Nasze Miśki - żółty jak ...kurczaczek
mlodam - 20-08-2013, 23:06
zaciski:
a tak na starych laczkach wygladaly:
i jedziem dalej :
mlodam - 20-08-2013, 23:13
wymiana "laczków" :
efekt pokazany wczesniej
"tyłek" też wygładzony:
dla przypomnienia:
wyglądał tak:
mlodam - 20-08-2013, 23:23
obklejanie:
i obklejony:
i koncowka wydechu :
mlodam - 20-08-2013, 23:26
efekt:
i dalej główka pracuje
.... hmmm...
mlodam - 20-08-2013, 23:40
Drzemacz napisał/a: | Tylko czemu jedna fota czekamy na więcej bo po takim upgrade'zie wizualnym powinno być ich znacznie więcej ,
Wzór naklejki na drzwiach i nowe kółka i te zółte zaciski to jest to czego w tym aucie brakowało czyli którko mówiąc teraz jest GIT |
też tak uważam
starałam się wybrać coś co ani by nie szpeciło (żadne tam lipne kwiatki,kropki ,paski )coś co pasowałoby do mojego stylu i do autka jednocześnie ...z "delikatnym pazurem "
dlatego też nie chciałam 15 wrzucac bo uwazam ze te 14 w zupełnosci wystarcza...maja byc praktyczne i ładne i takie sa..jedynie comusze to na kolejny sezon do regeneracji je dac...te stare pojda pod zimowki i tez cos z nimi pokombinuje zeby ładnie wygladały.
jeszcze bebny musze malnąć w miedzy czasie i koniecznie dekielki mitasubiszi musza byc ;p
zobaczymy
troszke czasu mi brakuje i tak jakos musze pogodzic i stopniowo cos tam podlubac jak mozliwosc mam to robie
mlodam - 20-08-2013, 23:46
volve napisał/a: | mlodam napisał/a: | jak się rozpędzę i z kilka minut wcześniej wystartuje to i szansa jest |
Tylko nie zaczynaj tego rozpędzania na "5" |
od trojki było a ty spałeś to tak jakbyś świadkiem nie był...
ooo...przepraszam z Łukaszem jechałeś to tak jakby żadnego takiego rozpędzania nie było
poza tym co chwile musaiałam zwalniać bo jak się bujnełam to wszyscy hamowaliście juz ...nie daliście szansy udowodnić że moge "latać"
mkm - 21-08-2013, 00:22
mlodam napisał/a: | obklejanie: |
Rada na przyszłość .
Przy takich pracach ostrożnie z biżuterią
Pęknie transfer lub folia i rysa gotowa (a czasem i wgniota jak ciężar gatunkowy odpowiedni )
Pato89 - 21-08-2013, 02:08
Drzemacz napisał/a: | Wzór naklejki na drzwiach i nowe kółka i te zółte zaciski to jest to czego w tym aucie brakowało czyli którko mówiąc teraz jest GIT |
Jak dla mnie 3 cm niżej i będzie git
volve - 21-08-2013, 06:39
mlodam napisał/a: | a ty spałeś to tak jakbyś świadkiem nie był... |
u wokasha nie spałem
mlodam napisał/a: | poza tym co chwile musaiałam zwalniać bo jak się bujnełam to wszyscy hamowaliście juz ...nie daliście szansy udowodnić że moge "latać" |
Hmm...może dlatego hamowaliśmy, bo dojechaliśmy do celu
mlodam - 21-08-2013, 07:04
volve napisał/a: |
Hmm...może dlatego hamowaliśmy, bo dojechaliśmy do celu |
następnym razem "cabrio" ci nie zrobie
mkm napisał/a: |
Rada na przyszłość .
Przy takich pracach ostrożnie z biżuterią
|
zdjelam potem ,fakt ...niewygodnie bylo [/quote]
volve - 21-08-2013, 07:59
mlodam napisał/a: | następnym razem "cabrio" ci nie zrobie |
Piszesz o tych latających szybach...
mlodam - 24-08-2013, 23:43
tarammmm
tez zrobione juz tyly dzis
Rafal_Szczecin - 25-08-2013, 12:55
pinknie
mlodam - 27-08-2013, 21:49
Ino pinknie ale dalej cos brakuje mi do calosci ...:/
ale ogarniemy niebawem
promatti - 29-08-2013, 23:19
superancko to wygląda jeszcze sie tak błyszczy w słońcu ahh, powiedz mi czym malowałaś ?
|
|
|