To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

Misiek :) - 06-09-2012, 21:48

Jak już mówiłem ja z Asią możemy pomóc przed zlotem oraz na zlocie w czwartek, piątek i niedzielę.
CO do imprezy masowej trzeba się skontaktować z ośrodkiem i indywidualnie negocjować cenę.
Pozatym Trzeba dobrze negocjować ze sponsorami i brac wszystko na piśmie.
Może być w emailu ale musi być wyraźnie napisane, aby potem się kto nie migał.
Tak nawiasem mówiąc trzeba być upierdliwym, konsekwentnym i wiedzieć co się chce, być zdecydowanym.
Zawsze będę służył radą :)
Ja chce dobrze dla naszej społeczności i rodziny.

vendetta - 06-09-2012, 21:55

Pewnie, że może być hotel. Wawrzka dała nam zniżki na noclegi 10-15% - nie pamiętam dokładnie. Ten hotelik super, ale na 6 osób noc na Wawrzce w Brdzie kosztowała 185 za dobę a tu pokój 4 osobowy wychodzi 370 (bez zniżek). Kiepsko to widzę niestety, chyba że dadzą zniżkę 50 % :)
Misiek :) - 06-09-2012, 22:00

Daje się kilka ośrodków i się wybiera. Można negocjować. W końcu będzie 95-100% obłożenia
vendetta - 06-09-2012, 22:02

W tym roku na Wawrzce było 99% naszego obłożenia. Zresztą ok , negocjuj :)
Misiek :) - 06-09-2012, 22:04

http://www.bieszczady.pl/?catID=597&offerID=31 znalazłem coś takiego.
Można pochodzić po innych forach i poczytać o zlotach, użyć google.
Jeden z pierwszych wyników u wujka google podałem.
Ja się nie podejmuje negocjacji, ponieważ trzeba się pojawić na ośrodku obejrzeć a ja się tego nie podejmuje

Juiceman - 06-09-2012, 22:05

No słuchajcie się miśka On wie najlepiej co i jak !!! :mrgreen:
Misiek :) - 06-09-2012, 22:07

Juiceman, nie czepiaj się. Staram się pomóc i doradzić
Juiceman - 06-09-2012, 22:12

Ale ja tylko stwierdzam fakt xD
Galancior94 - 06-09-2012, 22:28

W Karpaczu jest Gołębiewski http://www.golebiewski.pl/karpacz/hotel mają 860 pokoi, z parkingiem też nie było by problemu, tylko te ceny to chyba dla jakichś szejków. Średnio 1600zł za 2os na 2 doby :shock:

Orle Gniazdo w Szczyrku to bardzo dobry ośrodek. Pokoje dobre, miejsce do parkowania jest, balkony są, więc grila można by odpalić no i jak dobrze pamiętam to jeśli ktoś z psem bądź kotem przyjeżdża to nie robią większego problemu, a z ceną pewnie pójdzie sie dogadać jak taka duża ilość osób by przyjechała ;)

[ Dodano: 06-09-2012, 22:30 ]
Sorka, pomyłka. 900zł za 2os na 2 doby wychodzi w tym Gołębiewskim ;)

koszmarek - 06-09-2012, 22:34

Proponuję nie wrzucać wszystkiego co się znajdzie, tylko jednak robić selekcje (szczególnie, jak są ogólnodostępne ceny).

Na pewno potrzeba miejsca, gdzie teren będzie tylko dla nas. i tam, gdzie inni mieszkańcy (przy założeniu 1% tubylców) nie będzie się denerwował, że mu hamownia hałasuje albo kolumna się ustawia do wyjazdu...

vendetta - 06-09-2012, 22:48

koszmarek napisał/a:
Proponuję nie wrzucać wszystkiego co się znajdzie, tylko jednak robić selekcje (szczególnie, jak są ogólnodostępne ceny).

Na pewno potrzeba miejsca, gdzie teren będzie tylko dla nas. i tam, gdzie inni mieszkańcy (przy założeniu 1% tubylców) nie będzie się denerwował, że mu hamownia hałasuje albo kolumna się ustawia do wyjazdu...

Dokładnie, odrzućmy też od razu ośrodki, które nie pomieszczą minimum 300 osób i takie które ceną sugerują zlot maserati :)

Blondi - 06-09-2012, 23:08

ja tez proponuję żeby kazdy w swoim regionie szukał bo co z tego, że się znajdzie osrodek jak organizatorów brak. nikt nie bedzie przez pół polski jechał organizować zlot a i nikogo na siłę nie można zrobić organizatorem bo znalazło sie osrodek.
Juiceman - 06-09-2012, 23:22

W Nysie jest ośrodek spełniający wszelkie wymagania xD heh
MartinMM - 06-09-2012, 23:46

Moge wam zaproponować ośrodek, który spełni wszystkie wymagania :) przesyłam linka cena do uzgodnienia

http://ow-fregata.pl/

zaraz obok ośrodka znajduje się ogromna działka na której spokojnie zmieścimy ponad 150 samochodów do tego na parkingu jesteśmy wstanie ulokować 80 aut gdyby miejsca brakło udostepnimy kolejne tereny zeby wszystkich pomieścic. Ośrodek jest wstanie przyjąć 450 osób na miejscu pełne wyżywienie, kawiarnia wraz z 300 metrowym otwartym tarasem, boiska do siatkowki, koszykówki, miejsca na ogniska grile. Na osrodku siłownia, kaciki dla maluchów, rowery itd itd :)

Bucza - 06-09-2012, 23:49

Znalazłam stronę z ogłoszeniami o noclegach, więc dorzuciłam ogłoszenie
http://www.noclegi-online.../szukam-noclegu