-10-2005, 09:36

Ależ Mateuszu jeden napisał tylko się ukrywa.
Moominek - 14-10-2005, 09:39

Betty napisał/a:
Ale jedno wiem na pewno. Sprzęgła do Space Stara podrożały....

Chorobcia! A ja ostatnio sprzęgło przysmażyłem :? A będą może jakieś rabaty? ;)

Jackie napisał/a:
P.S. Jak myślicie przejdzie??

Mnie to przekonało :) Powiem więcej. Jestem zbulwersowany zachowaniem podszywacza i żądam wydania go w ręce odpowiednich władz :)

Matejko napisał/a:
panowie ale ja was nie rozumiem - macie super zony,

O sprawach oczywistych się nie pisze, bo można popełnić życiowy błąd, jaki popełnił pewien mój znajomy na imprezce. Wzniósł kielich i wygłosił toast: "Zdrowie pięknych Pań i mojej żony" :mrgreen:
A wracając do tematu to mojej żonce podoba się właśnie Lopezówka... Urodę ma fajną ale ten kuperek jest z lekka komiczny ;)

Matejko - 14-10-2005, 10:16

Moominek napisał/a:

Wzniósł kielich i wygłosił toast: "Zdrowie pięknych Pań i mojej żony" :mrgreen:
;)

ja tam zawsze wznosze toast wraz z kumplem ktory byl ze mna na zlocie - zreszta ci co byli na zlocie slyszeli:
ja: "zdrowie pieknych pan"
[w tym momencie kobiety sie usmiechaja]
moj kumpel: "ktore moze przybeda"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hubeeert - 14-10-2005, 10:38

Taaa
To ciekawe co piszą Jackie i Igi. Logi forum jasno wykazują że łżą jak psy bo pisali z tych co zwykle IP czyli to Oni pisali te paszkwile. Może pod wpływem ale to nie okolicznośc łagodząca tylko wprost przeciwnie bo wiadomo że in vino veritas :twisted:

PANOWIE JESTEŚCIE UDUPIENI!!!

Jackie - 14-10-2005, 10:42

Hubeeert napisał/a:
PANOWIE JESTEŚCIE UDUPIENI!!!

ZDRAJCO!!!!! Czekaj ty czekaj, niech ja się tylko z wiesz kim zobaczę....uch, żesz ty!!